Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 235 tematów w tym forum

• 8 odpowiedzi
    • 9,6k wyświetleń
    • 33 odpowiedzi
    • 15,7k wyświetleń
  1. Kolumna Jamo 506 problem

• 19 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 34 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 21,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 9k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 9k wyświetleń
  2. Wzmacniacz nowy czy stary?? 1 2 3

• 50 odpowiedzi
    • 14,4k wyświetleń
    • 57 odpowiedzi
    • 13,6k wyświetleń
  3. dobór kolumn

• 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  4. Pomoc w ocenie sprzetu :) 1 2 3

• 53 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń
  5. prośba o poradę

• 14 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  6. STEREO

• 1 odpowiedź
    • 685 wyświetleń
  7. Roth Oli 50

• 5 odpowiedzi
    • 981 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 43 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  8. Nowy wzmacniacz do 2tyś

• 21 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 8,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 12,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• I to jest super. Jeśli jeszcze człowiek nie jest jakimś gburowatym introwertykiem, jak na przykład ja,  to można się  poznać i naprawdę posłuchać bardziej doświadczonych.   NADa 316 sprzedałem kiedyś za 1050 zł. Za tę cenę - coś moim zdaniem, naprawdę świetnie grającego. Bierz NADa.🙂. Moim zdaniem, za niewiele (relatywnie) więcej,  można lepiej. 
    • Grzesiek202 no jakoś chce, a jak wiadomo najtrudniejszy pierwszy krok! Też mam kilka nisz, w których mógłbym udzielić konkretnej i niezależnej porady odnośnie do wyboru np. piór wiecznych czy średnioformatowej fotografii analogowej, ale akurat wejście w domowe stereo jest dla mnie nowością   NAD C316BEE V2 jest w moich poszukiwaniach największym konkurentem do Cambridge Audio AXA35 - gdybym tylko mógł je gdzieś razem odsłuchać w Trójmieście...   Bowers & Wilkins 607 S3 wyglądają na ciekawą propozycję również ze względu na sam rozmiar  Co nadal mnie niepokoi to konieczność ustawienia ich jakieś 20 cm od ściany i w jaki sposób brzmieniowo wpłynie to na bass refleks wyprowadzony z tyłu. Cena też trochę przytłacza chociaż akurat kolumny to jedyny element, który ewentualnie rozważam jako zakup w opcji używanej   Do Indiana Line jestem nastawiony najbardziej sceptycznie z całej konfiguracji - masz z nimi jakieś osobiste doświadczenia?  
    • Jakiś czas temu nabylem swój pierwszy DAC FiiO BTR17 do słuchawek TECHNICS EAH-A800 podłączone kablem PROSON Arctic Series Mini Jack 3.5 i zauważyłem że jest coś nie tak z dzwiękiem ponieważ w moim odczuciu brzmi jak mono dla porównia podłączając te słuchawki przez Bluetooth to odczuwalny jest lepszy głębszy dźwięk oraz że jest to stereo. Tym bardziej różnice odczuwalne podczas słuchania ASMR. Prosiłbym o radę co robię źle i jak rozwiązać mój problem. Dziękuje.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...