Chyba Miro 84 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 3 minuty temu, Rafał S napisał: Szczerze - nie rozumiem. Kto i czyje uczucia religijne Twoim zdaniem obraża? Widzę że już nie jestem "w ignorowanych"? Cóż skłoniło Cię do zmiany decyzji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Co tu sie dzieje Panowie, uczucia religijne, KK, co bedzie nastepne? Ekskomunika ? Palenie na stosie? Zakaz wstepu na pol roku do jakichkolwiek salonow audio? Robi sie coraz ciekawiej. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 20 minut temu, Rafał S napisał: Szczerze - nie rozumiem. Kto i czyje uczucia religijne Twoim zdaniem obraża? Szczerze ja też i nie wiem, dlaczego wszystko stacza sie, wybaczcie, w odmęty absurdu. Panowie, nie traćcie czasu na te przepychanki, żeby udowodnić jeden drugiemu, kto ma rację - bo każdy ma swoją, i zajmijcie się życiem. Mogę w tym pomóc, blokując do jutra i ten wątek, żeby się do wszystkiego odnieść na spokojnie. Albo odepniecie wrotki, co polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 2 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Cóż skłoniło Cię do zmiany decyzji? Spojrzałem niedawno na datę i z okazji nowego roku odblokowałem hurtem kilka ignorowanych wcześniej osób. Tym bardziej, że i tak czytałem wybiórczo ich wpisy, jeśli brali udział w interesującej mnie dyskusji. 5 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Mogę w tym pomóc, blokując do jutra i ten wątek, żeby się do wszystkiego odnieść na spokojnie. lbo odepniecie wrotki, co polecam. Olu, a czy nie lepiej zostawić tego typu wątki na dole i przekierowywać tu co gorętsze rozmowy osobiste? Może dzięki temu uda się uniknąć blokowania dyskusji merytorycznych w innych zakładkach. (Oczywiście jako fan Dynaudio nie mam nic przeciw trwałemu zablokowaniu klubu B&W - coś za bardzo rośnie on w siłę. ). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Haha, słusznieś fanem Dynaudio, które zmiotły niejedną konkurencję na AVS Wspomniany wątek odblokuję, ale już jutro. A rozmowy osobiste są na forum coraz częściej za gorące, co świadczy o tym, jak, wbrew pozorom, ważni są dla siebie wzajemnie konwersujący. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) 4 godziny temu, Dedal napisał: Zlewam i nie komentuje od jakiegos czasu to co piszesz Jacek . Ale buractwa jakie prezentujesz nie mogę , nie skomentować, jeszcze wczoraj żaliles sie i ofiarę z siebie robiles , że jeśli Ciebie nikt nie zaczepia Ty nie atakujesz . Słowem sie nie odezwałem inni chyba też nie . A tu pach 🤏 Kilka godzin , i kolejny wpis zzaczepkaa , jak nie grupa, to kolesie ,klakierzy itp. Większość na forum wie że jesteś burak , w konwenanse nie zamierzam się bawić, srasz wszędzie gdzie ci portki opadną. Naturalnie zakończyłeś jak zwykle na swoich zasadach . Kończymy OT ale nasram jeszcze, no co , Baton jestem mogę. Nie nadajesz się do społeczeństwa, dla.mnie masz nie zdiagnozowanego aspergera , i teraz możemy zakończyć ten temat . Przemyśl, może czas skorzystać ze specjalisty . Uuuuuuuuuu.... Udrzylem w stół, a nożyce się odezwały. Nie skomentuję kto jest większym burakiem, i tupeciarzem, podrzuciłbym tylko dwa linki z tego forum, ale znów byś się obraził Mareczku. Nie zauważyłeś jednej różnicy, ja personalnie nikogo nie wymieniłem z grupy, a ty owszem walisz do mnie bezpośrednio. Ale .... A lepiej zachowam dla siebie tę myśl. 4 godziny temu, MMarek napisał: DiBatonioPowinieneś każdego ranka po przebudzeniu zanim jeszcze dobrze nie przetrzesz oczu, przeczytać tę modlitwę: Nie modle się do nieistniejących bytów. To zostawiam barankom... 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Niestety ale Moderacja czy Redakcja Audio musi w końcu podjąć męskie decyzje. Obecnie forum stało się miejscem do totalnego okładania się bez żadnych hamulców bo widać, że można. Ciężko nie odnieść wrażenia, że gdy jeden moderator chce to drugi go blokuje…. I kończy się tak jak od dobrych 5 lat czyli - najwyżej dostanę 101 ostrzeżenie a sprawdzony moderator szybko ukryje co trzeba i następnego dnia będzie można zaczynać wszystko od nowa. A nawet nie od następnego dnia jak upominającym jest sprawdzony moderator, tak jak wczoraj. Zero, kompletnie zero reakcji na ostrzeżenia i upomnienia bo wiem, że tu mogę sobie pozwolić na co tylko chcę. Szk9da,że nie zauważyłeś spokoju na forum, dopóki króliczek nie zaczął między wierszami walić we mnie i innych, a Wojtuś swoją obecność zazna żył niestosownym memem. Hipokryzja to znak xzczegolny, który powinieneś mieć wpisanyy w dowodzie razem z twoimi kolegami. Edytowano 13 lutego przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Bo to jest chorobą. A choroby się leczy. Czego nie rozumiesz? -------‐----------------- Widzę że zamieściłeś art z KK. Skoro jest w KK to chyba powinno dać do myślenia. Ps: dla niewtajemniczonych, KK oznacza Kodeks Karny, a nie Kościół Katolicki. Tak celem wyjaśnienia Moim zdaniem, art. 196, 261 oraz 212 (tu akurat, głównie ze względu na SLAPP) kk są do usunięcia. ----- - Prokuratura postawiła mi zarzut znieważenia Jezusa Chrystusa - - Ale sam jestem prawnikiem. Uznałem, że skoro znieważono osobę, to trzeba ją przesłuchać. Złożyłem wniosek o przesłuchanie Jezusa Chrystusa. https://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,26378812,wadowice-potrzebuja-rewolucji-byl-juz-taki-co-chcial-ja-zrobic.html ----- PS. Wycieczka osobista zbędna. 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Bo to jest chorobą. A choroby się leczy. Czego nie rozumiesz? -------‐----------------- Widzę że zamieściłeś art z KK. Skoro jest w KK to chyba powinno dać do myślenia. Ps: dla niewtajemniczonych, KK oznacza Kodeks Karny, a nie Kościół Katolicki. Tak celem wyjaśnienia Moim zdaniem, art. 196, 261 oraz 212 (tu akurat, głównie ze względu na SLAPP) kk są do usunięcia. ----- - Prokuratura postawiła mi zarzut znieważenia Jezusa Chrystusa - - Ale sam jestem prawnikiem. Uznałem, że skoro znieważono osobę, to trzeba ją przesłuchać. Złożyłem wniosek o przesłuchanie Jezusa Chrystusa. https://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,26378812,wadowice-potrzebuja-rewolucji-byl-juz-taki-co-chcial-ja-zrobic.html ----- PS. Wycieczka osobista zbędna. 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Bo to jest chorobą. A choroby się leczy. Czego nie rozumiesz? -------‐----------------- Widzę że zamieściłeś art z KK. Skoro jest w KK to chyba powinno dać do myślenia. Ps: dla niewtajemniczonych, KK oznacza Kodeks Karny, a nie Kościół Katolicki. Tak celem wyjaśnienia Moim zdaniem, art. 196, 261 oraz 212 (tu akurat, głównie ze względu na SLAPP) kk są do usunięcia. ----- - Prokuratura postawiła mi zarzut znieważenia Jezusa Chrystusa - - Ale sam jestem prawnikiem. Uznałem, że skoro znieważono osobę, to trzeba ją przesłuchać. Złożyłem wniosek o przesłuchanie Jezusa Chrystusa. https://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,26378812,wadowice-potrzebuja-rewolucji-byl-juz-taki-co-chcial-ja-zrobic.html ----- PS. Wycieczka osobista zbędna. 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Bo to jest chorobą. A choroby się leczy. Czego nie rozumiesz? -------‐----------------- Widzę że zamieściłeś art z KK. Skoro jest w KK to chyba powinno dać do myślenia. Ps: dla niewtajemniczonych, KK oznacza Kodeks Karny, a nie Kościół Katolicki. Tak celem wyjaśnienia Moim zdaniem, art. 196, 261 oraz 212 (tu akurat, głównie ze względu na SLAPP) kk są do usunięcia. ----- - Prokuratura postawiła mi zarzut znieważenia Jezusa Chrystusa - - Ale sam jestem prawnikiem. Uznałem, że skoro znieważono osobę, to trzeba ją przesłuchać. Złożyłem wniosek o przesłuchanie Jezusa Chrystusa. https://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,26378812,wadowice-potrzebuja-rewolucji-byl-juz-taki-co-chcial-ja-zrobic.html ----- PS. Wycieczka osobista zbędna. @Redakcja AUDIO co to się tutaj porobiło, możesz wyciąć nadmiarowe wpisy? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 4 godziny temu, Pitt39 napisał: W dwóch zdania - miałem nic nie pisać - ale że co rusz zostaje wezwany do tablicy, to i minutkę znajdę by coś skrobnąć. Jak tam siedziałeś to była grupa, przez duże G... po odejściu została zdegradowana do rangi grupki; ach ten egocentryzm. I żeby to jeszcze było odejście, zwyczajnie zostałeś wykluczony i takie są fakty. Dlatego Nasze uwieranie do spółki - ilu by Nas tam nie było- jest niczym przy bólu odrzucenia, bo kto normalny co chwile łapie sie tej samej brzytwy. Przyznaj Jacku, trochę tęsknisz?🥰 ps. I nic mnie nie uwiera, zwyczajnie mam inne poczucie humoru, no i czasem internet wypacza sens wypowiedzi, a czasem sam człowiek i jego zdolności interpretacyjne. Dlatego mimo wszystko fajnie jest się spotkać, "napluć" sobie w twarz, a nastepnie pogadać jak to ludzkie kiedyś zwykli robić i zobaczyć, że po drugiej stronie siedzi taki sam człowiek z krwi i kości. Wiecej dystansu do świata, tym bardziej że na audiofilstwie świat się nie kończy. Następny się ujawnił 🤣🤣🤣🤣 Jprdl, nie widzicie różnicy, ni,ogo z nicku o grupce nie wymieniłem, ale są i wyska,ujęcie jak królik z kapelusza. Brawo! Domoweeee przdszkoleeee.... 🤦♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) Jak przypuszczałem, kota ogonem odkręcisz. , normalka . Oczywiście nikogo nie wymieniłeś 🤔 Ja się nie obrażam, tylko eliminuje takie elementy że swojego środowiska 🖐 Edytowano 13 lutego przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Przed chwilą, Dedal napisał: Jak przypuszczałem, kota ogonem odkręcisz. , normalka . Oczywiście nikogo nie wymieniłeś 🤔 Ja się nie obrażam, tylko eliminuje takie elementy z towarzystwa . 🖐 Pięknie się ujawniacie, nadal nie widzisz różnicy? Nikt poza grupą tego nie wiedział, kto ją tworzy i do niej należy, wystarczyło bezosobowo uderzyć i proszę. 😁 Ale czego się spodziewać po ... mentalność .... Robicie mi dzień. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) 21 minut temu, DiBatonio napisał: Hipokryzja to znak xzczegolny, który powinieneś mieć wpisanyy w dowodzie razem z twoimi kolegami. Dzień wcześniej wjechałeś ze swoim szambem w mój wątek o Eposach. Chłopie, Ty już chyba nie kontrolujesz, gdzie i komu lutujesz na forum. Zacznij rozliczanie od siebie. Nikt nie lata za każdym Twoim wpisem na forum i prześmiewczo go nie komentuje. Po co ten nieustanny trolling na forum? Niech ktoś w końcu wyciągnie konsekwencje a nie tylko ukrywa posty i notorycznie przymyka oko. Edytowano 13 lutego przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego A co to tajemnica ? W Łodzi się grupa spotykała. Ośmieszasz się. Cóż Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 3 minuty temu, kaczadupa napisał: Dzień wcześniej wjechałeś ze swoim szambem w mój wątek o Eposach. Chłopie, Ty już chyba nie kontrolujesz, gdzie i komu lutujesz na forum. Zacznij rozliczanie od siebie. Nikt nie lata za każdym Twoim wpisem na forum i prześmiewczo go nie komentuje. Po co ten nieustanny trolling na forum? Niech ktoś w końcu wyciągnie konsekwencje a nie tylko ukrywa posty i notorycznie przymyka oko. Jakim szambem? Adam jakim szambem pytam?! Bo napisałem pod twoimi kwiecistymi opisami, że Pacuła i Ryka klękajcie, to nazywasz szambem? No to gratuluję chłopie. 😆😆😆 Jesteś mistrzem w sprowadzaniu byle czego do rangi szamba. Na szczęście nie tylko ja to widzę. 5 minut temu, Dedal napisał: A co to tajemnica ? W Łodzi się grupa spotykała. Ośmieszasz się. Cóż Nadal nie rozumiesz.... No cóż....Ale dawaj jeszcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 24 minuty temu, pairtick napisał: Moim zdaniem, art. 196, 261 oraz 212 (tu akurat, głównie ze względu na SLAPP) kk są do usunięcia. ----- - Prokuratura postawiła mi zarzut znieważenia Jezusa Chrystusa - - Ale sam jestem prawnikiem. Uznałem, że skoro znieważono osobę, to trzeba ją przesłuchać. Złożyłem wniosek o przesłuchanie Jezusa Chrystusa. https://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,26378812,wadowice-potrzebuja-rewolucji-byl-juz-taki-co-chcial-ja-zrobic.html ----- PS. Wycieczka osobista zbędna. Źle postawiony zarzut Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) 4 godziny temu, Pitt39 napisał: żeby to jeszcze było odejście, zwyczajnie zostałeś wykluczony i takie są fakty. Dlatego Nasze uwieranie do spółki - ilu by Nas tam nie było- jest niczym przy bólu odrzucenia, bo kto normalny co chwile łapie sie tej samej brzytwy. Dlaczego kłamiesz?! Mam naprawdę Ci przypomnieć dlaczego nagle nie wiadomo skąd Seba zamknął grupę? Zaczął usuwać każdego po kolei po tym, jak Ty się pożegnałeś, bo nie wsos ci było, że z Arkiem była jakaś wymiana zdań o kablach, jak on napisał, że po ijajac metkę na pudełku od kabli, coś w tym jest... Udowodnić to ie i tu wszystkim? Chcesz? Edytowano 13 lutego przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 5 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Źle postawiony zarzut Postępowanie umorzono. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) 49 minut temu, DiBatonio napisał: Następny się ujawnił 🤣🤣🤣🤣 Jprdl, nie widzicie różnicy, ni,ogo z nicku o grupce nie wymieniłem, ale są i wyska,ujęcie jak królik z kapelusza. Brawo! Domoweeee przdszkoleeee.... 🤦♂️ Dobrze. Jak nie będzie mi coś pasować w Twojej osobie/zamieszczanej treści, to użyje tego samego fortelu, aby "trudniej" było się domyślić o kogo chodzi(czyt. nie dopisze nicka). Czytasz się czasem? Grupa nie liczy/liczyła milion os. Każdy tam udzielający zapewne pamięta o czym toczył z Tobą spory, więc jeśli piszesz coś w stylu: 5 godzin temu, DiBatonio napisał: Jednego uwierało moje zdanie o akustyce i innych rzeczach w audio, a drugiego moje zdanie o kawie i jej metodach parzenia, a trzeciego inne pierdy. ...to nie trzeba się wspinać na wyżyny dedukcji by zrozumieć o kim mowa; wystarczy nie mieć demencji. I tak, zdemaskowałeś Nas, było to niezwykle ciężkie tym bardziej że w jednym z działów są zdjęcia z ostatnich zlotów. Z mojej strony eot. Zapraszam na priv. jesli nie wszystko wyjaśnione. Edytowano 13 lutego przez Pitt39 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) Czy Ktoś ma odwagę ( możliwość jest chęci brak) dać BANA i będzie spokój na forum! Dzik szybko został usunięty inni też! A tutaj brak decyzji którą trzeba podjąć! Edytowano 13 lutego przez RLC2 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Czyżby to było możliwe, w koncu🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 2 minuty temu, RLC2 napisał: Czy Ktoś ma odwagę ( możliwość jest chęci brak) dać BANA i będzie spokój na forum! Dzik szybko został usunięty inni też! Także niejaki Gargan, podobny do naszego mundrego inaczej, odpłynął w nicość. Też nie rozumiem, dlaczego modercja cacka się z takim typkiem? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 23 minuty temu, DiBatonio napisał: Dlaczego kłamiesz?! Mam naprawdę Ci przypomnieć dlaczego nagle nie wiadomo skąd Seba zamknął grupę? Zaczął usuwać każdego po kolei po tym, jak Ty się pożegnałeś, bo nie wsos ci było, że z Arkiem była jakaś wymiana zdań o kablach, jak on napisał, że po ijajac metkę na pudełku od kabli, coś w tym jest... Udowodnić to ie i tu wszystkim? Chcesz? Ja jestem, Ciebie nie ma. Połącz kropki, wszystko będzie się zgadzać... sam się tam nie dodałem😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 1 minutę temu, MMarek napisał: Też nie rozumiem, dlaczego modercja cacka się z takim typkiem? Myślę że nie jesteś sam z tym pytaniem! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) 2 godziny temu, Rafał S napisał: Marku, myślę, że większość z nas powinna te słowa codziennie powtarzać. Sam próbuję - ze zmiennym powodzeniem. Rafale, jesteś bardzo mądrym i wartościowym człowiekiem, a więc nie musisz nic powtarzać. Oczywiście nie ma gwarancji, że "na starość" nie trzeba będzie wrócić do tematu 😀 Edytowano 13 lutego przez MMarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego O ile mnie pamięc nie myli to ani Dzik ani Gargan tak szybko nie dostali bana. Myslę, ze kazdy jest wartosciowy na swoj sposob na tym forum. Po prostu przestancie się nakrecać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 1 minutę temu, audiowit napisał: Myslę, ze kazdy jest wartosciowy na swoj sposob na tym forum. Mogę się z tym stwierdzeniem zgodzić! Ale bardziej chodzi o sposób pisania i odnoszenia się do innych forumowiczów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts