Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Recommended Posts

Napisano

I ciekawym czy na Acme. W high fidelity tak były testowane. Miałem kontakt z dwoma kolegami/AS forum, za Acme z dopłatą. 
Ciekawym także brzmienia, ale tak tylko troszeczkę😊 Teraz mi DiMeola/McLaughlin/DeLucia grają i jest piknie.

Napisano
Dnia 30.06.2023 o 12:42, lysy napisał:

Dobra oferta.

Dnia 30.06.2023 o 18:06, Asia napisał:

Q21 walczy - obniżka ceny na Octavio Stream: z 999 zł na 699 zł.

https://www.q21.pl/octavio-stream-przewod-toslink.html

https://www.q21.pl/octavio-stream-przewod-rca.html

Bo wiim mini tanieje.

Ale dobry ruch. Plusik.

Napisano
20 minut temu, marcinmarcin napisał:

Jedne i drugie grają ofensywnie - koniecznie trzeba posłuchać. 

Byłem na odsłuchu z tym że nie mieli focali 948 i zagrały 926 oraz Audiovectory qr5. W pierw z naimem uniti atomem a potem z quadem artea solus play. 

Przyznam że pojechałem po naima a wróciłem z quadem. Tak samo miałem wybrane Focale a jak usłyszałem jak zagrały Audiovectory to byłem w szoku. No i teraz chcę jeszcze posłuchać 948 oraz qr7 ale tym razem u mnie w domu. Mam salon ok 40m i wysoki na 5m.  Raczej pójde w strone Audiovectorów- nie moge zapomnieć jak zagrały. Wokal w nich z quadem był wręcz niesamowity. Aż mnie ciary przeszły jak je usłyszałem( mowa o qr5) Dlatego chce posłuchać jeszcze qr7 i Focali 948

Napisano
1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

Audiovector

Posłucham w domu wtedy podejme ostateczną decyzje. Też się skłaniam raczej w strone Audiovectorów.

Jakieś poparcie z Twojej strony? Słuchałeś obu że wybrałbyś Audiovectory Piotr?

Napisano

Szukasz nowego gramofonu? Specjalnie dla Ciebie obniżyliśmy ceny gramofonów Rega Planar 2 i Rega Planar 3 z wkładką Elys 2, a także idealnego przedwzmacniacza na start — Fono Mini A2D MK2!

Rega to doskonale znany, brytyjski producent sprzętu audio. Słyną oni głównie właśnie ze swoich gramofonów i wszelkiego rodzaju akcesoriów do nich. Zapewniają niesamowitą przyjemność z odsłuchu, świetny design i wysoką uniwersalność w kwestii odtwarzanych gatunków muzycznych. 

Nie jesteście pewni, który model wybrać? Zapraszamy do kontaktu i na odsłuchy!

Sprawdź ofertę - https://www.q21.pl/product/search?query=regaletniepromo

358531125_659984019499979_673842926758128083_n.jpg.acb0f5445753ca2bac08e3cd78f78b3f.jpg

Napisano
Dnia 5.07.2023 o 20:28, Margolee81 napisał:

Posłucham w domu wtedy podejme ostateczną decyzje. Też się skłaniam raczej w strone Audiovectorów.

Jakieś poparcie z Twojej strony? Słuchałeś obu że wybrałbyś Audiovectory Piotr?

Tak. Dla mnie Audiovectory są dokładne. Natomiast Focale potrafią być wrzeszczące na górze pasma. Do tego dochodzi bardzo problematyczna impedancja u Francuzów.

Napisano
3 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Tak. Dla mnie Audiovectory są dokładne. Natomiast Focale potrafią być wrzeszczące na górze pasma. Do tego dochodzi bardzo problematyczna impedancja u Francuzów.

Też to zauważyłem, focale na górze się strasznie drzą że tak to nazwe. A Audiovectory mają mniej góry za to świetny Vocal- który uwielbiam.