Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 946 tematów w tym forum

1. Zakup Sony BDP-S4100

• 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  2. Kino domowe 40m2

• 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  3. Kino domowe 5.1

• 8 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 9,4k wyświetleń
  4. Zakup używanych kolumn Dali

• 5 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  5. Zestaw do pokoju 20 m2

• 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  6. Salon 20m2 - zestaw stereo

• 4 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  7. Kino domowe cambridge audio

• 15 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 134 odpowiedzi
    • 28k wyświetleń
  8. co warto kupić?

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 65 odpowiedzi
    • 21,1k wyświetleń
  9. Pomoc w wyborze.

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  10. Dobór audio i głośników / soundbar

• 16 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  11. pierwsze kino domowe

• 11 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  12. Pomoc w wyborze głośników

• 4 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
  13. Samsung HW-F750

• 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  14. Pomoc w wyborze amplitunera

• 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  15. Szafka TV

• 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  16. Nowe kino domowe dla laika.

• 10 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @tomek4446 oglądałem jakiś rok temu dokument  o tym jak się prowadzi na Madagaskarze biznesy. Otóż kilkuletnie dzieci wpełzają w szczeliny skalne w starych szybach górniczych i maleńkimi młotkami pozyskują skały zawierające mikę. Płaca, to garść ryżu dziennie,która utrzymuje te dzieci przy życiu i w stanie permanentnego niedożywienia. Raz w tygodniu zajeżdza kiprownica szefa,by zabrać urobek. Potem miła lejdi w NY pudruje nosek,który połyskuje drobinkami miki... .  Taki mamy świat,a że jak pisałeś, zaczyna na nim brakować forsy ,a też i strategicznych surowców to wygląda,że lepiej już było. @Grzesiek202biblijna opowieść o pewnej wieży ,jak widać ,nadal aktualna. Co do tych traum doznanych od sąsiadów ,nie wiem czy akurat mnie miałeś na myśli,ale ,prababcia podobno dobrze wspominała niewolę,pracowała w gospodarstwie, dziadek od banderowców faktycznie już Ukraińców nie polubił. Ja sam odczuwam silne pokrewieństwo z rosyjską duszą mimo tego pradziadka,kórym zaopiekowało się troskliwie NKWD,ale z rosyjską polityką zdecydowanie już nie.  Jeszcze ziarno optymizmu,czytałem gdzieś relację staruszki ,która przeżyła zsyłkę na Syberię tylko dlatego,że oficer NKWD, który ją aresztował,wygonił podwładnych z izby ,by go nie podkablowali i wskazał kobiecie,co konkretnie ma ze sobą zabrać. Dzięki tej iskrze człowieczeństwa z najmniej spodziewanej strony przeżyła ona i dzieci
    • Memorandum budapesztańskie o gwarancjach bezpieczeństwa podpisały takie kraje jak : Federacja Rosyjska, Zjednoczone Królestwo Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej oraz Stany Zjednoczone Ameryki. Zasadnicze pytanie się nasuwa: które z tych państw dotrzymało i wywiązało się z podpisanych deklaracji w sprawie nienaruszlaności terytorialnej i niezależności Ukrainy? Które z tych państw weźmie odpowiedzialność za to co zrobila Federacja Rosyjska 3 lata temu? Ile warte są tego typu deklaracje i obietnice i czemu one służą? Rzeczywistość właśnie zweryfikowała ile są warte. Wierzycie, że Polsce mimo zapewnień co poniektórych mocarstw i państw ktoś by pomógł w razie "W".  W kontekście tego jak głęboko sobie wsadziły niektóre państwa wspomniane wyżej Memorandum budapesztańskie,  nie sądzę.     
    • Nieźle, Rosja zaatakowała Ukraine, minęło kilka lat i ludzie już nie pamiętają/ wiedzą kto jest tym zły.. 😏 Ale nie dziwię się, skoro nawet przywódca wolnego świata, pan Trump, twierdzi że to Ukraińcy sa winni. Za nim część amerykańskiego społeczeństwa.  Putin mu dobrze zapłacił. Nowość. Zaczepki Ukrainy na terytorium Rosji, też tam swoich zielonych ludzikow mieli? Nie słyszałem 😁 Media o niczym takim nie wspominały. 
    • No k... straszni ci Ukraińcy 😛  Krematorsk, Bucza... Rosję sprowokowali do wojny. Człowieku, kto Ci tego do głowy nakładł?   Mówisz o tym nielegalnie okupowanym przez Rosję?  Bo przynależność do NATO nie jest żadnym zagrożeniem dla Rosji. To co napisałeś, jest ekstremalnie szkodliwe.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...