Adi777 Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 To będzie pasować do tego tematu: 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 Bo bzdurom nigdy nie bedzie tu konca 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 (edytowany) Ja ten wątek, a raczej temat, skomentuję w jedyny, uczciwy i możliwy sposób, który wyrazi wszystkie emocje. XDDDD Pozdrawiam. Edytowano 10 czerwca 2023 przez zolt 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 (edytowany) Taki tani upgrade, a przez ignoracje nie doświadczycie go. Śmiejcie się, ja posłuchałam lepszego o 5% zestawu. Edytowano 10 czerwca 2023 przez J4Z Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Mozliwosc obcowania z audiofilizmem czystej postaci rekompensuje utrate owych mitycznych 5%. Informacja, ze wymiana SMPS na LPS oraz silikonowe gumki na RCA sa sobie rownowazne ze wzgledu na wplyw na dzwiek, jest wielce pouczajaca. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 8 godzin temu, J4Z napisał: Taki tani upgrade, a przez ignoracje nie doświadczycie go. Śmiejcie się, ja posłuchałam lepszego o 5% zestawu. Sekunda 17 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 (edytowany) Ale się uruchomiliście 🤭 jest Fun 🙂 chociaż. Edytowano 11 czerwca 2023 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 (edytowany) No i film Kiler mi się przypomniał. Pod koniec filmu strzelania na parkingu i scena z Lubaszenko. "Panowie, a co tu się dzieje? - Film kręcą. - To dlaczego ja w nim nie gram?" Będzie jeszcze strzelanina, czy już po? Edytowano 11 czerwca 2023 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 (edytowany) Bardziej tu pasuje . "Walczymy czy się poddajemy leż zobaczymy jak będzie 🙂" Edytowano 11 czerwca 2023 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Bez znaków przestankowych - nie ma sensu to w/w ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Siedźcie sobie w tych Waszych klatkach z cyferek i wykresów. Na PW już dwie osoby gratulowały mi świetnej roboty i odwagi. Mają podobne wnioski do moich, ale na forum tego nie napiszą, bo nie mają ochoty czytać docinek w ich kierunku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Od razu tam docinki. Jedni poklepia po plecach, inni podziela sie kawalkiem prawdy jaka by ona nie byla. Ale swietna robota, zrobilo sie przezabawnie 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 2 godziny temu, gienas napisał: Bez znaków przestankowych - nie ma sensu to w/w ... Popraw jak Ci przeszkadza 🤷🏿♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 @Mariusz Kopacki widzę że często pod moimi postami pojawiają się Twoje. Miej świadomość że: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Ma swiadomosc wyszla z tej konfrontacji w doskonalym stanie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 1 godzinę temu, J4Z napisał: Siedźcie sobie w tych Waszych klatkach z cyferek i wykresów. Ja mam otwarty umysł i nie siedzę w tabelkach. Potrafię jednak zrozumieć sam siebie (zwykle po czasie) kiedy poziom endorfin zaburza racjonalne rozpoznawanie świata. Wolałbyś gdyby każdy olał gumki i nikt nie odpowiedział w tym wątku? Forum chyba nie jest po to aby klepać się po pleckach za każdym razem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 1 godzinę temu, J4Z napisał: Siedźcie sobie w tych Waszych klatkach z cyferek i wykresów. Na PW już dwie osoby gratulowały mi świetnej roboty i odwagi. Mają podobne wnioski do moich, ale na forum tego nie napiszą, bo nie mają ochoty czytać docinek w ich kierunku. Wszystko pięknie /ładnie ,tylko niech ktoś mnie oświeci jak guma - silikon powstrzymuje fale które?, bo to jedna rodzina ? -radiowe -mikrofale -promieniowanie podczerwone -światło widzialne -ultra fiolet -promieniowanie X -promieniowanie GAMMA Co innego : stal, aluminium, miedź, czy ołów !. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Wazne że działa 😂 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 3 minuty temu, Dedal75 napisał: Wazne że działa 😂 Podobnie jak zielony flamaster na plytach CD. Ludzki mózg (w odpowiednich warunkach) zaakceptuje wszystko. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Moj tu wciaz czeka na takie warunki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Wyluzuj się Mariusz, może poczujesz tą magię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 A ja mam takie nieśmiało kiełkujące przeczucie, że Adrian nas wszystkich cudnie wkręcił... 🙃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 (edytowany) 40 minut temu, Bebop napisał: Wolałbyś gdyby każdy olał gumki i nikt nie odpowiedział w tym wątku? Jakbyś pamiętał lub przeczytał uważniej pierwszy post, to nie zadałbyś tego pytania. Co poradzić... Takie są dzisiejsze fora i ich użytkownicy. 40 minut temu, Mariusz Kopacki napisał: Ma swiadomosc wyszla z tej konfrontacji w doskonalym stanie Nie było żadnej konfrontacji, chyba ze konfrontowałeś sie z krasnoludkami. Cytowany przeze mnie post jest jedynym Twoim w tym temacie i ostatnim Twoim na forum, które przeczytałem, bo od dawna jesteś w ignorowanych, tak samo jak cala banda użytkownikow zachowujących się podobnie do Ciebie. Widziałem, że często pojawiasz się pod moimi postami, więc chciałem Cię tylko poinformować. Zrób z tym co chcesz, pisz pod publikę lub nie. Na to że mnie sprowokujesz nie licz. Edytowano 11 czerwca 2023 przez J4Z Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Po twym wyznaniu ma swiadomosc jest w stanie bardziej nawet niz doskonalym - dostrajam sie do czestotliwosci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 16 minut temu, Bebop napisał: Podobnie jak zielony flamaster na plytach CD. Ludzki mózg (w odpowiednich warunkach) zaakceptuje wszystko. Tak poważnie mnie to nie interesuje , ale mam ubaw jak się tu co niektórzy produkują 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts