Adi777 Napisano 13 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 Dnia 5.11.2023 o 12:19, tomek4446 napisał: U mnie drgnęło. Stolarz pojawił się po dwóch miesiącach , normalnie cud 👍 Fajnie 🙂 U mnie tradycyjnie, przesunęło się 😄 Ale obiecałem sobie, że nie będę się irytował tym faktem. Za dużo jeszcze pracy przede mną, a nie chciałbym zejść na zawał 🤣 Także - no stress 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 Macie Wy fachowców 🤨 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 6 godzin temu, Dedal napisał: Macie Wy fachowców 🤨 🤷♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 listopada 2023 Jeszcze dzisiaj do pracy, rano jutro, ponad godzinę w drodze i podziwianie zabawek się rozpocznie. IEar Tilburg 2023 🙂 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 I na miejscu. Ktos jeszcze czy sam jestem na Iear show? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 Mnie jednak nie ma. Przeziębienie dopadło. @gienas Nadal nie działa Qobuz 🤷♂️ W ogóle nie przychodzi mi kod weryfikacyjny na pocztę. Śmieszne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 Czyli sam? Hifimany sa😏 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 W Audiofile dyskutują zamieściłem kilka zdjęć z Tilburga. https://forum.audio.com.pl/topic/94964-iear-audio-show-23-tilburg/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Dnia 17.09.2023 o 16:46, Asia napisał: Chcę kupić opony zimowe i nie mogę się zdecydować. Miałam opony Continental, Dunlop, Pirelli i tych na pewno nie kupię po raz drugi. Miałam Nokian i były świetne, ale czytam, że już nie są tak dobre, jak jeszcze parę lat temu, a poza tym nie mają homologacji BMW 😉. Moje pytanie: kupić Michelin Alpin 5 (6?) czy Bridgestone (LM005, LM001)? Nie mam siły wczytywać się w opisy i opinie, może ktoś ma to w małym palcu? Kupiłam Michelin Alpin 5 i są rewelacyjne! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 18 minut temu, Asia napisał: Kupiłam Michelin Alpin 5 i są rewelacyjne! Bravo Ty Miałem w Cytrynie C5 starszy model Alpin. O ile VW Up musiał z podwórka pod górkę wyjeżdżać tyłem (ślisko - świeży śnieg) to C5 pomimo 460 Nm na koła, żadnego boksowania kołami. Kiedyś wracałem z Łodzi i trafiłem na 5cm mokrego śniegu na autostradzie, prawy pas zajęty przez maruderów, możliwe, że jeszcze na letnich gumach i tak 60km/h max, pomyślałem, ile to zajmie czasu droga do domu i lewym pasem 110 bo przy tej prędkości zawieszenie w Cytrynie opuszcza się do najniższego położenia, czyli nisko środek ciężkości. Kontrolka ESP nie gasła ani na chwile, ale opony zdały test celująco. https://i.postimg.cc/9Fn5Qptr/20130311-130436.jpg https://i.postimg.cc/7ZJvG2mX/20130311-130505.jpg 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 11 godzin temu, Bogusław 66 napisał: żadnego boksowania kołami. Dokładnie tak. Ze starymi oponami (fabryczne BMW) każda górka i śnieg były wyzwaniem. I pomyśleć, że męczyłam się 4 długie lata 🤦♀️. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 3 godziny temu, Asia napisał: Dokładnie tak. Ze starymi oponami (fabryczne BMW) każda górka i śnieg były wyzwaniem. I pomyśleć, że męczyłam się 4 długie lata 🤦♀️. Alpin to miękka guma, niestety na wiosnę (czarny asfalt i dodatnie temp.) szybko znika bieżnik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 (edytowany) Taka jest specyfika opon zimowych inny skład mieszanki gumy który nie twardnieje tak w niskich temperaturach bo jest z zasady miękka, a co za tym idzie w temp wyższych szybciej się zużywa . Pzdr Edytowano 27 listopada 2023 przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Mam takie Alpine na sprzedaż i już drugi rok się z nimi bujam. Co prawda uzywane 2 sezony ale w dobrym stanie, z felgami VW, 4 szt za cenę jednej i .... chętnych nie ma. Chyba wyrzucę bo mi tylko miejsce zajmują w garazu🙄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 No masz a to guma miętka, a to dwa lata leżą... Kupiła dziewczyna fajne kapcie to jej teraz psujecie zadowolenie... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Wezmę na klatę. Wolę trzy lata dobrze niż pięć byle jak 😉. Z rozpędu kupiłam dziś standy do makro monitorów. Z opisu rewelacja - udźwig 60 kg, dwie wielkości półki, kolce lub gumowe stopki do wyboru, można dodatkowo obciążyć np.piaskiem, a przy tym cena niewygórowana. I zastanawiam się gdzie jest haczyk... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 6 minut temu, Asia napisał: Z rozpędu kupiłam dziś standy do makro monitorów. Napisz co to ! No , napisz , proszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Masz na myśli standy? Nieopatrznie zajrzałam dziś do Black dot Audio, no i tamże znalazłam te ideały: https://blackdotaudio.eu/dayton-audio-sswb20---standy-pod-kolumny-z-drewniana-podstawa---para,351,1400280.html Nie powalają urodą, ale cóż: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 No i ok. One nie muszą powalać urodą . Ważne aby sprawdziły się do kolum. Oczywiście jako ,,smerf maruda,, nie mogę się oprzeć. Jednego tu brakuje, bardzo brakuje - zdjęcia nowych kolumn na nowych standach😉. PS A już miałem pakować Vogelsy😋. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Na razie status zamówienia to złożone więc może to standy - widmo będą 😃. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 @Asia Tak jak u mnie widmo kupcy na wiadomą rzecz🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Takie czasy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 23 minuty temu, Asia napisał: Masz na myśli standy? Czekaj . Pomyślę. Chyba tak . 25 minut temu, Asia napisał: zajrzałam dziś do Black dot Audio Siostra ? 26 minut temu, Asia napisał: Nie powalają urodą Tak , czytałem , że kobiety nie przepadają za konkurencją Asia , standy są super. Prosta forma , drewno , czego chcieć więcej. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Siostra Oczywiście wykorzystałam zniżkę dla dużych rodzin. Przepraszam, Dużych Rodzin. 2 minuty temu, tomek4446 napisał: czego chcieć więcej. Żeby wysłali 👍🏻. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 6 minut temu, Asia napisał: Żeby wysłali 👍🏻. Jak to społeczeństwo zrobiło się roszczeniowe 😂 Nie dość , że trzeba zaksięgować wpłatę , to jeszcze coś wysyłać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts