Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 160 tematów w tym forum

• 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  1. Ulepszenie zestawu 5.1

• 1 odpowiedź
    • 800 wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 794 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 936 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @il Dottore przypomnij nam ,po który wzmacniacz,oprócz Sugdena,stoi się obecnie w kolejce?😁. Moja mama ,za komuny ,bez mrugnięcia okiem  oddawała wypłatę za wymarzone buty. Gdyby dziś miała oddać emeryturę ...😁. Ten wątek i ewentualny ruch ze strony UNITRY być może pomogą wyjaśnić tajemnicę skromnej sprzedaży,i może ruszyć samą sprzedaż 
    • Głupie jest porównywanie zakupu tv ze wzmacniaczem z wyższej półki. Tv jest potrzebny niemal w każdym domu, a w tamtych czasach każdy chciał mieć kolorowy. A dobry drogi wzmacniacz nie był i nie jest koniecznie w domu potrzebny, to luksusowy dodatek. Głupie też było porównywanie sukcesu LG z Unitrą. No i w czym w Audio ten LG błysnął poza tv? Odpowiem, niczym.
    • No ok. Zapiszę sobie tę sugestię i wrzucę w świat.
    • Tego nie można porównywać. Dajmy na to podwórko na którym się wychowywałem. Dwa bloki po 99 mieszkań. TV praktycznie w każdym, a "lepszy" sprzęt audio (czyli jakiś wzmacniacz i zapewne Altusy) to może w 3-4 mieszkaniach był. Reszta to jakieś Sobótki, Grundigi z kaseciakiem, no i może jeszcze ze 4-5 Amatorów. Do tego jakiś magnetofon szpulowy typu ZK-147 u kogoś. TV to było jakieś tam okno na świat i konkurencja do radia, a nie sprzętu audio. No i pytanie ile kosztowały czarno białe telewizory.  Dzisiaj też się pewnie sprzeda więcej najnowszych technologicznie OLEDów niż wzmacniaczy audio.    P.S. Rubina miałem na działce. Kiedyś się na nią złodzieje włamali, zdjęli go z szafki, na której stał... i zostawili. Musiałem go z powrotem na nią wtargać. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...