rajdek Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Zbyt nisko się unosi 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 października Autor Udostępnij Napisano 4 października Tym razem siedzę na sofie…, Kraftu się spodoba jest marantz cd… 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Brak TV, ale za to jest okno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października za mało pilotów na stoliku... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października I nie na kota Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Zakleić okno tym laptopem i będzie git.😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Dnia 4.10.2024 o 09:02, tomek4446 napisał: A jak sobie tak patrzę na te wszystkie foteliki, to naszła mnie taka refleksja. Wszyscy tuzowie od akustyki i pozycjonowania kolumn piszą , że między kolumnami a siedziskiem słuchacza nic ma nie stać. A tu proszę ,wszędzie podnóżek I tak to w życiu bywa , że jak coś jest wygodne i funkcjonalne , to zaraz się z czymś kłóci. Ja tak mam. Ale tuzem nie nie jestem. Mozna kupić stolik przezroczysty akustycznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts