pairtick Napisano 13 października Napisano 13 października 3 godziny temu, Wing0 napisał: Ale jak smakują Ojciec się nigdy maślaków w occie nie mógł doliczyć, w moich czasach ogólniaka, a my pod te maślaczki... 😋 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Canon, nikon, sony czy fuji... to raczej temat dla początkujacych, bo zauważyłem, że w srodowisku profesjonalnym jeśli ktoś już "wybierze" daną "platformę" aparatów, to już jest jej "wierny". W audio nie zauważyłem takich zależności. 🤔 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: zauważyłem Inaczej zatem „zauważamy”. Choć identycznie „identyfikujemy” Odpisz, cytując
misiekx Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu Tak jest skonstruowany 😉 człowiek i jego mózg. Ja zauważam to prawie wszędzie, foto, motoryzacja, moda, elektronika, sport i audio. Toż to sekta, nie wszyscy ale bardzo dużo z nas. Popatrzmy na kluby audiostereo, niektóre wpisy to jak obrona Częstochowy 😁 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 26 minut temu, misiekx napisał: Tak jest skonstruowany 😉 człowiek i jego mózg Teoretycznie. Na razie. A gdyby tak znaleźć sposób, by „mózg”, ja nazywam to myśleniem, oddzielić od człowieka? Odpisz, cytując
misiekx Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu 🤔 Tylko jak? Bez mózgu (myślenia) nie ma człowieka, przynajmniej homo sapiens. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu Nie znam odpowiedzi. Wiem co niejaki Kartezjusz wymyślił. Przed nim i po nim byli także inni. Zastanawiam się, czy to z czego tak dumą tryskamy, nie ciągnie nas na dół. Nie tylko w fotografii, Canon czy … 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts