Piotr Sonido Napisano 22 lipca Udostępnij Napisano 22 lipca Dnia 20.07.2024 o 21:30, Sławomir Unknown napisał: Jest wewnętrzny zasilacz liniowy w miejsce impulsowego do DMP a6 można sobie wymienić. nie traci się gwarancji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławomir Unknown Napisano 22 lipca Udostępnij Napisano 22 lipca No pewnie tak . Polska firma ma w ofercie zasilacz liniowy do tego streamera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 lipca Udostępnij Napisano 23 lipca No to mozna się pobawić po Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września @MariuszZ Pytanko. Co jakiś czas przestawiają mi się stacje radiowe. Tj. mam ustawione lokalne ,czyli nasze rodzime. Włączam ustrojstwo , klikam w radyjko i gram. Ale nie zawsze , jakiś czas temu ,oraz dzisiaj rano włączyłem i lista zaczyna się od Radia Paradise i dalej jakieś stacje ze zgniłego zachodu zamiast naszych katolickich ,patriotycznych . Trochę to wkurza. A jak tam u Ciebie , radyjko śmiga bez zarzutu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września 15 minut temu, tomek4446 napisał: A jak tam u Ciebie , radyjko śmiga bez zarzutu ? Hej, Nie pamiętam ale sprawdzę jak tylko uporam się z porządkami w moim bałaganie audio. Kupiłem jakieś stoliczki z tego sklepu, który linkowałeś gdzieś tam w międzyczasie i czekam na pomoc sam wiesz kogo żeby te wszystkie kredki, mazaki, podręczniki, bibuły, kartony zabrała co się z tego biurka wysypały jak je przez balkon wyrzucałem 🤣 Na razie sprzęt kurzy się pod schodami. Mam nadzieję, że nie za dlugo to potrwa 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września 6 minut temu, MariuszZ napisał: Kupiłem jakieś stoliczki z tego sklepu, który linkowałeś gdzieś tam w międzyczasie Stoliki są fajne. Postawili na rozwój intelektualny. Składanie tego ustrojstwa to jakieś pięć poziomów wyżej niż kostka Rubika 8 minut temu, MariuszZ napisał: jak je przez balkon wyrzucałem 🤣 Ty to odważny jesteś , szacun Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 13 września Udostępnij Napisano 13 września Dnia 11.09.2024 o 08:58, tomek4446 napisał: A jak tam u Ciebie , radyjko śmiga bez zarzutu ? Dzisiaj odpaliłem i tam gdzie mam ulubione zaznaczone jest po staremu, a lokalne są lokalne. Pojawił się nowy firmware. Za kilka dni pewnie się zaktualizuje streamer. Można pewnie samemu przez USB. Może coś poprawili więc zachęcam do upgrade. http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-version-v1-3-20-for-dmp-a6-dmp-a8-release.98955/ Moje ulubione po kilku miesiącach nie zaglądania wyglądają tak samo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 września Udostępnij Napisano 13 września 50 minut temu, MariuszZ napisał: Dzisiaj odpaliłem i tam gdzie mam ulubione zaznaczone jest po staremu, a lokalne są lokalne. Dzięki za sprawdzenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwell Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Witam, Mam pytanie o Volume Passtrough Mode, potrzebuje prostym jezykiem dowiedziec sie, czy moge miec ta opcje wlaczona. Mam wzmacniacz Unison Research Unico Due podpiety kablami RCA do Eversolo. Bawiac sie opcjami mam wrazenie ze dzwiek z wlaczonym Volume Passtrough jest lepszy. Rowniez w ustawieniach aplikacji mam do wyboru XLR/RCA lub Analog-RCA. Na obu zrodlach jest dzwiek, choc wydaje sie ze gdy wybieram Analog-RCA to jakosc nie lepsza. Z gory przepraszam za byc moze proste pytania, ale jestem laikiem i dopiero wchodze w ten swiat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 października Autor Udostępnij Napisano 18 października Chłopaki idą dalej… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października Wiemy coś więcej Dwa zasilacze liniowe – gwarancja czystego, pozbawionego zakłóceń dźwięku. Dwa wyjścia na subwoofer – idealne dla rozbudowanych systemów audio z mocnym basem. System korekcji pomieszczenia - EverSolo Room Correction – perfekcyjny dźwięk dostosowany do akustyki Twojego pokoju. Regulowana wizualizacja – personalizuj wygląd wyświetlacza i ciesz się estetyką na najwyższym poziomie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 19 października Udostępnij Napisano 19 października Kiedyś nikt się nie przejmował zasilaniem czy kablami. Dziś gdy już wiadomo więcej o wpływie na dźwięk takich elementów częściej widać/można spotkać, urządzenia z dwoma Trafo, osobny do sekcji analogowej i drugi do sekcji cyfrowej. A tu ... dwa zasilacze liniowe? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 19 października Udostępnij Napisano 19 października 18 minut temu, Bogusław 66 napisał: tu ... dwa zasilacze liniowe? Bogusław, zaraz ktoś zapyta, a czy Ty to jesteś w stanie usłyszeć? U mnie w przetworniku jest ich 6. Ale to dziwactwo, choć kto wie może i Ever w następnej odsłonie także dołoży jeszcze parę. Gratuluję @Q21 nowych klientów. Oby zadowolonych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 października Udostępnij Napisano 19 października Dzien dobry wszystkim. Poczulem sie wywolany🫡 Właśnie, czy mozemy to uslyszec? Czy jesli sa jakies roznice, czy sprzet bedzie w ogóle w stanie to pokazać? Bo nie sądzę by nasze uszy, chyba raczej jeden z mniej rozwiniętych narządów słuchu, to uslysza. Moje zdanie.🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 19 października Udostępnij Napisano 19 października 13 minut temu, Artur Brol napisał: Bo nie sądzę by nasze uszy Uszy to tutaj najmniej winne. Choć bez nich to już totalna lipa. Artur, wszyscy mamy w sobie zdolność do edukacji, zbierania informacji, no studiowania. Powodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 października Udostępnij Napisano 19 października Ja życzę wszystkim sceptycznego podejścia i obiektywnych testów. 😄 Pozdrawiam i milej soboty życzę. Jak narazie słoneczko świeci. 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Witam. Mam obecnie streamer Yamaha WXAD-10 w zestawie z wzmacniaczem Audiolab 6000A i kolumnami Kef LS50 Meta. Chciałem zmienić ten streamer na coś lepszego, mam wrażenie że słabo gra (Spotify/Tidal mimo premium, lepiej radio - dlaczego?). Wyczytałem pozytywne opinie na temat tego Eversolo DMP-A6. Czy wg Was warto to zrobić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Porównać zawsze warto, jeśli masz gdzie lub możesz zwrócić. Po teście będziesz wiedział, czy warto, czy nie. Innej drogi nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Mam pytanie. Chciałbym na dysk zgrać trochę muzy( tak na wypadek braku internetu). Czy można i w jaki sposób pobrać pliki z Tidala bezpośrednio na dysk zainstalowany w Dmp A6? W instrukcji nie ma na ten temat wzmianki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoheresy Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 6 minut temu, Slawko69 napisał: Czy można i w jaki sposób pobrać pliki z Tidala bezpośrednio na dysk zainstalowany w Dmp A6? W instrukcji nie ma na ten temat wzmianki. Nie kojarzę takiej opcji. Na 99% nie da się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 2 godziny temu, Slawko69 napisał: Mam pytanie. Chciałbym na dysk zgrać trochę muzy( tak na wypadek braku internetu). Czy można i w jaki sposób pobrać pliki z Tidala bezpośrednio na dysk zainstalowany w Dmp A6? W instrukcji nie ma na ten temat wzmianki. W taki sposób , raczej się nie da.Qobuz ma funkcję zakupu plików i wtedy można by tak zrobić. Na Tidalu można sobie pobrać swoje ulubione nagrania czy playlisty w telefonie i wtedy nawet bez dostepu do internetu można je odsłuchiwać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Czy uda się je zapisać na dysku urządzenia, to zależy też od appki Eversolo, czy na to pozwala, wiem, że tam można włożyć swój dysk (chyba M2, ZTCP). Opcja w Tidalu wydaje się ciekawa, ale nie widziałem opcji ściągania tak jak pisze Tomasz (choć korzystałem z Tidal na PC, nigdy na smarkfonie). O! Widzę, ze Tomasz też słucha Hanki Reid, ja jestem wielkim jej fanem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoheresy Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Apka Eversolo nie pozwala pobrać utworów z Tidala na dysk w DMP. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 10 minut temu, Tweeter2016 napisał: Opcja w Tidalu wydaje się ciekawa, ale nie widziałem opcji ściągania tak jak pisze Tomasz (choć korzystałem z Tidal na PC, nigdy na smarkfonie). O! Widzę, ze Tomasz też słucha Hanki Reid, ja jestem wielkim jej fanem. Ta opcja z pobranymi z Tidala na fonie bardzo się przydaje tym osobom, które maja małą ilość GB internetu do wykorzystania. Ja w Niemczech gdzie w abonamentach miałem tylko 5 i 7 GB to cały czas tak używałem, gdy nie miałem dostępu do wifi. Co do Hanki Reid, no czasem słucham , ale ja z reguły słucham samych playlist, a tam mam bardzo szeroki wachlarz wykonawców. Na tej playliście ze screena akurat London Grammar jest pierwszym utworem i dlatego jest wyszczególniony na zdjęciu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada U mnie London Grammar to idzie prawie codziennie Internet mobilny do tej pory był drogi i faktycznie zwykle dostawało się go bardzo mało. Ale dziś często są oferty liczone w setkach GB na miesiąc. Ja kupiłem PLUS-a i mam 500 GB za 35 zł na miesiąc (Na dodatek transfery się kumulują). W praktyce niemożliwe do wykorzystania. Nigdy nie było tak tanio! Używam go w routerze, głównie na potrzeby iPada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts