Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 595 tematów w tym forum

1. Fisher rs2000

• 0 odpowiedzi
    • 387 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 765 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
  2. FLAC przez DLNA

• 14 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 27,3k wyświetleń
  3. Focal 826+denon dra-800 1 2

• 28 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  4. Focal Aria 926

• 6 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 717 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 34 odpowiedzi
    • 8,3k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  5. Focal Aria 936

• 6 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  6. Focal Aria 936 czy 948?

• 20 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  7. Focal aria 948 1 2

• 34 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  8. Focal Aria czy Vestia

• 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  9. Focal Aria Evo X | Odsłuchy w Q21

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• A wieczorem mój ulubiony projekt Kwartetu Śląskiego "Republique" Wcisnąl się skubany cienki digipack między płytki,  jak kiedyś był potrzebny,  to znaleźć nie mogłem.  Nie przepadam za tymi cienkimi opakowaniami.      
    • Ruszyły aż trzy promocje na szkocką markę LINN, pod spodem wrzucamy szczegóły!        Pierwsza:   https://www.tophifi.pl/blog/post/przynies-stary-streamer-linn-i-odbierz-nowy-z-rabatem.html Przy wymianie – pozostawiając w rozliczeniu posiadany model z linii Akurate – klient otrzymuje rabat (od sugerowanej ceny detalicznej) na zakup nowego systemu Selekt DSM, który wynosi: 37 000 zł przy wyborze wersji Organik DAC Stereo 43 300 zł przy wyborze wersji Organik DAC Dual Mono Oznacza to zniżki sięgające nawet 48% i 51% od regularnych cen katalogowych. Oferta obowiązuje od 1 lipca do 31 sierpnia 2025 r.     Druga: https://www.tophifi.pl/blog/post/zamien-swoj-dac-na-organik-wyjatkowa-promocja-we-wspolpracy-z-linn.html We współpracy z firmą Linn przygotowaliśmy atrakcyjną ofertę dla obecnych użytkowników urządzeń tej renomowanej marki. To doskonała okazja, by unowocześnić swój system audio i przejść na wyższy poziom brzmienia dzięki najnowszemu modułowi Organik DAC – teraz dostępnemu z dużym rabatem.   Trzecia: https://www.tophifi.pl/blog/post/topowy-streamer-linn-w-ofercie-specjalnej.html Oferta specjalna dotyczy zakupu odtwarzacz sieciowego Selekt DSM: Edition Hub wyposażonego w moduł Organik DAC. W ramach promocji przygotowaliśmy następujące rabaty: 26 500 zł zniżki na wersję Organik DAC Stereo – co oznacza 40% rabatu od ceny katalogowej 35 880 zł zniżki na wersję Organik DAC Dual Mono – czyli 36% taniej niż w regularnej ofercie Promocja obowiązuje do 31 sierpnia 2025 r. lub do wcześniejszego wyczerpania puli objętych nią produktów.   Zapraszamy do kontaktu! https://www.tophifi.pl/salony.html
    • Kolejny dzień testów. Poprosiłem 3 osoby o opinie, wszystkie stwierdziły, że wolą Bronze (też stwierdziły, że jest lepszy, mocniejszy bas co dziwne) ale jedna z nich w podsumowaniu potwierdziła, że jednak trochę brakuje w MA wysokich i w sumie to jednak by sie zastanowił nad SE55 jeżeli ma być docelowo subwoofer. Ja osobiście specjalnie posiedziałem 2h z Bronze żeby trochę się przyzwyczaić a później na chwile zamienić na Polki. Zdecydowanie bardziej podoba mi się szczegółowość i szerokość sceny w MA, nie wiem czy to kwestia też wygrzania lepszego ale grały dzisiaj przyjemniej. Pobawiłem się jeszcze troche ustawieniami i Bronze zaczynał grać coraz lepiej. Na sam koniec była zmiana na Polki i dalej jednak stwierdzam, że góra jest w moim przypadku tym czymś czego brakuje w MA żeby stwierdzić, że są w 100% wystarczające. Natomiast utwierdziłem się w przekonaniu, że ogólnie 500 grają szerzej, bardziej szczegółowo a bas jest bardziej kontrolowany. Btw. czy model 4800 by coś tu w moim przypadku zmieniłby w graniu? gdzieś wyczytałem, że gra jaśniej od 3800?
    • Kurcze, jakoś mi to uciekło.  Słabe miejsca zostały... Napisz potem jak bylo.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...