Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, Nowy75 napisał: 1. 7 metra Jasna sprawa. U mnie tylko 18m2, ale odsłuch w trójkącie równobocznym o boku 2.5m. A jak się mocniej oprę, to jestem jeszcze kolejne 10-20cm dalej. Więc mimo mniejszego pomieszczenia wolę trochę masywniejsze paczki. (Ale nawet przy odległości 1.7m ja bym jednak posłuchał tych scm19. ) Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @Rafał S jak tylko woofer większy to już Ci ślinka cieknie...😁 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) @Nowy75 Mariusz, w przypadku scm19 dolny przetwornik ma tylko 15cm, ale pracuje on w skrzynce o sporej kubaturze. Masa paczek (17 kilo każda) też robi wrażenie - ufam tu, że bierze się ona z konkretnego wkładu. Edytowano 2 godziny temu przez Rafał S Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Rafał S pytanie jak liczyć. Kiedyś czytałem wnikliwą recenzję 11- tek. Autor pisał, że waga samego woofera to 45 procent wagi skrzynki,a jeśli chodzi o średnicę to gdyby mierzyć tak jak inni producenci to 16cm ATC równa się minimum 18 u innych ,bo oni nie wliczają całego kosza tylko samą membranę. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dodam jeszcze, że z 706S3 współpracuje u mnie ASW608. Plus, że komponują się obiciem maskownic. 3 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Kraft tu się wszystko dobrze komponuje😁. Widząc resztę rozumiem skąd ta biel paczek, również tych, które niedawno sprzedawałeś Odpisz, cytując
Recommended Posts