Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 080 tematów w tym forum

• 26 odpowiedzi
    • 17,9k wyświetleń
  1. Wieża Fisher 7700

• 2 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  2. Subwoofer

• 8 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  3. Problem z Magnat Quantum 673

• 13 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
  4. mission QX-5 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
  5. JVC TD-R452

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  6. Gramofon

• 0 odpowiedzi
    • 725 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  7. Soundbar dla PS4 i XO

• 23 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 960 wyświetleń
  8. Zestaw 800zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 8,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  9. Dac aliexpress

• 16 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,4k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  10. Kolumny podłogowe 1 2 3 4 5

• 119 odpowiedzi
    • 25,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  11. Jaki mini system

• 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• A pamiętasz szaleństwo 2020-21. Nie wyrabiałem się z zamówieniami , fabryki zaczęły mieć terminy z kosmosu. Znalezienie wykonawców graniczyło z cudem. Pojawiły się ekipy na rynku , którym nie dałbym nawet zbudować budy dla psa. Oglądałem takie dzieła na odbiorach. Szczytem było postawienie kobicie domu w drugą stronę. Miała zaprojektowane duże przeszklenia w sypialni z widokiem na las. Przyjeżdżamy , a te otwory są, ale na ulicę  Oczywiście kobita nie miała żadnej umowy, a tamci nagle przestali odbierać telefony  Ile to razy słyszałem od klientów o zalanych po pierwszym deszczu chałupach bo nowy dach przecieka. Naprawdę nie rozumiem , ludzie kupują drogie systemy dachowe, a potem biorą ekipę z ulicy by to położyć , bo jest taniej niż certyfikowana.
    • @Pawel Laszenko nie chcę Ci tu niczego wmawiać, ani czegokolwiek mówić na temat tego wzmacniacza Pioneera, ale nie jest to szczyt marzeń. Może optycznie wygląda dobrze, a nawet ładnie, ale brzmienie sprawia wiele do życzenia. Miałem kiedyś i taki i wyższe modele, a nawet jakiś czas i tuner i magnetofon z tej serii Blue, ale prawdę mówiąc - grały średnio. Na zdjęciu zaledwie to, co pozostało po kilku ogłoszeniach na olx, a w tej chwili już nie ma, a zamieszczam na dowód, że gościły w mojej piwnicy, były testowane i nie zmyślam.  
    • Własnie szukam głośników do TV. Najlepiej 2.0 plus ewentualnie sub. Aktywne, bo nie mam miejsca i budżetu na wzmacniacz. Wiele dobrego czytałam o R2750DB. @Marcin Czosnekmasz podpięte do TV optykiem? Same głośniki czy masz też suba? R2750DB aktualnie za 699zł więc cena dobra. Jedyna wada to wymiar... Brałem też pod uwagę R1280DB ale pod TV chyba będą za słabe.
    • Też tak czytałem ale najpierw sprawdzę na standardowym jak to zagra
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...