rpm Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października https://rdacoustic.cz/en/blog/2020/05/15/building-a-high-end-listening-room-4-fine-tuning-acoustics/ 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października (edytowany) Zastanawia mnie czy "to" jest w jakikolwiek sposób policzone? Edytowano 1 października przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Raczej nikt by nie wydał dziesiątek tysięcy na adaptację bez pomiarów. Pojedynczy ustrój może być również w celu wizualnym, ale całość na pewno jest dograna akustycznie. 5 godzin temu, Dedal napisał: Kolumny na wymiar, czy na metry Też mnie nieraz ciekawiły kolumny wielogłośnikowe, według niektórych najlepiej grają. Chyba najdroższy (lub jeden z najdroższych) systemów jest tak zbudowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Cos w ten deseń było w Lyngdorf-ie ale głośniki były obsadzone w ścianach. Avs2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Ktoś wie co to za sprzęty? Pokój odlotowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października 2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Zastanawia mnie czy "to" jest w jakikolwiek sposób policzone? Mam gdzieś czy to jest policzone ! Ma ktoś telefon do wykonawcy ? Biorę !!! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Zbyt przytłaczające. Siedząc , miałbym wrażenie że mnie udusi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Sufit kojarzy mi się z ciemną chmurą burzową lub i jakby miał za chwilę spaść mi na głowę. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 października Autor Udostępnij Napisano 15 października 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 października Autor Udostępnij Napisano 17 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 października Autor Udostępnij Napisano 29 października Transrotor i mbl… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Czy ktoś mi może powiedzieć, jaki jest cel tych zaznaczonych poniżej na czerwono popierdółek? Bo źle to wygląda IMHO. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Do tych popierdółek dochodzą kable. Może to satelity i głośnik centralny. Kto bogatemu zabroni? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Nikt 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października To system 5.1 od Bose (w rogu subwoofer). Domyślam się, że używany do oglądania programów / filmów w TV. Pewnie nie odpala MBL-i za każdym razem do oglądania kuchennych rewolucji czy tańca z gwiazdami 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 18 minut temu, Slawko69 napisał: Kto bogatemu zabroni? Bogaty, raczej, nie używa popierdółek. No , chyba że totalny laik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 października Autor Udostępnij Napisano 30 października Graham Audio plus Naim 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 listopada Autor Udostępnij Napisano 1 listopada Nieco vintage… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 1 listopada Udostępnij Napisano 1 listopada 47 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Nieco vintage… Ciekawe jaka jest ulubiona marka tego Pana Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 listopada Autor Udostępnij Napisano 2 listopada Czesi lubią angielskie granie… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada Dnia 1.11.2024 o 20:50, Wing0 napisał: Ciekawe jaka jest ulubiona marka tego Pana Coś na s…? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 13 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Czesi lubią angielskie granie… To co widzę cieszy. Fotografowi nie ufam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 13 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Czesi lubią angielskie granie… I amerykański bas;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada Dnia 3.11.2024 o 08:38, MarcKrawczyk napisał: Coś na s…? To co tworzy dzwiek czyli Kolumny "skitrane", ale ważne by skrzynka z winylami była pod ręką 🙃 Ps: nawet coś na s... tego nie uratuje 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts