Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 842 tematów w tym forum

1. Dobór subwoofera

• 8 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  2. Klipsch R-28F czy Jamo s 628

• 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  3. Kolumny podłogowe

• 16 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  4. Wieża Fisher 7700

• 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  5. Jak to możliwe?

• 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  6. wzmacniacz do Jamo S 708

• 4 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
  7. kolumny do posiadanego systemu

• 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  8. Pioneer SX-20DAB

• 6 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  9. problem z kolumnami

• 10 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  10. Pianocraft 840 czy 810 ?

• 0 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  11. Jaki wzmacniacz do AA Phoebe 3?

• 8 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  12. Jaki wzmacniacz ??

• 8 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  13. Zwinięte kable glosnikowe

• 7 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dziękuję   Ano mam, ale do tych paczek chciałbym jednak coś po cieplejszej i smuklejszej stronie mocy. A klasa to minimum, a myślę już bardzo poważnie o pełnej lampie. Na tapecie w tym momencie mam Cayina.  Słuchałem je już z Sugdenem - w mojej ocenie, tj. wg moich upodobań - było znacznie przyjemniej niż z Regą. Będę słuchał jeszcze z lampami, często można też spotkać rekomendacje z hybrydami: Audio Note Cobra czy włoskim Pathos.  Cobre raczej odrzucam, bo jednak wydaje mi się, że do konkretniejszych odsłuchów może brakować mocy.  PS. No to ten jeden raz  się pochwalę - niezapomniane chwile z moją ukochaną płytą:  Rumours mastering SH & KG, 2x45.  Wspaniała sprawa, gorąco polecam.
    • Elektronika musi pracować. Nie warto kupować np starych wzmacniaczy nie odpakowanych z pudełka  może sie okazać, że do niczego sie nadawać nie będą. Z kondensatorami bywają częste problemy. 
    • Cały czas poznaję WSH 605. Dzisiaj z samego rana z ciekawości przesłuchałem cały soundtrack jak niżej, najpierw na Naimie Uniti Star a potem Unitrze.    https://tidal.com/playlist/455b7faa-b8a9-4597-b436-a6f53489a302  Moim zdaniem są różnice między tymi wzmacniaczami. Coś bardziej podoba się w Naimie a coś w Unitrze. Nie potrafię wskazać zwycięzcy bo w innych miejscach oba zachwycają. Niestety zalety obu wzmacniaczy nie chcą się połączyć w jednej skrzyneczce...  A  teraz posłucham trzeci raz tej pięknej płyty ale już z mojego wzmacniacza (Rega Elex mk4), żeby było sprawiedliwie.     
    • Cześć. Co sądzicie o tym kicie DIY ,jako sub do stereo i kina plus dedykowany wzmacniacz ,oczywiście 2 sztuki. Czy obudowie nie jest aby trochę za mała 117 litrów. Pokój 30 m2 https://blackdotaudio.eu/dayton-audio-18-ultimax-subwoofer-kit,364,1400805.html
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...