Pochrap Napisano Poniedziałek o 13:13 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:13 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Obiecuję, zarzucę pomysłami. Najpierw należy rozeznać obecny stan. Pomiarów „akustyki” nie proponuję. Na tym forum jeszcze jest za wcześnie. Proponuję, byś zdobył tzw punkt odniesienia. Wtedy będziesz wiedział, czego Tobie brakuje. Zerknij na mój wpis w weekend. Mnie tam coś przeszkadzało w brzmieniu. Jeśli nie wiesz czy może być lepiej, to nie kombinuj i na ślepo nie strzelaj. Punkt odniesienia można zdemontować być w przeróżne sposoby. Pomyśl na spokojnie. Jak nie wymyślisz, podpowiem. Muszę Cię przeprosić, bo uleciało mi najważniejsze pytanie Twojego wcześniejszego wpisu. Faktycznie, nie mam punktu odniesienia w przód, czyli wniosek może być tylko jeden: nie wiem, do diabła, czego chce i szukam. Dotychczas, wszystkie zmiany, które robiłem, były na czuja i za każdym razem mocno poprawiały jakość i mój odbiór. Można powiedzieć, że miałem szczęście. Z dziką rozkoszą poczytam, jak u Ciebie wyglądała droga Smoczego Wojownika Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Poniedziałek o 13:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:22 6 minut temu, Pochrap napisał: Z dziką rozkoszą poczytam Dojdziemy. Teraz Twoja kolej. Twój wątek. Ty gospodarz. Popróbuj trochę różnych kuchni, a następnie wybierz, która najbardziej smakuje i razem pójdziemy na zakupy. O ile będzie trzeba. I nie próbuj u siebie. Na forum setki przykładów. Po czasie okazuje się, że to jednak nie to. Zatem jeśli nie działa, nie idźmy tą drogą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pochrap Napisano Poniedziałek o 13:26 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:26 2 minuty temu, AudioTube napisał: Dojdziemy. Teraz Twoja kolej. Twój wątek. Ty gospodarz. Popróbuj trochę różnych kuchni, a następnie wybierz, która najbardziej smakuje i razem pójdziemy na zakupy. O ile będzie trzeba. Rozumiem, czyli wędka zamiast ryby. Będę potrzebował trochę czasu. pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 13:31 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:31 😊 to zawsze byla I bedzie wędka. Na forum mozesz ewentualnie sie dowiedziec gdzie ta wędkę zarzucić. A i tak nie wiesz czy ta ryba, która tam złowisz będzie Ci smakować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Poniedziałek o 14:07 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:07 35 minut temu, Pochrap napisał: Rozumiem, czyli wędka zamiast ryby. Będę potrzebował trochę czasu. pozdrawiam Koledzy @AudioTube i @Artur Brol mają niestety rację 😀 . Gdyby było tak prosto forum nie miałoby racji bytu . Skoczyłoby się do sklepu po jakiegoś Marasia i sprawa załatwiona! 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Poniedziałek o 14:21 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:21 Nie liczyłem dokładnie. Mamy na forum conajmniej 100 zadowolonych z brzmienia. Każdy ma inny system. Ktoś widzi, znalazł relacje-związek dlaczego tak jest? @Pochrap Jesteś 101. A to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. I to się może stać w tej chwili😊 System już masz. Odpocznij kilka dni i włącz. Zobaczysz co się stanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Poniedziałek o 14:23 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:23 Co więcej ,jeśli ktoś tu sugeruje ,żebyś coś sprawdził,odsłuchał, jest OK, ale jeśli sufluje Ci gotowe rozwiązanie,a nie widział Twojego pomieszczenia i nie słyszał zestawu,to wtedy trzeba uważać !😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 12:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:00 Cześć Sprawdzenie innych kolumn na pewno nie zaszkodzi. Na start jednak, byłbyś w stanie wrzucić może zdjęcie swojego pomieszczenia i obecnego ustawienia sprzętu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pochrap Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 18 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Sprawdzenie innych kolumn na pewno nie zaszkodzi. Na start jednak, byłbyś w stanie wrzucić może zdjęcie swojego pomieszczenia i obecnego ustawienia sprzętu? Do piątku jestem poza domem. Wstawię fotkę jak wrócę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts