Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 880 tematów w tym forum

1. Monitory aktywne

• 13 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  2. Jakie Radio do Atoll in100 ?

• 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 9,2k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 8,3k wyświetleń
    • 65 odpowiedzi
    • 19,8k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  3. Używane kolumny do 3500zł 1 2

• 31 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  4. Kolumny Heco direkt ?

• 11 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 76 odpowiedzi
    • 19,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 976 wyświetleń
  5. Kłopot z pasmem

• 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  6. JBL 9.1 problem

• 2 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  7. Upgrejd audio do PC.

• 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  8. Partybox

• 2 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Jak jeździłeś PHEV to on miał w najgorszym przypadku (mała bateria i T6) grubo ponad 300 KM. T8 400-455....    Myślę, że niewiele jeździsz po Polsce. Akurat jeżeli chodzi o jakość dróg, szczególnie głównych to nie mamy się czego wstydzić.    Zgadzam się. Niestety S60 już nie będzie  Miałem First Edition z 2019 roku. Gdyby nie pewne zmiany w życiu jeździłbym nim dalej. Świetne auto. Dlatego wybrałem co wybrałem jako kolejne. Pod rozwagę było jeszcze brane 340i xdrive kombi ale logistyka zmiany marki oraz słabe finansowanie mnie zniechęciły.    
    • Do wyboru do koloru ...na metry Qed, Kacsa, Klotz czy Melodika. Do tego kupujesz biały oplot i masz druty głośnikowe w białym oplocie do 20zł za metr  
    • Obecna stylistyka zapoczątkowana przez Volvo modelem XC90 jest rewelacyjna i wciąż świetnie broni się po ponad 10 latach. Najlepiej moim zdaniem starzeje się S60 ale i reszta nie odstaje. Podobnie zresztą jak stylistyka aut Polestar - firmy córki Volvo. Warto przypomnieć, że za tym genialnym projektem stoi Europejczyk, a dokładniej Niemiec. Jednak obecny, już nie młody koncept stylistyczny powoli się wyczerpuje i patrząc na tę deskę wskaźników w XC60 po liftingu, z pewnymi obawami zastanawiam się co będzie dalej…:)
    • A dzisiaj się Dusterem II dużo bujałem.   Czy można porównywać VOLVO PHEV do Dustera? Jak najbardziej można.  Czy są to samochody porównywalne w jakimkolwiek stopniu? No nie sądzę.  Choć trochę analogii znajdziemy - w końcu to SUV i to SUV.  Wrażenia z jazdy: pozycja za kierownicą, widoczność - bardzo podobne. Oczywiście fotele Volvo to klasa sama dla siebie. Odpowiednia twardość i genialne wyprofilowanie. Tylko BMW w 7 i 5 potrafi lepiej bo ma jeszcze kołyskę. W Dusterze po prostu nawalili gąbki i fotele są przyjemnie miękkie ale trzymania bocznego zero, no i na dłuższą trasę bym nie proponował. Wnętrze, wyposażenie - co tu porównywać? Inny świat a właściwie - inna galaktyka.   Silnik... dobrze ponad 200KM w XC60 i połowa tego w Dusterze. Ale Duster pali od dotyku, skrzynia manualna pracuje świetnie - jak nie Francuz. Więc z zachowaniem proporcji - dobrze jest!  Zawieszenie - tu Duster zaskakuje. Jest tak miękko jak w Volvo, ale... (bo jakieś "ale" musi być): 1/ zawias Dustera nie ma tej finezji, wykończenia, dopracowania 2/ jest o wiele głośniejszy, hałasuje, zawias Volvo jest bardzo cichy 3/ ale wciąż Duster ze swoim zawieszeniem pozostaje bardzo komfortowy i na przysłowiowych polskich dziurach doskonale się sprawdza Z moim zawieszeniem twardym jak deska każdy inny samochód jest komfortowy.   Ale jedno wiem - gdybym mieszkał w  Polsce - to tylko SUV. Z jakością nawierzchni w PL nie ma co się wygłupiać ze sportowymi czy usportowionymi samochodami. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...