Bebop Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Ponieważ mam hopla na punkcie wyglądu klocków hi-fi z lat minionych, uwielbiam oldschoolowe wzornictwo japońskie i podobne, bardzo Was proszę o sugestie w kwestii zakupu takowego odtwarzacza CD. Podobają mi się stare Pioneer ale mogą być i inne. Szukam sam na eBay ale już nie mam siły. Pomóżcie proszę. Dla zachęty i rozpalenia pożądania wklejam zdjęcia poglądowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Ten wygląda nieźle https://www.dba.dk/cd-afspiller-sony-xa20es/id-1104953365/ No, chyba że wolisz takie https://www.dba.dk/cd-afspiller-andet-maerke/id-1104954698/ https://www.dba.dk/cd-afspiller-gryphon-scorp/id-1104954496/ Przejrzyj ten portal, może coś znajdziesz. Niektóre są do wysyłki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2023 Ten Sony nawet mnie zaciekawił, muszę się przyjrzeć. 14 minut temu, Rega napisał: No, chyba że wolisz takie "takie" nowoczesne mnie nie interesują. To musi być koniecznie vintage oldschool japanese look Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 (edytowany) Taki? Edytowano 9 września 2023 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Mnie zawsze podobał się Philips CD Player CD 303 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Może takiBilleder_CD afspiller, Andet mærke.htmlBilleder_CD afspiller, Andet mærke.htmlBilleder_CD afspiller, Andet mærke.htmlBilleder_CD afspiller, Andet mærke.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2023 4 minuty temu, Rega napisał: Taki? Mniej więcej taki. Mógłby być ładniejszy. 5 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Mnie zawsze podobał się Philips CD Player CD 303 Cudeńka cudeńka Panie. Bardzo ciekawy. Ja szukam czegoś bardziej klasycznego. Japoński dizajn z najlepszych lat mnie interesuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 5 minut temu, Bebop napisał: Ja szukam czegoś bardziej klasycznego. Japoński dizajn z najlepszych lat mnie interesuje Toż ten Philips, to wypisz wymaluj japoniec Marantz CD-73… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2023 Cza było tak od razu! 😍 To musi być coś co zachęci mnie i przywróci chęć słuchania płyt CD - a nie tylko pliki. Poczekam na Wasze propozycje. Pochwalę się kiedy już kupię. Obiecuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 @Bebop tylko naprawdę bardzo mocno zwracaj uwagę na dostępność lasera. Też miałem kiedyś fazy na te CD trzeba się pilnować. Mi chyba Sony najbardziej się podobają i Meridian. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2023 Wiem, zdaję sobie z tego sprawę. Niektóre z tych CD playerów są przepiękne. Zwyczajnie nie mogę się oprzeć czasem. Te nowoczesne są nudne dla mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Stał (i grał) kiedyś u mnie Meridian 508.24. Tomka. Asia swiadkiem. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2023 @Asia zabrałaś ten klejnot do siebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2023 (edytowany) Redaktorze, ten ostatni Denon, choć bardzo prosty jest dla mnie najładniejszy. Czegoś takiego szukam. To musi być klasyczny wygląd. Edytowano 9 września 2023 przez Bebop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Te Accuphase też spoko, tylko żeby jeszcze drewno miały po bokach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Ten jest ładny. https://www.dba.dk/cd-afspiller-primare-204/id-1105084319/ A tu masz Pioneera w oryginalnie zamkniętym kartonie. Cena ok 600 zł. New Old Stocking. I nawet wysyła. https://www.dba.dk/pioneer-pd-10ae-cd-afspiller/id-1105173302/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2023 (edytowany) 7 minut temu, Adi777 napisał: Te Accuphase też spoko, tylko żeby jeszcze drewno miały po bokach. Pewnie zrobili jakieś z drewnem. Ja mam najtańszy budżetowy wzmak Accu, lubię takie wzornictwo. Gra mi to przyjemnie. Edytowano 9 września 2023 przez Bebop 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Faktycznie, ładne maszyny 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Zawsze miałem sentyment do Luxmana… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 1 godzinę temu, Bebop napisał: @Asia zabrałaś ten klejnot do siebie? On już miał właściciela. A pilot jaki kosmiczny, jak ze Star Treka. Choć, po cichutku, powiem, że jakoś Meridian umiarkowanie mnie urzeka ocznie. Philips bardziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 2 godziny temu, Adi777 napisał: Ale piękności 😍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2023 1 godzinę temu, Asia napisał: 2 godziny temu, Bebop napisał: @Asia zabrałaś ten klejnot do siebie? On już miał właściciela. A pilot jaki kosmiczny, jak ze Star Treka. Choć, po cichutku, powiem, że jakoś Meridian umiarkowanie mnie urzeka ocznie. Philips bardziej. Mnie jak dotąd najbardziej wizualnie powala na kolanka Pioneer. Zobaczymy co będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 (edytowany) A któryż to bo się zgubiłam? Nie lubię koloru szampańskiego ani drewna w paski 🤪. Wybieram Primare 🤫. Pioneera mam obrażonego z powodu niskiej jakości bardziej współczesnych produkcji z logo tejże marki. Edytowano 9 września 2023 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 (edytowany) 17 minut temu, Asia napisał: Wybieram Primare 🤫. Ładny, ale top loader, czyli wymaga trochę uwagi. Ja się zraziłem do tego typu konstrukcji. Jak się człowiek zamyśli, czy zagada z kimś i zapomni o docisku przy zmianie płyty, to może być nieciekawie. Edytowano 9 września 2023 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts