Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 173 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  1. kino domowe 1 2

• 27 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 12,8k wyświetleń
  2. Jaki pilot

• 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  3. Ulepszenie zestawu 5.1

• 1 odpowiedź
    • 809 wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @Piotr Sonido dziękuję, będę miał to na uwadze. Idąc w tym kierunku (zakładając, że ograniczę się do 2.0 lub 2.1) masz jakieś rekomendacje? Poczytałem/pooglądałem i zastanawiam się czy po porostu obok szafki RTV nie postawić kolumn podłogowych.  @Q21 w kontekście pierwszego komentarza i całego tematu, czy aktywne kolumny podłogowe to także dobra alternatywa? Wiem, że mieszam w wątku, ale próbuję stwierdzić co będzie faktycznie najlepsze dla mnie bazując na Waszych doświadczeniach i wiedzy. Z jednej strony soundbar wydaje się najbardziej sensowną drogą, ale niechciałbym żałować, że czegoś mi brakuje. Muszę wybrać się na odsłuch i na własnej "skórze" sprawdzić jak to gra, ale chwilowo nie mam takiej możliwości plus lubię mieć jak najwięcej informacji przed zakupem. 
    • Cholera, Ty to masz przerąbane... Najpierw PiS, później Konfederacja, teraz co? Braun? Czyli, cały czas, ruskie onuce.   Ale jakżeby inaczej. Ukraińcy na wschodzie, Ukraińcy na tzw. Ziemiach Odzyskanych (tylko, ciekawe przez kogo? od Szczecina po Wrocław). Żydzi/komuniści jak towarzysz Miller i cała reszta PZPR. Polacy, naprawdę mają przejebane w Polsce.
    • Czepiasz się, kiedyś Altusy leżały poziomo na regale i komu to przeszkadzało 😁 A i słynne 'czterdziestki' nawet. 
    • Już niedługo mają być - cofające objawy. Wyniki badań są bardzo obiecujące.  Także dla Potężnego Prezesa pewnej polskiej partii rysuje się pewna nadzieja, bo niedawno obiecał 500 zł wszystkim. Nawet Kulczykom. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...