Vectorinni Napisano Sobota o 19:59 Napisano Sobota o 19:59 2 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Tak się zastanawiam... jak by połączyć oba światy. Lampa plus Tannoy🤔 Próbowałeś kablem?😁 4 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Sobota o 19:59 Napisano Sobota o 19:59 (edytowany) @michaudio Przypomina mi się jak użytkownik @Fafniak napisał kiedyś że jeden z najlepiej brzmiących dla niego zestawu budżetowego tworzacy mega holografie to wzmak fatman z kolumnami triangle 3 minuty temu, Vectorinni napisał: Próbowałeś kablem?😁 Dobre 🤣 Edytowano Sobota o 20:03 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 20:29 Napisano Sobota o 20:29 Dnia 28.03.2026 o 20:00, michaudio napisał: Jest też mniejszość trójdrożnych kolumn, które są porządnie zestrojone. Mają jednocześnie zejście i impuls. Ale to kwestia upodobań i dopasowania akustycznego kolumn i pomieszczenia. A nawet i słuchanej muzyki. Bo, gdybym słuchał wyłącznie jazzu, to sam nie wiem czy nie wybrałbym 15" a nie 10" 🤔 Dnia 28.03.2026 o 20:29, Chyba Miro 84 napisał: A zejście... Ja tam nie narzekam gitarę basową czy kontrabas. Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 20:53 Napisano Sobota o 20:53 (edytowany) Cholera, nie ten plik wrzuciłem ☹️ A czas edycji liczy się od pierwszego wpisu i to już tylko Ola może zmienić, please @Redakcja AUDIO Edytowano Sobota o 20:55 przez pairtick Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 22:04 Napisano Sobota o 22:04 2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Tak się zastanawiam... jak by połączyć oba światy. Lampa plus Tannoy🤔 Szczęśliwie, mądrzy ludzie wymyślili MOSFET 👍 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 09:06 Napisano wczoraj o 09:06 Fajnie to wygląda. I takie specjały. 2 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano wczoraj o 14:17 Napisano wczoraj o 14:17 (edytowany) 16 godzin temu, pairtick napisał: Szczęśliwie, mądrzy ludzie wymyślili MOSFET 👍 To prawda. Ale szczęśliwie też, wcześniej mądrzy ludzie wymyślili lampę😊 I mamy równowagę w naturze... Edytowano wczoraj o 14:17 przez tomasz1w Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 14:38 Napisano wczoraj o 14:38 20 minut temu, tomasz1w napisał: I mamy równowagę w naturze... Równowaga to by była, gdyby ktoś wreszcie wymyślił całe przewodniki 😉 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Kompletnie mi obca marka… Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: A w Niemczech popularna. Sam wygląd zdradza, gdzie będą się podobały. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Kompletnie mi obca marka… Ale jakie męki musi przechodzić ta Yamaha wciśnięta we wnękę po lewej stronie ...zero luftu od góry a z tego co gdzieś tam wyczytałem lubi się "zagrzać" jak na AB przystało 😱 2 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MacieQ napisał: Ale jakie męki musi przechodzić ta Yamaha wciśnięta we wnękę po lewej stronie ...zero luftu od góry Właśnie o tym pomyślałem;) Poza tym fajna gra kolorów na ścianach i we wnęce okiennej. Proste, ale bardzo ciekawe. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, MacieQ napisał: z tego co gdzieś tam wyczytałem lubi się "zagrzać" jak na AB przystało 😱 Zależy gdzie to wyczytałeś 😉 Mnie żaden wzmak w klasie AB się nie grzał i nie grzeje. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, DiBatonio napisał: Zależy gdzie to wyczytałeś 😉 Mnie żaden wzmak w klasie AB się nie grzał i nie grzeje. Tego nie pamiętam ale sam posiadam klasę AB i mój wytwarza ciepło - nie dużo bo ma komfortowe warunki pracy ale jednak Odpisz, cytując
klips Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mam Yamahę AS-3200, stoi w otwartej przestrzeni i się grzeje, nie bardzo ale się grzeje (w trybie Main Direct czyli jako końcówka w mocy w kinie domowym mniej). Nigdy nie postawiłbym mojego wzmacniacza w zamkniętej przestrzeni, wcześniej Roksan K3 i Cambridge Audio też się grzały. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu Onkyo, Creek, Arcam, Unison, Rega, Rotel, wszystkie się grzały mniej lub bardziej. A najmocniej Rotel A14 MK2. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu Jak się grzeje, to jest bardziej audiofilsko, bo to znaczy, że więcej mocy oddaje w klasie A. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts