Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 220 tematów w tym forum

• 6 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  1. yamaha cd-s700 lub cd-n301 1 2

• 34 odpowiedzi
    • 10,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 16,1k wyświetleń
  2. Wieża Fisher 7700

• 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  3. Subwoofer

• 8 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  4. Problem z Magnat Quantum 673

• 13 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  5. mission QX-5 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 8,2k wyświetleń
  6. JVC TD-R452

• 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  7. Gramofon

• 0 odpowiedzi
    • 607 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  8. Soundbar dla PS4 i XO

• 23 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 789 wyświetleń
  9. Zestaw 800zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  10. Dac aliexpress

• 16 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,2k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  11. Kolumny podłogowe 1 2 3 4 5

• 119 odpowiedzi
    • 21,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• A ja akurat przekraczam 18 godzinę bez jedzenia, (jadłem o 2 w pracy). Muszę wytrzymać do jutra może nawet do 14tej. Dawno nie robiłem takiej głodówy, na razie daję radę, ale skręca, zapijam wodą i najtrudniej będzie zasnąć z uczuciem głodu.  Nie wiem, czy to dobry pomysł bez przygotowania,  bo niby lepiej jest na początek robić posty przerywane takie 16h.    
    • Dokladnie, jak piszesz, bez powodu lub przymusu( choroba na przyklad) czlowiek nic nie zrobi. Oczywiscie sa wyjatki, ale to chyba odstetek populacji. Potem sie budza z reka w nocniku, co jeszcze nie jest takie zle, dopuki ta reke jest czas z tego nocnika wyciagnac. Czasem jest jednak za pozno. 
    • Sam przekaz jest jak najbardziej ok. Nie sądzę , by po obejrzeniu tego filmu wszyscy nagle ruszyli z kanap. Niestety pewne złe  / a zwykle te złe nawyki są przyjemne/ przyzwyczajenia uległy zmianie. Przecie dzisiaj mnie nic nie boli , a i do nosa palcem trafiam , więc po co ? Ludziska reagują dopiero wtedy gdy są na dnie , lub z ręką w nocniku. Po za mną nikt , powtarzam nikt z moich naprawdę licznych znajomych i przyjaciół nie ćwiczy. Dlatego tak ważne jest wpojenie ruchu młodemu pokoleniu , a z tym jak słyszę jest ciężko. Nie wierzyłem , gdy koleżanka ostatnio mi powiedziała , że 1/3 dziewczyn w szkole jej córki jest zwolniona z WF-u ....... przez mamusie. A powód ? Bo dziewczyny się śmieją , bo nie stać córki na markową bieliznę i się wstydzi , bo się spoci i przeziębi , a jest chorowita ... Tak wiem , że to koszmar, ale tak jest. A że ćwiczenia coś dają koronnym przykładem jest @Adi777 Przypakował i już się z maluczkimi nie zadaje  
    • Dokladnie.  Ja decyzje o zmianie podjalem bardzo szybko, jednak mialem dobry powod. Wysokie cisnienie. Decyzja, jak piszesz to poczatek.Potem trzeba jeszcze trwac przy postanowieniach i realizowac co sie zaplanowalo,  z wyraznym celem. Ja jak narazie sie szczesliwym nie czuje, ale udalo mi sie od 2020 chyba, wytrwac przy postanowieniu, ze bede cwiczyl , juz teraz raz w tygodniu, musze sie czasem zmuszac ale daje rade. Sprawniejszy, bez zadyszki przy zawiazywaniu sznurowek. Taki byl plan.😁
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...