Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 498 tematów w tym forum

• 15 odpowiedzi
    • 648 wyświetleń
  1. pioneer elite

• 15 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  2. Sprzęt do 1000 dac czy cd

• 15 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  3. Amplituner sieciowy

• 15 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  4. Kolumny do SU 8600

• 15 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  5. Kolumny

• 15 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 10,2k wyświetleń
  6. Maskownice tak czy nie...

• 15 odpowiedzi
    • 9,8k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  7. audio w okolicach 3000

• 15 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 11,9k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  8. Zestaw stereo do 2500zl

• 15 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  9. Elac Debut 2.0 B6.2

• 15 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  10. Zmiany w zestawie

• 15 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
  11. Stereo klipsch

• 15 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  12. monitorki do małej Yamahy

• 15 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  13. Coś na uspokojenie... kolumn

• 15 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  14. Nad c338 + Klipsch R-620F

• 15 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Niestety czytam Wasze komentarze i trochę mrozi mnie brak świadomości jaka odpowiedzialność spoczywa na kupującym.  Po pierwsze i logiczne jak kupujecie cokolwiek to obowiązkowo sprawdzacie paczkę / karton przy kurierze i ewentualnie spisujecie protokół szkody jeśli coś jest nie tak. Można jeszcze dodatkowo nagrać film telefonem jak otwieracie przesyłkę. Z reguły sprzedawca ubezpiecza paczki a taki protokół jest jedyną podstawą do pokrycia szkody z ubezpieczenia. Zdajecie sobie chyba sprawę jak kurierzy traktują przesyłki. ( z resztą widać jak karton oberwał podczas transportu) . Autor dał ciała. Widząc opakowanie w takim stanie od razu kazałbym kurierowi spisać protokół szkody i sprawa byłaby załatwiona a tak niestety jest problem.   Generalnie polecam sprawdzać co się kupuje, np. jeśli to TV to obejrzeć w markecie czy matryca cała, jeśli auto z salonu to pooglądać dokładnie przed podpisaniem protokołu odbioru. Tym bardziej głośnik za 13 klocków, a nie zostawiać go na kilka dni u siebie i potem liczyć że ktoś pokryje szkody. To nie jest dzbanek z allegro za 20 zł 
    • Rogers LS3/5A en LS5/9A   edycje jubileuszowe na 75 lat istnienia marki  
    • Widzę, że zostałem wywołany do tablicy. Napiszę na razie zdawkowo, żeby zaspokoić Waszą ciekawość. Planuję w przyszłości dłuższy post z konkretnymi pytaniami do Bartka i do Was, ale to się jeszcze musi wykrystalizować. pomieszczenie: 395 cm x 228 cm (wysokość 317 cm) przeznaczenie: tzw. bedroom dj głośniki: IK Multimedia iLoud MTM MKII (mam jeszcze Focal Alpha 80 Evo, ale za duże są na ten pokój, a iLoudy dodatkowo mają kalibrację) aktualna adaptacja: 2x FiberSTANDARD 120×60 + 3x AcouSTAND
    • Witam wszystkich. Szukam monitorów do wzmacniacz Onkyo A8430. Wzmacniacz pracuje z gramofonem Philipsa. Pokój ok 12m2. Syn słucha różnej muzyki . Od Pink Floydów / polski Rock po rap.  Szukam czegoś o czystym w mirę szczegółowym dźwięku z dobrym basem. Obecnie posiłkujemy się monitorkami Yamaha z PianoCraft.  Co możecie polecić.?  Ja obstawiałem takie monitorki używane: 1. Dali Zensor 1 2 Tannoy Mercury M1 / M2 3. Tannoy Mercury F1 A przedział finansowy - studencki do 700zł
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...