tomek4446 Napisano 1 stycznia Napisano 1 stycznia @MarcKrawczyk zastanawiam się zawsze widząc szafkę ze źródłami z boku , jak właściciele radzą sobie z kablami. W związku z zakupem wzmacniacza musiałem po raz kolejny przemeblować sprzęt. I znów wymienić kable , bo zmieniły się odległości od poszczególnych klocków. Mowa o 1 metrze , a na zdjęciu szafeczka jest jakieś 5 metrów od monobloków. Odpisz, cytując
Dedal Napisano 1 stycznia Napisano 1 stycznia 9 minut temu, tomek4446 napisał: @MarcKrawczyk zastanawiam się zawsze widząc szafkę ze źródłami z boku , jak właściciele radzą sobie z kablami. W związku z zakupem wzmacniacza musiałem po raz kolejny przemeblować sprzęt. I znów wymienić kable , bo zmieniły się odległości od poszczególnych klocków. Mowa o 1 metrze , a na zdjęciu szafeczka jest jakieś 5 metrów od monobloków. Bo to do systemu z drugiej strony nie widocznego na zdj 🤭 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 stycznia Autor Napisano 1 stycznia 4 godziny temu, tomek4446 napisał: @MarcKrawczyk zastanawiam się zawsze widząc szafkę ze źródłami z boku , jak właściciele radzą sobie z kablami. W Bo Lecą po bt… a mnie interesuje dlaczego ten ktoś nie rozpakował do końca fotela? 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 stycznia Napisano 1 stycznia 4 godziny temu, tomek4446 napisał: W związku z zakupem wzmacniacza Tomek, a właściwie po co Ci integra Luxmana, skoro masz już dzielonkę tej samej marki? Jest pod jakimś względem lepsza? (Nie znam w ogóle tych starszych modeli.) Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 stycznia Napisano 1 stycznia 52 minuty temu, Rafał S napisał: Jest pod jakimś względem lepsza? Nie , nie lepsza , inna. To dwa różne brzmienia. C12 + B12 to moc , liniowość , granie bez wyczuwalnej ingerencji wzmacniacza w dźwięk. L-580 to dźwięk poukładany , całe pasmo łącznie z basem idealnie słyszalne od najmniejszych poziomów głośności. Czasem mam wrażenie , że pracą wzmacniacza sterują jakieś algorytmy. Niesamowita kultura pracy. Dzielonka to żywioł Nie jestem / już / zbieraczem , wystawiłem C12 + B12 na sprzedaż. 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 3 stycznia Autor Napisano 3 stycznia Jest marantz, jest b&w, jest muzyka… 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 4 stycznia Autor Napisano 4 stycznia Podobo wszystko brytyjskie… 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 stycznia Autor Napisano 6 stycznia Alex Sarkissian SL1200G , Kora ampli, Cosmo tube preamp, Eclipse monoblocks, Klipsch Cornwalls, Nowther Carfraes 4 Odpisz, cytując
gienas Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia Ściany - pięęęknie zrobione... Albo i nie robione, ale pięękne 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia (edytowany) 17 minut temu, gienas napisał: Ściany Dziwnie by mi się mieszkało w kościele lub krypcie. Do muzyki organowej w sam raz. Wolę przytulniejsze pomieszczenia. Edytowano 7 stycznia przez Rega 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia To już zupełne przegięcie. Najlepiej niech właściciel jeszcze konia wprowadzi. To wcale nie pokój odsłuchowy, nie jaskinia a pomieszanie z poplątaniem dla poje.... dizajnu. Najprawdopodobniej kolejna reklama znanego fotela. 4 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia Pewnie ma, tylko sie nie zmiescil na zdjeciu😄 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 8 stycznia Napisano 8 stycznia (edytowany) A tu nie ma fotela 😂 Edytowano 8 stycznia przez pairtick Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 8 stycznia Napisano 8 stycznia 13 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Jeszcze warsztat… Czy ja dobrze widzę? Zaprezentowane piękności w centrum kadru są na ultra-tanim "visaton bg20"? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia Ktos tutaj sie w pociag bawi? Czy to tylko tak wyglada, czy tam sa dwa fotele? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Podwójny sweatspot… To pokój odsłuchowy Mavericka. 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Ktos tutaj sie w pociag bawi? Czy to tylko tak wyglada, czy tam sa dwa fotele Jeden słucha tych dużych kolumn, a drugi tych niskich 😆😆😆 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 10 stycznia Autor Napisano 10 stycznia 50 minut temu, Kraft napisał: To pokój odsłuchowy Mavericka Nie, no co ty, tomek ma chyba lepszą jaskinię…albo miał, bo mogła pójść teraz z dymem… Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 12 stycznia Autor Napisano 12 stycznia Pan Onufry ogłosił poszukiwania sprzętu za zakończone Luxman PD350 Gramofon Luxman M10 Wzmak Luxman C9 Pre Luxman E-03 Phono Pre Luxman D7 CD Dac - lampowy made in MARTYNKA Kef 207.2 głośniki 4 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts