Slawko69 Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja To się nazywa płytoteka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 maja Autor Udostępnij Napisano 20 maja Elegancko… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 20 maja Udostępnij Napisano 20 maja Nom paręset tys za nowe i 0 akustyki :). Ale kozak sprzęciki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 maja Udostępnij Napisano 20 maja Pusto tam trochę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja Dnia 13.05.2024 o 21:43, Artur Brol napisał: Rozmawiamy o tym co lepiej w pokoju miec by nic niepozadanego sie nie wzbudzalo, a tutaj ktos takie zdjecie gdzies zamieszcza, z duzymi kolumnami i jeszcze wiekszymi oknami. Czy oni wiedza o czyms, o czym my nie wiemy?🤔 Akurat duże okna mogą być zbawienne w zakresie pogłosu dla niskich i najniższych częstotliwości. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja Pomieszczenie małe czy kolumny wielkie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja Przepraszam, nie zauważyłem 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 maja Autor Udostępnij Napisano 22 maja Ciekawe ustawienie… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja 19 godzin temu, Slawko69 napisał: Pomieszczenie małe czy kolumny wielkie? Raczej to drugie. Pomieszczenia całego nie widać, a kolumny niemałe: blisko 2m wysokości, głębokość u dołu prawie metr i niemal 400kg wagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja 8 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe ustawienie… Kiedyś miałem tymczasowo podobne ustawienie, z tym ze bardziej węższe ustawienie, i było to najlepsze ustawienie w historii moich testów. Cuda sie działy w pokoju. Jesli ktoś ma pokoje łączone jak powyżej, proponuje chociaż spróbować takiego ustawienia 👍 - byłem w szoku, jak swietnie prezentuje sie dźwięk. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 maja Autor Udostępnij Napisano 28 maja Trochę tego jest… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 28 maja Udostępnij Napisano 28 maja Dnia 22.05.2024 o 21:05, Chyba Miro 84 napisał: Kiedyś miałem tymczasowo podobne ustawienie Słuchałem u znajomego z forum tak ustawionych kolumn i też było rewelacyjnie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 28 maja Udostępnij Napisano 28 maja Puśćcie wodze fantazji i gdyby tak precz z tymi ścianami. Ktoś ma tyle szaleństwa, by wytargać kolumny na dwór? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 28 maja Udostępnij Napisano 28 maja (edytowany) Dnia 22.05.2024 o 12:55, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe ustawienie… Te same głośniki? Edytowano 28 maja przez AutoPirat 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 maja Autor Udostępnij Napisano 30 maja Po hamerykańsku… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 30 maja Udostępnij Napisano 30 maja (edytowany) Dnia 8.11.2023 o 18:08, MarcKrawczyk napisał: Nie, pełnoprawny kominek… Jasne, pełnoprawny kominek;) Moc Photoshopa i tyle. Poza tym w ostatnich wpisach pojawiają się częściej w miarę normalne pokoje i to jest ok. Bo te "jaskinie" pokazane na początku wątku to dla mnie jakieś zboczenie i przerost formy nad treścią. Tam chyba nikt nie ma wstępu oprócz bogatego właściciela takich zabawek. Bez zazdrości i złych emocji, ale dla mnie jest to już lekko chore. Nawet miejsca odsłuchowe są jednoosobowe. Tron dla króla, który pewnie jest sam, bo w życiu nie zauważa innych przyjemności. I często nawet nie ma stolika, na którym można byłoby postawić jakąś szklaneczkę. I co z tego, że butelki 30 albo i 50 latków single malt albo i single barell stoją na tym kredensie, jeśli pewnie też tylko na pokaz. Chyba, że są puste, ale to znowuż można odczytać jako objaw manii grandiosa. Za dużo blichtru, za mało życia. Czym tu się podniecać? Edytowano 30 maja przez tomasz1w 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 30 maja Udostępnij Napisano 30 maja (edytowany) Dnia 28.05.2024 o 08:18, MarcKrawczyk napisał: Trochę tego jest… Czasami mniej znaczy więcej;) Edytowano 30 maja przez tomasz1w Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja (edytowany) Dnia 30.05.2024 o 18:27, tomasz1w napisał: Poza tym w ostatnich wpisach pojawiają się częściej w miarę normalne pokoje i to jest ok. Bo te "jaskinie" pokazane na początku wątku to dla mnie jakieś zboczenie i przerost formy nad treścią. Tam chyba nikt nie ma wstępu oprócz bogatego właściciela takich zabawek. Bez zazdrości i złych emocji, ale dla mnie jest to już lekko chore. Nawet miejsca odsłuchowe są jednoosobowe. Tron dla króla, który pewnie jest sam, bo w życiu nie zauważa innych przyjemności. I często nawet nie ma stolika, na którym można byłoby postawić jakąś szklaneczkę. Nie od dziś wiadomo ze akustyka to podstawa dobrego brzmienia 😎 Czasami oglądając w necie, różne takie jaskinie, gdzie ewidentnie widać ze koszty sie nie liczą, jestem wręcz zdumiony ze nieraz tam jest "tak ubogo". 😇 Widocznie jest to "wystarczajace" albo "lepiej sie nie da" Edytowano 31 maja przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Albo się nie umie, ponieważ zakładki akustyka naszego forum nie czyta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 czerwca Autor Udostępnij Napisano 3 czerwca Dźwięk murowany… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca Najbardziej podobaja mnie się tutaj, różnego rodzaju pochłaniacze akustyczne 😜 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca Ktoś kupił sobie kościół i przerobił na salę odsłuchową? To dopiero świątynia muzyki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio38 Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca Dnia 5.05.2024 o 18:07, Pitt39 napisał: Taki w bieli, w minimalistycznym skandynawskim stylu i z kolorowymi akcentami. Ja bym siedział(przytulnie). To jest fajne. Reszta nie bardzo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 czerwca Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca Niezła utopia… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts