MarcKrawczyk Napisano 12 grudnia Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia Aavik Amp I880 and Stream SD880 Børresen B03 speakers Perlisten 212S subs Dr Feickert Phono Blackbird with Dynavector DV507MKII and DS-Audio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 grudnia Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia Musi meloman z ponad 27 tys płyt… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia Mi wyszło że ze 25 tys . 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia Gdzieś widziałem podobne kolumny😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Środa o 20:17 Autor Udostępnij Napisano Środa o 20:17 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkos Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Na jednym ze zdjęć streamer Aavik I 880. Widziałem ich kilka na AVS w tym roku z tym, że nie mam pewności czy to te modele. Mają świetny, kosmiczny design. Cena jest też kosmiczna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Dnia 12.12.2024 o 14:53, MarcKrawczyk napisał: Prawidłowo skomponowane stereo: -Para kolumn - Para subwooferów Dnia 13.12.2024 o 21:38, Rega napisał: Gdzieś widziałem podobne kolumny😉 Tu również... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Prawidłowo skomponowane stereo: -Para kolumn - Para subwooferów Para subwooferów? A bez to już źle???? W takim razie około 90% ludzi w Polsce ma źle skomponowane stereo. Edytowano 21 godzin temu przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu Ciekawe co dalej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Dziś pokój odsłuchowy naszego Nieodżałowanego Kolegi Radka ( @halik.) Marzenie, a pomimo to były problemy z niskimi częstotliwościami. Myślę , że Radek nie miałby nic przeciw zamieszczeniu tych zdjęć na forum. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 11 godzin temu, RLC2 napisał: Para subwooferów? A bez to już źle???? W takim razie około 90% ludzi w Polsce ma źle skomponowane stereo. Mowa tu o dążeniu do ideału. Podobnie zresztą myślę że 90% ludzi w Polsce i nie tylko w Polsce nie zdaje sobie sprawy z aspektów akustyki pomieszczenia. Subwoofery nie tylko pomagają stworzyć zejście, ale również pomagają w aspektach związanych z problemami modów akustycznych. 6 godzin temu, Rega napisał: Dziś pokój odsłuchowy naszego Nieodżałowanego Kolegi Radka ( @halik.) Marzenie, a pomimo to były problemy z niskimi częstotliwościami. Myślę , że Radek nie miałby nic przeciw zamieszczeniu tych zdjęć na forum. No to może czas doposażyć system w subwoofery?😉 Ps: pokoik mega... Pozdr. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Mowa tu o dążeniu do ideału. Zapewne! 21 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Podobnie zresztą myślę że 90% ludzi w Polsce i nie tylko w Polsce nie zdaje sobie sprawy z aspektów akustyki pomieszczenia. Zwykli ludzie kupują soundbary i to im wystarcza! Stali bywalcy forum to wiedzą, nowi tylko im się spodoba temat audio o akustykę też zadbają 🙂 25 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: No to może czas doposażyć system w subwoofery?😉 Halik już tego nie zrobi ☹️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, RLC2 napisał: Zwykli ludzie kupują soundbary i to im wystarcza! Tak to prawda. Zastanawiające jest tylko czy tak sądzą nie wiedząc że można lepiej, czy też są tego typami ludźmi, gdzie nawet radyjko w kuchni daje im radość🤔 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 48 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Tak to prawda. Zastanawiające jest tylko czy tak sądzą nie wiedząc że można lepiej, czy też są tego typami ludźmi, gdzie nawet radyjko w kuchni daje im radość🤔 Można mieć system audio i można mieć soundbara, a radyjko w kuchni też się przydaje. Z każdej z tych rzeczy można też czerpać przyjemność. Myślisz, że świadomi amatorzy audio tego nie wiedzą? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts