MarcKrawczyk Napisano 7 czerwca Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca Ushery? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca (edytowany) Faktycznie to usher... 😮 aż musiałem sprawdzić bo myślałem ze to jbl. Gdy jednak przeglądałem fotki ten 》usher d2《, nawet blisko "spokrewniony" wizualnie z 》jbl k2《. Edytowano 7 czerwca przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca Gdzieś w W-wie… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 czerwca Autor Udostępnij Napisano 14 czerwca Płytowa kraina… 8 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca Na bank świetnie tam brzmi. Porządeczek, skarpet porozrzucanych nie widzę. Pokój audiofilki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca Zazdroszczę takim ludziom jednego. Mają czas ba słuchanie muzy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca 25 minut temu, Slawko69 napisał: Zazdroszczę takim ludziom jednego. Mają czas ba słuchanie muzy A jak można nie znaleźć na to czasu? 3 etaty i 6 dzieci ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Na bank świetnie tam brzmi. Porządeczek, skarpet porozrzucanych nie widzę. Pokój audiofilki. Piękny klimat, mogli by jedzenie czasem dostarczyć dobre whisky i można nie wychodzić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca 4 godziny temu, Wing0 napisał: A jak można nie znaleźć na to czasu? 3 etaty i 6 dzieci ? Ja mam ciężko ostatnimi czasy 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca 50 minut temu, Adi777 napisał: Ja mam ciężko ostatnimi czasy 😏 Zluzuj z siłownią ;). Sory ale kurcze ciężko mi sobie wyobrazić jak to można czasu nie znaleźć na coś co nam sprawia radość. Są oczywiście okresy w życiu gdzie roboty po pachy, ale na wszystko czas powinien być. Nawet jak byłem mały w żniwa na wsi był czas by wieczorem zjeść loda, pójść nad rzekę, odetchnąć wstawało się o 4 na grzyby, potem obejście, krowy, pole, obiad i na nowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca 2 minuty temu, Wing0 napisał: Zluzuj z siłownią ;). To nie tylko siłownia Panie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca 1 minutę temu, Adi777 napisał: To nie tylko siłownia Panie Ale możesz jeden trening zmienić na godzinę z muzą 😆. Ja tam latam o 6 rano do 8 przed robię dzieciakom kanapki, żona budzi. Wracam na chatę zaworze do szkoły i lecę do roboty. W ni dziele też jadę sobie na rower o 6 do 9-10 żeby potem czas był dla rodzinki i na muzyczkę. Może kwestia ułożenia już sobie grafiku. Choć czasem się coś wykracza jak teraz z choroba ale do ogarnięcia :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 22 czerwca Udostępnij Napisano 22 czerwca 19 godzin temu, AudioTube napisał: Na bank świetnie tam brzmi. Porządeczek, skarpet porozrzucanych nie widzę. Pokój audiofilki. A jednak raj istnieje. 👍 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 czerwca Autor Udostępnij Napisano 23 czerwca Hegel H390, Audiovector SR1 Avantgarde 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 czerwca Udostępnij Napisano 23 czerwca Dnia 22.06.2024 o 08:20, rpm napisał: A jednak raj istnieje. 👍 Wszystko fajnie, dopuki wlasciciel nie pozegna sie z tym padolem. Juz widze miny tych co to beda musieli posprzatac a nie beda mieli pojecia z czym maja do czynienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 23 czerwca Udostępnij Napisano 23 czerwca 1 minutę temu, Artur Brol napisał: Wszystko fajnie, dopuki wlasciciel nie pozegna sie z tym padolem. Juz widze miny tych co to beda musieli posprzatac a nie beda mieli pojecia z czym maja do czynienia. Oby im kurde ręce uschły jak tkną to bez wiedzy i nie daj Panie Boże wywalą.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 czerwca Udostępnij Napisano 23 czerwca Cos jak prawo czy regula, ze wampir nie moze wejsc do domu bez zaproszenia. Tutaj, nie masz pojecia z czym masz do czynienia - You shall not pass 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca (edytowany) 17 godzin temu, Artur Brol napisał: Juz widze miny tych co to beda musieli posprzatac a nie beda mieli pojecia z czym maja do czynienia. Świata czy też miejsca absolutnie doskonałego się nie sprząta. Tam takie pojęcia jak bałagan i konsekwencja sprzątania czyli porządek nie istnieją. Edytowano 24 czerwca przez rpm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca A jak sie wlasciciel z tym padolem lez pozegna, to co? Muzeum ?😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca 4 minuty temu, Artur Brol napisał: A jak sie wlasciciel z tym padolem lez pozegna, to co? Muzeum ?😁 Przecie muzea są na Ziemi. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 czerwca Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca Marantz i Bowers. Skąd ja to znam? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca 14 minut temu, Kraft napisał: Marantz i Bowers. Skąd ja to znam? A to nie przypadkiem wyprzedaż garażowa ? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca I zero odprowadzenia ciepła... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca Wygląda jak piec kaflowy to pewnie i komin jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts