Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 842 tematów w tym forum

1. Głośniki do NAD 310 1 2 3

• 51 odpowiedzi
    • 13,3k wyświetleń
    • 64 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  2. Zestaw Pylon Audio + HK

• 22 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 789 wyświetleń
  3. JBL 3 flip

• 0 odpowiedzi
    • 988 wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  4. Kolumny do NAD c720bee 1 2 3

• 65 odpowiedzi
    • 14,1k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  5. Zestaw do MA RX1

• 21 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 881 wyświetleń
    • 67 odpowiedzi
    • 25,3k wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  6. Zakup wzmacniacza stereo

• 11 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  7. Zamiast soundbara 1 2

• 44 odpowiedzi
    • 8,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 58 odpowiedzi
    • 16,8k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nie ma znaczenia o ile nie zostanie zatkany.
    • Panowie, ślicznie Wam dziękuję za kubeł zimnej wody i merytoryczne, nieocenione wsparcie. Przemyślałem, ostudziłem emocje. Robię jak mówicie, wrócę do tematu po umeblowaniu, przeprowadzce i przede wszystkim - wygrzaniu sprzętu   Raz jeszcze, chylę nisko czoła! PS. fotel będzie, nie wiem jeszcze jaki ale zdeycodwanie jest w planach   Dobrze widzisz, na razie CXN, wydaje się rozsądnym wyborem (w sensie rozsądne value for money jak to mawiają). Na spokojnie w przyszłości będę myślał co dalej. Jeszcze nie tak dawno chciałem tylko strumieniowca, im więcej czytam i zagłębiam się w temacie, tym bliżej mi do DAC + transport. Posłucham, poczytam, za jakiś czas będę myślał co dalej. Na dziś to i tak mając na uwadze, że jestem tam dosyć okazjonalnie to do odsłuchów analog. CXN wygrzewa sprzęty przez dzień
    • @kojoLadne skrzyneczki. Cos w tym ksztalcie i wykonczeniu jest. Kupiłeś tego CXN od Cambridge? Chyba ze zle widzę 😊
    • @kojo proszę zrób jak radzą rasowi audiofile. Mnie tam daleko, ale zlituj się i nie wystawiaj tego wzmaka. Tutaj powinno się pojawić ponieważ, ale Ty już sam dobrze wiesz, że i z jakimkolwiek innym wzmocnieniem dużej wartości dodanej nie będzie.  Masz kolumny jakich 4/5 forum już zazdrości. Jesteś jeszcze nieopierzonym audiofilem, jeszcze audioEgo malutkie, jeszcze tyle recenzji do przeczytania przed Tobą.    Usłyszałeś brzmienie, dobrze się Tobie zrobiło, emocji struna wibruje. Pozwól niech i pudło zarezonuje.  Ode mnie jeden tip.  Wygodny fotel nabądź. Bez dziękuję, dostałem taki tip od melomana. Powodzenia.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...