Skocz do zawartości

Krótka recenzja silikonowych zaślepek RCA

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Taki tani upgrade, a przez ignoracje nie doświadczycie go. Śmiejcie się, ja posłuchałam lepszego o 5% zestawu. 

Edytowano przez J4Z
Napisano

Mozliwosc obcowania z audiofilizmem czystej postaci rekompensuje utrate owych mitycznych 5%.

Informacja, ze wymiana SMPS na LPS oraz silikonowe gumki na RCA sa sobie rownowazne ze wzgledu na wplyw na dzwiek, jest wielce pouczajaca.

Napisano (edytowany)

No i film Kiler mi się przypomniał. Pod koniec filmu strzelania na parkingu i scena z Lubaszenko.

"Panowie, a co tu się dzieje? - Film kręcą. - To dlaczego ja w nim nie gram?" 

Będzie jeszcze strzelanina, czy już po? 

Edytowano przez Wito76
Napisano

Siedźcie sobie w tych Waszych klatkach z cyferek i wykresów. Na PW już dwie osoby gratulowały mi świetnej roboty i odwagi. Mają podobne wnioski do moich, ale na forum tego nie napiszą, bo nie mają ochoty czytać docinek w ich kierunku. 

Napisano
1 godzinę temu, J4Z napisał:

Siedźcie sobie w tych Waszych klatkach z cyferek i wykresów.

Ja mam otwarty umysł i nie siedzę w tabelkach. Potrafię jednak zrozumieć sam siebie (zwykle po czasie)  kiedy poziom endorfin zaburza racjonalne rozpoznawanie świata. 

Wolałbyś gdyby każdy olał gumki i nikt nie odpowiedział w tym wątku? Forum chyba nie jest po to aby klepać się po pleckach za każdym razem. 

Napisano
1 godzinę temu, J4Z napisał:

Siedźcie sobie w tych Waszych klatkach z cyferek i wykresów. Na PW już dwie osoby gratulowały mi świetnej roboty i odwagi. Mają podobne wnioski do moich, ale na forum tego nie napiszą, bo nie mają ochoty czytać docinek w ich kierunku. 

Wszystko pięknie /ładnie ,tylko niech ktoś mnie oświeci jak guma - silikon powstrzymuje fale które?, bo to jedna rodzina ?

-radiowe

-mikrofale

-promieniowanie podczerwone

-światło widzialne

-ultra fiolet

-promieniowanie X

-promieniowanie GAMMA

Co innego stal, aluminium, miedź, czy ołów !. 

Napisano (edytowany)
40 minut temu, Bebop napisał:

Wolałbyś gdyby każdy olał gumki i nikt nie odpowiedział w tym wątku?

Jakbyś pamiętał lub przeczytał uważniej pierwszy post, to nie zadałbyś tego pytania. Co poradzić... Takie są dzisiejsze fora i ich użytkownicy. 

40 minut temu, Mariusz Kopacki napisał:

Ma swiadomosc wyszla z tej konfrontacji w doskonalym stanie :D

Nie było żadnej konfrontacji, chyba ze konfrontowałeś sie z krasnoludkami. Cytowany przeze mnie post jest jedynym Twoim w tym temacie i ostatnim Twoim na forum, które przeczytałem, bo od dawna jesteś w ignorowanych, tak samo jak cala banda użytkownikow zachowujących się podobnie do Ciebie. Widziałem, że często pojawiasz się pod moimi postami, więc chciałem Cię tylko poinformować. Zrób z tym co chcesz, pisz pod publikę lub nie. Na to że mnie sprowokujesz nie licz. 

Edytowano przez J4Z
Napisano
16 minut temu, Bebop napisał:

Podobnie jak zielony flamaster na plytach CD. Ludzki mózg (w odpowiednich warunkach) zaakceptuje wszystko. 

Tak poważnie mnie to nie interesuje , ale mam ubaw jak się tu co niektórzy produkują  🙂