Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 712 tematów w tym forum

• 4 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  1. Pomoc w sprawie kolumn

• 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  2. Zestaw Onkyo+Jamo+Klipsch ?

• 10 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  3. Music hall a30 wzmacniacz

• 0 odpowiedzi
    • 862 wyświetleń
  4. Budżetowe aktywne stereo

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  5. Chromecast czy chromecast audio?

• 5 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 132 odpowiedzi
    • 27,5k wyświetleń
  6. Co następnego?

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  7. Zamiana wzmacniacza

• 7 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  8. SX-S30DAB jakie kolumny

• 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  9. JBL

• 0 odpowiedzi
    • 804 wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 11k wyświetleń
  10. Zestaw stereo do 2500zl

• 15 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  11. Rożnica dźwięku

• 9 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  12. Marantz pm5003

• 14 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  13. Stereo na działkę

• 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  14. Drugi system stereo. 1 2 3

• 58 odpowiedzi
    • 13,2k wyświetleń
    • 33 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 922 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ja kompletując sprzęt, kupiłem odtwarzacz cd, bo wlasnie miałem małą kolekcję płyt i chciałem mieć możliwość ich odsłuchu, potem dostałem w prezencie gramofon, a koniec końców i tak 95 procent czasu słucham ze streamingu. Ale jakbym miał wybierać miedzy cd a winylem, chyba wybrałbym gramofon.
    • No widzisz, a w kolbowym nawet tego nie musiałbyś robić. Kupujesz albo masz już w zestawie gustowny blaszany dzbanuszek na mleko, do którego je wlewasz podstawiasz pod dyszę przekręcasz ustawienia wody na parę, kilkanaście sekund i zaczynasz się bawić w spienianie. Nie powiem trzeba trochę to poćwiczyć, ale za to możesz poczuć się barista 😉. Przetarcie dyszy potem od razu mokrą szmatką. I tyle. Ja co prawda piję bez mleka, ale żona osiągnęła w tym poziom ekspert level.
    • Dzieki.Po weekendzie pochodze po takich sklepach i poszukam.Podlaczylem moode i tam w ustawieniach jest Ian Canada. Jeszcze powiedz czy podlaczyles to do pierwszego i trzeciego pinu czy cos zle widze?
    • Cześć, chciałbym zmienić mój obecny amplituner denon x2500h no i teraz się zastanawiam bo chciałbym podpiąć PC no i czy szukać amplitunera z 4k120Hz czy może pc do tv i tv do amplitunera? Chcę żeby posiadał EARC, no i żeby mógł obsłuzyć 5.1.2 (a może przyszłosciowo 5.1.4) no i z tego co obecnie widzę, to amplitunery coś trzymają cenę, bo myślałem o Onkyo 7100/może rz50, denon x3800h coś w ten deseń. Może coś używanego, typu denon x4700 za około 4 tys.? Może macie jakieś typy za czym się używanym rozglądać? Czy może czekać na Black friday? Jak to wygladało w poprzednich latach bo nie śledziłem? Może być z Polski i Europy.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...