Sqter83 Napisano 19 listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 listopada 2023 Perełka przeglądałem kawałki męskiego grania 2023 i to mi się przewinęło.. przez kilka minut nie mogłem dojść do siebie i pozbierać myśli... Trauma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia Sylwestrowy koszmar. Oskar za najgorszą piosenkę , najgorszy teledysk i naj we wszystkich możliwych kategoriach. Minister Zdrowia Psychicznego ostrzega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panbulka_ Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca Ciekawe, jakie są wasze odczucia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca 12 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe, jakie są wasze odczucia? To evergreen i jako taki nie podlega krytyce. Utwór świetnie się sprawdza jako oprawa muzyczna, np. w sporcie. Dzięki niemu świat jest zabawniejszy. Rozdzieram koszulę i rzucam się przejście. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca 13 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe, jakie są wasze odczucia? Co do piosenki, czy umieszczenia jej w tym wątku (to drugie mocno mnie zaskoczyło)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca A ja mam do tego utworu wielki sentyment, w latach świetności Europe (czy raczej mojej młodości) "przebadałem" wiele kolan wielbicielek talentu wokalisty. 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca Marcin chyba szuka guza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca Dnia 2.01.2024 o 15:04, Slawko69 napisał: Sylwestrowy koszmar. Oskar za najgorszą piosenkę , najgorszy teledysk i naj we wszystkich możliwych kategoriach. Minister Zdrowia Psychicznego ostrzega ... a jak mam dobre skojarzenia, z poprzednim forum na którym siedziałem %-). Klasa utwór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca 3 godziny temu, michaudio napisał: w latach świetności Europe (czy raczej mojej młodości) "przebadałem" wiele kolan wielbicielek talentu wokalisty. 😎 Argumenty natury egzystencjalnej są oczywiście nie do pobicia. A z bardziej płytkich: przebojowy numer i więcej niż przyzwoity aparat wykonawczy. Warto dodać, że już w tym stuleciu Europe wydało kilka płyt stricte hard rockowych, a sam John Norum nagrywał też na boku albumy blues-rockowe. Z kolei klasyczny okres zespołu inspirował chyba nawet takie tuzy, jak Deep Purple. Przynajmniej ja słyszę w tym aranżu echa Szwedów. Posłuchajcie: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 czerwca Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 3 godziny temu, Kraft napisał: Marcin chyba szuka guza. No nie wiem, nie wiem co będzie zaraz… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca Chyba nic nie będzie Ja ten utwór zaliczam do mocno osłuchanych, ale nadal dość sympatycznych. Podobnie jak zamieszczony wyżej Europe. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts