Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 946 tematów w tym forum

1. Jbl 9.1 soundbar

• 8 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 738 wyświetleń
  2. Klipsch

• 3 odpowiedzi
    • 835 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 10,4k wyświetleń
  3. kino do 3000

• 2 odpowiedzi
    • 803 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 636 wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 425 wyświetleń
  4. Problem z Tidal na Onkyo TX-NR 656

• 20 odpowiedzi
    • 7,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 882 wyświetleń
  5. Kino domowe +/-3000 (2021)

• 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 64 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 533 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 756 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 640 wyświetleń

• Ostatnie posty

• No , cóż , na biednego nie wyglądałeś. A to stare zdjęcie , teraz wprowadziłem jeszcze bitcoiny  Kapitalizm , zwrot inwestycyjny , mówi Ci to coś ?  
    • Wracam da wrzuconej wczesniej metody rational speaker placement i słowo o doświadczeniu  Tam bas stroi się na ucho w pomieszczeniu Ostatnio suwałem na ucho na szybko. I skończyłem na 87cm od tylnej ściany do frontu głośnika. Notatki z poprzedniego suwania metoda się odnalazły. Zapisane cztery odległości w tym w punkt 87. Ogólnie dużym zaskoczeniem jest, że różnica 1cm powoduje zmianę w dźwięku. Zostawiam te złote myśli
    • Tak w temacie wątku. Wczoraj widziałem wywiad z Jackiem Bartosiakiem autorem książki "Oczy szeroko otwarte", w podtytule strategia Polski na wypadek wojny. 
    • @tomek4446 oglądałem jakiś rok temu dokument  o tym jak się prowadzi na Madagaskarze biznesy. Otóż kilkuletnie dzieci wpełzają w szczeliny skalne w starych szybach górniczych i maleńkimi młotkami pozyskują skały zawierające mikę. Płaca, to garść ryżu dziennie,która utrzymuje te dzieci przy życiu i w stanie permanentnego niedożywienia. Raz w tygodniu zajeżdza kiprownica szefa,by zabrać urobek. Potem miła lejdi w NY pudruje nosek,który połyskuje drobinkami miki... .  Taki mamy świat,a że jak pisałeś, zaczyna na nim brakować forsy ,a też i strategicznych surowców to wygląda,że lepiej już było. @Grzesiek202biblijna opowieść o pewnej wieży ,jak widać ,nadal aktualna. Co do tych traum doznanych od sąsiadów ,nie wiem czy akurat mnie miałeś na myśli,ale ,prababcia podobno dobrze wspominała niewolę,pracowała w gospodarstwie, dziadek od banderowców faktycznie już Ukraińców nie polubił. Ja sam odczuwam silne pokrewieństwo z rosyjską duszą mimo tego pradziadka,kórym zaopiekowało się troskliwie NKWD,ale z rosyjską polityką zdecydowanie już nie.  Jeszcze ziarno optymizmu,czytałem gdzieś relację staruszki ,która przeżyła zsyłkę na Syberię tylko dlatego,że oficer NKWD, który ją aresztował,wygonił podwładnych z izby ,by go nie podkablowali i wskazał kobiecie,co konkretnie ma ze sobą zabrać. Dzięki tej iskrze człowieczeństwa z najmniej spodziewanej strony przeżyła ona i dzieci
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...