Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 846 tematów w tym forum

1. Podłączenie kolumny do komputera

• 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  2. Denon AVR-2307 + JBL E90

• 7 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 4,2k wyświetleń
  3. Jaki Sub do JVC RX-5052

• 18 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
  4. który harman kardon

• 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  5. Jaki amplituner kupić do 1500zł

• 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  6. Projektor do 3000 zł

• 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  7. Panasonic PT-860 + PC

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
  8. Denon AVR - X2100W

• 5 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  9. Wieża LG FB164

• 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  10. Kef.

• 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Możesz wrzucić screen pomiarów z programu REW? 
    • @DiBatonio  Do kompletu brakuje jeszcze zdjęcia osoby @DiBatonio. Nie daj się prosić - pliss  Aby nie było, moje jest gdzieś na forum.
    • Dużo jest. Ale bardziej chodzi rzeczywiscie o dopracowanie systemu. Dochodzi sie do tego latami testów, eksperymentow i "szlifowania" kazdego pasma. To jest wlasnie konsekwencja w dzialaniu. Robie bardzo podobnie do Jacka, bo tylko takie zabiegi umozliwiaja wyciagniecie z systemu blisko 100% jego mozliwosci. I nie trzeba miec systemu za 500.000,00zł. Wystarczy nawet taki za 15, 50 czy 100 tysiecy. Ale dopracowany na poziomie sprzetowym i akustycznym.  Dopoki sie nie zrozumie ze gra kazdy element systemu, bedzie sie gonic swoj ogon co czyni olbrzymia wiekszosc ludzi na tym forum. Wymieniacie wzmacniacze, daci czy kolumny z takich za 3000zl na takie za 4000zl, a potem na 5000zl.  Krecicie sie w kółko. Chyba ze tak lubicie? Tracicie ostatecznie na kazdej transakcji kilka % wartosci sprzetu, nie osiagajac nic szczegolnego.  Nie lepiej odłożyć i kupic element dwu lub trzy krotnie drozszy, ktory da wymierny efekt? Juz nie wspomne o zrobieniu akustyki w pokoju, ktora to jest MUST HAVE jesli chce sie naprawde sluchac muzyki w dobrej jakosci. 
    • Dziękuję za radę.  Znalazłem więc przedwzmacniacz który obsługuje oba rodzaje wkładek.  Czy mógłby ktoś polecić ten model : fosi audio box x5  Mam możliwość kupienia go za 450. Po prostu nie wiem czy warto 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...