MarcKrawczyk Napisano 18 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 Jak byłem mały, to całkiem mi się podobało… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 To może tak przed dzisiejszym meczem… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 (edytowany) 🤦♂️ Mogłeś nie przypominać tej nuty. Edytowano 22 listopada 2022 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Czy jakbym nie przypomniał, to Lewy strzeliłby karnego? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 Chyba już czas na tego gniota… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 W sumie to ląduje tu za niemiłosierne katowanie w tv przez red Szewczyka… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 Odkrycie tego lata… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 Dnia 7.12.2022 o 19:39, MarcKrawczyk napisał: Chyba już czas na tego gniota… No ja się nie zgodzę. Lubię, nawet bardzo, utwary Wham oraz samego Georga Michaela. Dla mnie najgorszą piosenką chyba jest kawałek z moich młodzieńczych lat. Można go usłyszeć także w dzisiejszych czasach. Limahl i "Never ending story".... brrrrr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Mam uczulenie na głos tej pani. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Możesz nie lubić, ale by w temacie "najgorszych piosenek" umieścić? Grzeszysz Grzesiu... 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 (edytowany) 36 minut temu, Grzesiek202 napisał: Mam uczulenie na głos tej pani. Brzmi trochę jakby dziecinnie - nie chce mi się wymyślać innego określenia Dnia 27.12.2022 o 17:09, MarcKrawczyk napisał: W sumie to ląduje tu za niemiłosierne katowanie w tv przez red Szewczyka… Sam utwór ładny, lubię. Przyjemna balladka. Edytowano 23 września 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 (edytowany) Wybacz Miro 😉, to jest w ogóle wrażliwy temat, ale ta piosenka jej w ogóle nie wyszła. Moim zdaniem, to gwałt na oryginale. Pani Zuzanna popełniła jeszcze innego potworka katowanego w radio. Złota autostrada, Warszawa, eldorado - jakiś taki zlepek słów, brrrr....🫣 Edytowano 23 września 2023 przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Przed chwilą, Adi777 napisał: Brzmi trochę jakby dziecinnie - nie chce mi się wymyślać innego określenia Mnie sie podoba Jej barwa głosu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Przed chwilą, Chyba Miro 84 napisał: Mnie sie podoba Jej barwa głosu. Posłuchałem pierwszy raz, wcześniej tylko o niej słyszałem. PS Dziecinnie ≠ źle 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 (edytowany) 3 minuty temu, Grzesiek202 napisał: Wybacz Miro 😉, to jest w ogóle wrażliwy temat, ale ta piosenka jej w ogóle nie wyszła. Moim zdaniem, to gwałt na oryginale. Wybaczam 😉 Jesli twierdzisz ze tutaj akurat nie wyszło według Twojej opini to ok. Masz prawo wyrazić swój punkt widzenia. Pozdr. Edytowano 23 września 2023 przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Mnie również ta jej dziewczęca barwa głosu, tembr irytuje. Stadion wypełniła, więc fanów jej nie brakuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Nie wiem, czy już nie było. Ponoć najgorszy teledysk w historii. Nie dla mnie. Dla mnie po prostu Siedah Garrett nie bierze jeńców. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Miłego słuchania 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Oj tam, oj tam, niektóre są do wytrzymania, tylko nie należy ich absolutnie oglądać 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 A ja napiszę, że niektóre są do wytrzymania, tylko nie należy ich słuchać a oglądać. 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 (edytowany) 49 minut temu, Amarok napisał: Miłego słuchania 😏 Przesłuchane. Całkiem niezłe, tylko trochę zbyt eklektyczne przez te weselsze fragmenty z dziećmi, ale reszta na plus. Piszę całkiem serio. Momentami słyszałem dosłownie Morricone'a. Momentami przypominało scenę RiO - Rock in Opposition. Edytowano 23 września 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2023 A co myślicie o takim peerelowskim przeboju? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 (edytowany) . Edytowano 23 września 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 listopada 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts