Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@MarcKrawczyk zastanawiam się zawsze widząc szafkę ze źródłami z boku , jak właściciele radzą sobie z kablami. W związku z zakupem wzmacniacza musiałem po raz kolejny przemeblować sprzęt. I znów wymienić kable , bo zmieniły się odległości od poszczególnych klocków. Mowa o 1 metrze , a na zdjęciu szafeczka jest jakieś 5 metrów od monobloków. 

Napisano
9 minut temu, tomek4446 napisał:

@MarcKrawczyk zastanawiam się zawsze widząc szafkę ze źródłami z boku , jak właściciele radzą sobie z kablami. W związku z zakupem wzmacniacza musiałem po raz kolejny przemeblować sprzęt. I znów wymienić kable , bo zmieniły się odległości od poszczególnych klocków. Mowa o 1 metrze , a na zdjęciu szafeczka jest jakieś 5 metrów od monobloków. 

Bo to do systemu z drugiej strony nie widocznego na zdj 🤭

Napisano
4 godziny temu, tomek4446 napisał:

W związku z zakupem wzmacniacza

Tomek, a właściwie po co Ci integra Luxmana, skoro masz już dzielonkę tej samej marki? Jest pod jakimś względem lepsza? (Nie znam w ogóle tych starszych modeli.)

Napisano
52 minuty temu, Rafał S napisał:

Jest pod jakimś względem lepsza?

Nie , nie lepsza , inna. To dwa różne brzmienia. C12 + B12 to moc , liniowość , granie bez wyczuwalnej ingerencji wzmacniacza w dźwięk.

L-580 to dźwięk poukładany , całe pasmo łącznie z basem idealnie słyszalne od najmniejszych poziomów głośności. Czasem mam wrażenie , że pracą wzmacniacza sterują jakieś algorytmy. Niesamowita kultura pracy. Dzielonka to żywioł :) 

Nie jestem / już :) / zbieraczem , wystawiłem C12 + B12 na sprzedaż.

Napisano (edytowany)

17 minut temu, gienas napisał:

Ściany

Dziwnie by mi się mieszkało w kościele lub krypcie. Do muzyki organowej w sam raz. Wolę przytulniejsze pomieszczenia. 

Edytowano przez Rega
Napisano

To już zupełne przegięcie. Najlepiej niech właściciel jeszcze konia wprowadzi. 

To wcale nie pokój odsłuchowy, nie jaskinia a pomieszanie z poplątaniem dla poje.... dizajnu. Najprawdopodobniej kolejna reklama znanego fotela. 

Napisano
1 godzinę temu, Artur Brol napisał:

Ktos tutaj sie w pociag bawi? Czy to tylko tak wyglada, czy tam sa dwa fotele

Jeden słucha tych dużych kolumn, a drugi tych niskich 😆😆😆