Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 884 tematów w tym forum

• 3 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 44 odpowiedzi
    • 11,1k wyświetleń
    • 133 odpowiedzi
    • 36,7k wyświetleń
  1. Co zamiast cxa60

• 2 odpowiedzi
    • 860 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 955 wyświetleń
  2. Onkyo TX-8390-opinie

• 24 odpowiedzi
    • 18,3k wyświetleń
  3. Jaki wzmacniacz?

• 1 odpowiedź
    • 745 wyświetleń
  4. stereo

• 1 odpowiedź
    • 850 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 585 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  5. Gramofon AT-LPW30TK

• 4 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  6. Problem BT w Roksan K3

• 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  7. Subwoofer

• 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 928 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  8. Zestaw Stereo 10-12 tys

• 11 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  9. POMOCY!Glosniki KLH

• 2 odpowiedzi
    • 808 wyświetleń
  10. grający zestaw do salonu

• 2 odpowiedzi
    • 797 wyświetleń
  11. sub do stereo

• 1 odpowiedź
    • 757 wyświetleń
  12. Yamaha RN-803D 1 2

• 27 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
  13. Kenwood KA-3700 jakie kolumny

• 0 odpowiedzi
    • 860 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tomek, NIE przekonałeś mnie:(
    • No , wiesz ? Mikrofon musi się zwrócić   Roman lepiej nie jest , jest inaczej  
    • @majkel74 Michał, w jednym mniejszym 12” mam driver za 700 złotych, w innym o wiele większym subie już 4000. Skrzynie, robota, lakier itd wpływają na cenę.   Różnica w rozciągnięciu duża, poza tym żadna. Dlaczego taki driver a nie inny, dlaczego wielkość powinna być dostosowana, to zagadki/wiedza/doświadczenie/pomiary tych którzy je konstruują. Ale nawet „najlepszy” subwoofer bez zmanipulowania energii w miejscu odsłuchu warty śmietnika.    Wojtek użył słowa równomierność, w punkt. „Górki” 10-15 dB, „doliny” na conajmniej 10dB jak widać wyżej mają ogromny wpływ na calutkie pasmo. Zanim wygasi, to resztę zaleje. Czego nie dosłyszymy, to resztę uwypukli. Często niekorzystnie.  
    • Możesz sobie nazywać , ale niestety pchasz się do wora z tymi co nie słuchali, a mają najwięcej do napisania na ten temat, więc Twojego wpisu nie ma co brać  na poważnie.   Ile razy mam wymieniać swój set up, widać jak bardzo skrótowo śledzisz wątek, wystarczy przeklikać kilka stron, poza tym w czym Ci to pomoże? Zauważyłem, że jest tu jakiś dziwny trend oceniania użytkownika po swojej konfiguracji co jest wręcz kabaretowo-groteskowe.   Mam dla Ciebie kolejną petardę na zakończenie kariery Quebonafide stworzył musical i ostatnią płytę PÓŁNOC / POŁUDNIE, która jest kapitalna i rozbiła streamingi w PL  tak samo jak jego dzieło artystyczne dostępne na canal + lub na jakiś lewych stronkach do obejrzenia , polecam płytę dość oryginalna w rapowym świecie oraz show bo jest po prostu genialne w każdym aspekcie, przede wszystkim wizualnym i muzycznym oraz lirycznym,  jednym słowem wow!    Obecnie krążą plotki o wypuszczeniu Neumann kh350 oraz Kh310 II, pojawiły się już pliki w systemie , więc jest to już raczej pewne, że kh350 dołączy do rodziny, więc będzie mój nowy nabytek.   Mało tutaj osób, które obcowały z takowym sprzętem i gościły gdzieś w studio, a szkoda może z czasem to się zmieni, sam chciałbym podyskutować o różnych konfiguracjach bez uszczypliwości osób nie mających o tym pojęcia - na ten moment zostaje  zagraniczne forum gdzie doskonale wiedzą jak dobre są to produkty.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...