Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 949 tematów w tym forum

• 9 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  1. Pomoc w wyborze projektora

• 0 odpowiedzi
    • 643 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 857 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  2. Glosniki do domu

• 1 odpowiedź
    • 828 wyświetleń
  3. Zestaw 5.0 do 2700 zł

• 0 odpowiedzi
    • 698 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 852 wyświetleń
  4. Serwis do amplitunera

• 0 odpowiedzi
    • 702 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 737 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
  5. Subwoofer do 800 zł

• 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 808 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  6. Salon 24mkw

• 6 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 752 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Obecnie jeszcze możesz szukać Fyne Audio F502, Monitor Audio Bronze 500 także mogą być dobrym wyborem, chociaż są to propozycje trochę w ciemno, bo nie wiem w jakim pomieszczeniu mają pracować kolumny a to jest dość istotna kwestia w kontekście tego, żeby nie przesadzić  
    • Dziś Vanilla Fudge c.d. Rzeczywiście jak dla mnie niezwykle śmiałe brzmienia jak na 1967 i 1968r. Tę płytę polecam w wersji zremasterowanej na Tidal-u (no oczywiście chyba, że ktoś ma krążek czarny lub srebrny). A bębniarz - niejaki Carmine Appice (tu również lead vocal) to po prostu wymiata. Podobnie zresztą jak kościelny (🎹🎹🎹😉)
    • Będę szedł w ustawienie 5.1.2. Mam  jednak problem z doborem głośników Atmos. Najlepiej byłoby chyba kupić głośniki instalacyjne tym bardziej, że sufit będzie podwieszany i wypełniony przynajmniej wełną lub jak budżet pozwoli matami akustycznymi (głośne dzieci sąsiadów)  ale przeglądając asortyment różnych marek nie znalazłem żadnych, które byłyby zakwalifikowane jako Atmos.  Te, które się przewijają w wyszukiwarce są w tradycyjnej konstrukcji/obudowie i zastanawiam się czy przy montażu na suficie nie będzie to problematyczne?   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...