MarcKrawczyk Napisano 3 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2023 Podobno są jeszcze miejsca, Ja dziś się zapisałem… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2023 No to liczymy na jakąś małą fotorelację Ponoć na tych spotkaniach są konkursy i można wyjechać ze świeżutkimi Pylonami. Powodzenia Marcin 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2023 Noto kilka ujęć… 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 15 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2023 No a jak się spisały Jade? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2023 Wojtku, trudno mi się wypowiedzieć o zwykłych Jade, bo my słuchaliśmy specjalnej edycji podrasowanej przez Pacułę, którą odebrałem zupełnie inaczej niż te prezentowane podczas AVS. powiem jedno, dla mnie bomba, jest zejście i gęste brzmienie, do tego rewelacyjna szczegółowość, ale tu jest zupełnie inna zwrotnica i inne strojenie, powstało tylko 18 takich kompletów, ale jest jeszcze trochę wolnych, cena 19 999… ale i tak najbardziej podobał mi się gramofon Muaraha, idę zbierać kasę… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2023 No i wydzielona/odseparowana zwrotnica od komory akustycznej kolumny. 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 15 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2023 (edytowany) No ale w tym pułapie cenowym to już można poszaleć a i konkurencja spora. Problemem byłaby dla mnie natychmiastowa utrata wartości zaraz po zakupie. Podobnie było ze strojoną na modłę HighFidelity serią Emerald. Sam się kiedyś zastanawiałem czy ich nie kupić za 60% ceny wyjściowej w jednym z salonów… potem wciąż je widziałem ponad rok później… nie każdy chce płacić za tuning jakiejś tam redakcji audio… Edytowano 15 kwietnia 2023 przez sonique 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2023 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Wojtku, trudno mi się wypowiedzieć o zwykłych Jade, bo my słuchaliśmy specjalnej edycji podrasowanej przez Pacułę, którą odebrałem zupełnie inaczej niż te prezentowane podczas AVS. Widzę, że to Pacuły robota ten cokół i wyprowadzenie na zewnątrz zwrotnicy, terminale też. Na audiofezzowaniu jest ich opis i mała recenzja tych monitorów. 12cali midwoofer kopie pewno ....😉 https://audiofezzowanie.pl/jade-twenty-nowoczesna-nostalgia-z-pylon-audio/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 Myślę, że Pylon niekoniecznie dba o wysoką cenę odsprzedaży swoich wyrobów, a jak dobierze się na dobre do rynku indyjskiego i chińskiego to dopiero się naczekamy na kolumny w Polsce, podobno już teraz sam prezes na hali pracuje, aby nadążyć za produkcją… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 to jeszcze zbiorcza fotka... 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Dnia 16.04.2023 o 14:01, MarcKrawczyk napisał: podobno już teraz sam prezes na hali pracuje, aby nadążyć za produkcją… Prezes to i wcześniej na hali pracował, nawet po godzinach. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 6 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: to jeszcze zbiorcza fotka... Fiu, fiu. Same znakomitości. Pacuła, Paweł Nowak ... a w samym centrum Marcin Krawczyk 🙂. Aż dziś wieczorem obejrzę YouTube z tej prezentacji. https://youtu.be/LKqy5ZOYkV8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2023 No proszę, a nic Wojtku @lpomis nie pisałeś, że się do Poznania wybierasz… Ciekawe co tam napiszesz o dźwiękach… 5 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Wielki Brat czuwa @MarcKrawczyk 💪. Może @lpomis w końcu do lamp dorośnie? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Asia, weź sobie nie żartuj, Wojtek i lampy? Chociaż, nigdy nie mów nigdy! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 10 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: @lpomis A, @lpomis - ładne tiszerty 👆👌. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 (edytowany) Ja Cię kręcę. Jakie stalkery tutaj. Człowiek z domu się ruszy i już od razu wyłapią Spodobały mi się Jade 20. Spory dźwięk, duży, nieźle kontrolowany bas, duże źródła, mocny wyższy środek (czasami nieco za bardzo), otwarta góra. Co prawda na zlocie leciały typowe „jakościówki”, no ale taki już urok takich spotkań, musi być efekt wow Bardzo ciekawy był też gramofon. Muarah MT2 Special Edition jeśli mnie pamięć nie myli. To w jaki sposób (opatentowany zresztą) została zrobiona w nim regulacja i utrzymanie odpowiednich obrotów robiło wrażenie. IMG_9327.mov Edytowano 9 września 2023 przez lpomis 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 Ta salka jest mocno zaadaptowana akustycznie (także nie rzucające się w oczy ustroje w ścianach). Wszystko ma +2 do brzmienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 Jak będę w Polsce na wakacjach, to chętnie się wybiorę. Aż głupio nie skorzystać mając 15 km Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 15 godzin temu, lpomis napisał: Ja Cię kręcę. Jakie stalkery tutaj. Człowiek z domu się ruszy i już od razu wyłapią Mężczyzna z gadżetem na kolanach wygląda jak wkurwiony Patryk Jaki. Czy to Ty? Najwyższy w granatowym topie z zamkniętymi oczami zdaje się mówić 'skończ już p...lić kolego, zapodaj nutę'. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 Przepraszam, trolling mi się włączył. Dość internetów na dziś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 17 godzin temu, lpomis napisał: Spodobały mi się Jade 20. Spory dźwięk, duży, nieźle kontrolowany bas, duże źródła, mocny wyższy środek (czasami nieco za bardzo), otwarta góra. Co prawda na zlocie leciały typowe „jakościówki”, no ale taki już urok takich spotkań, musi być efekt wow Wojtek z pewnościa jak piszesz, ciekawe brzmienie, ale wygląd taki dziaderski. Pomimo, że sam zaliczam się do ...... ich bym nie kupił Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 12 września 2023 Udostępnij Napisano 12 września 2023 Chętnie bym porównał Jade z KLH 5. Może ktoś to robił? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca Ja w ten week. wybieram się posłuchać, bo u mnie w miescie powyższe wydarzenie. Nie ukrywam że ładne kolumny od strony estetycznej, to tym bardziej ciekawy jestem ich brzmienia. No i może jakieś znajomości sie nawiąże, coby swój skromny zestaw pchnąć do przodu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Zestaw ponoć ustawiony, będzie dziś słuchane... oby nie zagrało za dobrze, bo moich kefów nie będzie mi się chciało włączać 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts