DiBatonio Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia Jeszcze nie masz tych aktywnych customowych kolumn na zamówienie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia 5 godzin temu, DiBatonio napisał: Jeszcze nie masz tych aktywnych customowych kolumn na zamówienie ? Nie, dopiero niedawno załatwiłem potrzebny numer, no i teraz czekam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia 30 minut temu, Adi777 napisał: Nie, dopiero niedawno załatwiłem potrzebny numer, no i teraz czekam. Ale mówimy o tych fikuśnych monitorach z głośnikiem na górnej ściance ? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia @DiBatonio Tak 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek333 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) Dnia 10.11.2023 o 21:36, Rega napisał: Tu znajomy za 3640 Witam Jakiej to firmy fotele ? Lub jakiś link może ... Wyglądają na bardzo wygodne Pozdrawiam Edytowano 13 lutego przez Marek333 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) @Marek333 to podróbki z Aliexpress. Oryginał jest kilkanaście razy droższy. https://pl.aliexpress.com/item/1005006380797271.html?spm=a2g0o.productlist.main.13.4c0f6edckS2e0U&algo_pvid=0d055f9e-0f92-44bf-9c7c-d6ff3cedf088&algo_exp_id=0d055f9e-0f92-44bf-9c7c-d6ff3cedf088-6&pdp_npi=4%40dis!PLN!2878.14!2878.14!!!651.00!651.00!%402103854017078583956711625e467d!12000036966325465!sea!PL!4663097487!&curPageLogUid=wgTYheI8jXKe&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Edytowano 13 lutego przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek333 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Dziękuję, chociaż z Aliex raczej nie zamawiam takich rzeczy... Do tego limity ok 150 EUR o ile pamiętam , gdy przekroczymy to odechciewa się całego tego sprowadzania .. Pozdrawiam serdecznmie M. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego 7 godzin temu, Marek333 napisał: Dziękuję, chociaż z Aliex raczej nie zamawiam takich rzeczy... Do tego limity ok 150 EUR o ile pamiętam , gdy przekroczymy to odechciewa się całego tego sprowadzania .. Pozdrawiam serdecznmie M. legalna inspiracja wzorem projektantów CHARLES & RAY EAMES (ochrona praw autorskich już przedawniona od kilkunastu lat ) https://www.superwnetrze.pl/fotel-z-podnozkiem-91x89x85cm-quadre-vip-orzech-biala-skora,t157773.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego (edytowany) Nie jest piękny, tak kolorystycznie(czarnego nie nie było)jak i formą, bo widziałem dużo ciekawsze, ale jest tak wygodny - przynajmniej jak dla mnie - że musiałem go mieć. Stwierdziłem że większośc czasu i tak patrze tylko na podłokietniki, a nie na całość z pozycji obserwatora, wiec niech będzie wygodny. Dodatkowo ma funkcje bujania, wiec można się odstresować ;-). Edytowano 14 lutego przez Pitt39 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 marca Autor Udostępnij Napisano 15 marca Fotel heavymetalowy… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Fajnie mnie się na to zdjęcie patrzy. Fotele przypominają mi siedziska w mini. Ale za te metalowe obicia plus 1. Regały na vinyl, no i szerokopasmowe dyfuzory. I kwadraty na dywanie. Mógłbym tam siedzieć i odpoczywać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Czy to znowu nie jest AI? Dyfuzory jakieś dziwne. I sprzęt dziwnie postawiony. Marcin, to Ty generujesz te obrazki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca W tym prawym fraktalu beczka. Ufam, że to wpływ oświetlenia z lampy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 marca Autor Udostępnij Napisano 16 marca 1 godzinę temu, Kraft napisał: Marcin, to Ty generujesz te obrazki? Rozgryzłeś mnie, siedzę i pakuję w sreberka… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Może niech się ta AI zabierze lepiej do zaprojektowania idealnych kolumn. Może tylko 15 sekund dzieli nas od nowego, lepszego świata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca 20 minut temu, MarcKrawczyk napisał: siedzę i pakuję w sreberka… Od dzisiaj Kolega zmienia nick na ŚWISTAK😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca 7 minut temu, Kraft napisał: Może niech się ta AI zabierze lepiej do zaprojektowania idealnych kolumn. Może tylko 15 sekund dzieli nas od nowego, lepszego świata. I audiofilstwo skończy się 😱 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Dlaczego skończyło? Jeśli te AI takie zdolne jest, to może dostaniemy coś nowego. Czy nam się spodoba, się zobaczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca (edytowany) 23 minuty temu, Kraft napisał: Może tylko 15 sekund dzieli nas od nowego, lepszego świata. Nowe, nie zawsze znaczy lepsze. Szczególnie w rzeczach o których decydują księgowi. Odnośnie tych dziwnie wygiętyych dyfuzorów - może to jakaś atrapa na żabkach jak kiedyś firanki, rozsuwana specjalnie do zdjęć. Edytowano 16 marca przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia na de.homary.com 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 czerwca Autor Udostępnij Napisano 1 czerwca No to który lepszy? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 1 czerwca Udostępnij Napisano 1 czerwca Dnia 16.03.2024 o 09:42, Kraft napisał: Może niech się ta AI zabierze lepiej do zaprojektowania idealnych kolumn. Może tylko 15 sekund dzieli nas od nowego, lepszego świata. Dnia 16.03.2024 o 09:56, Artur Brol napisał: Jeśli te AI takie zdolne jest, to może dostaniemy coś nowego. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 czerwca Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca Można i turystycznie… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca Krzesło krzesłem, ale ogólnie podoba mi się taki typowy pokój do audio, sprzed na podłodze, płyty, akustyka i cóż więcej trzeba? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca (edytowany) Przy małym metrażu może zabraknąć podłogi😉. Dlatego regał wskazany bo nie wszyscy lubią słuchać cały czas tego samego brzmienia we wszystkich rodzająch muzy. No, ale CO KTO LUBI. PS. Tu też trochę dodatkowego sprzętu po bokach. Do innych rodzajów brzmienia trzeba przenosić na środek? I zamiast przyjść, właczyć i słuchać to trzeba się ,,użerać,, z przenoszeniem , przełączaniem, podłączaniem itd. 😀. I w miarę tych czynności cała chęć słuchania gdzieś znika. Przynajmniej u mnie. Dlatego mam wszystko na ,,dotyk,, i już gra.😉 Edytowano 8 czerwca przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts