Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 682 tematów w tym forum

• 14 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 994 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  1. Wzmacniacz do altusów 75

• 14 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  2. Stereo do 4000

• 14 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  3. Marantz 40 n vs 60 n

• 14 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  4. prosba o wytlumaczenie

• 14 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  5. yamaha + Q Acoustics

• 14 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  6. Kolce i podstawki

• 14 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
  7. USB w Denon DRA 800 H

• 14 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
  8. Marantz PM8005/NA6005 vs CA CXA60/CXN

• 14 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
  9. Połączenie komponentów

• 14 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @SkoraSkkra61 Czytałem, że już coś kupiłeś, ale pytałeś o suby, a to mnie akurat zaciekawiło, więc przykładowo 2x Neumann  kh310 plus 2x Neumann kh750 i w tym układzie 310 na luzie można położyć na subach, one są idealnie do tego spasowane -  nic z polecajek tutaj by tak nie zagrało - do tego Ma1 korekcja i nie trzeba zmieniać sprzętu do końca życia, pozdro
    • Wybrać musisz oczywiście sam ale na moje ucho do tego NADa  warto szukać paczek grających w stylu Harbeth. Gęsta, ciepła średnica, ogólnie dużo nasycenia i swobody. Żadnego konturowego grania. Swoboda, nasycenie, miękkość - tego bym szukał.  Poproś salony audio niech wyślą na testy ze trzy różne propozycje głośników i będziesz wiedział w którą stronę chcesz iść.  
    • Pod koniec następnego tygodnia mam już dostać klucze do nowego mieszkania. Więc od razu pędzę ze sprzętem i robię testy z ustawieniem nr 2. Póki nie ma gładzi na ścianach można się bawić i sprawdzać.  Dziękuję wszystkim za podpowiedzi, będę informował na bierzaco o efektach 😁   PS a czy na temat ekranów projekcyjnych też tutaj się czego dowiem ? Pod koniec następnego tygodnia mam już dostać klucze do nowego mieszkania. Więc od razu pędzę ze sprzętem i robię testy z ustawieniem nr 2. Póki nie ma gładzi na ścianach można się bawić i sprawdzać.  Dziękuję wszystkim za podpowiedzi, będę informował na bierzaco o efektach 😁   PS a czy na temat ekranów projekcyjnych też tutaj się czego dowiem ?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...