Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 512 tematów w tym forum

• 12 odpowiedzi
    • 704 wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 37,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  1. uchwyt do kolumn

• 1 odpowiedź
    • 271 wyświetleń
  2. uchwyty pod glosniki

• 4 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  3. Uchwyty ścienne Kef Q350

• 8 odpowiedzi
    • 926 wyświetleń
  4. uczestnik

• 10 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 809 wyświetleń
  5. Ulepszenie systemu

• 8 odpowiedzi
    • 586 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
  6. Ulepszenie zestawu stereo 1 2

• 32 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  7. ulozenie kolumn

• 14 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
  8. Ultima 40

• 6 odpowiedzi
    • 677 wyświetleń
  9. Uni-Fy FS U5

• 2 odpowiedzi
    • 749 wyświetleń
    • 250 odpowiedzi
    • 37,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 331 wyświetleń
  10. Unison Unico 90

• 6 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  11. Unitra

• 0 odpowiedzi
    • 965 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 725 wyświetleń

• Ostatnie posty

• I o to chodzi, żeby mieć ten luz,bo kuchnia,tak jak audio, to powinna być przyjemność 😁. Szczerze podziwiam francuskich ,czy azjatyckich szefów kuchni ,bo to co robią to często prawdziwe mistrzostwo,ale prawdziwą przyjemność daje mi oglądanie Włochów,tu palną łapą ząbek czosnku i bach, z łupinami na patelnię,tam rozmącą palcami jajko,a wszystko to z niegasnącym uśmiechem na twarzy😁
    • Co do Fiio FH7, jeszcze rozważę, ostatnio miałem okazję przyjemność odsłuchu kilku modeli dokanałówek w mp3 store w Krakowie: + FiiO FH19 + Kinera Skuld + Queen Of Audio Margarita + Kinera Norn Imperial Bardzo przypadły mi do gustu Kinery, ale model Norn okazał się zbyt zimny, miejscami cięty, analityczny, a nawet płaski, a Skuld trącił zbyt głębokim basem. FH19 zagrał najbardziej neutralnie, dając okazję, by usłyszeć kilka niuansów, których nie słyszałem przy innych słuchawkach. Niemniej, cena - moim skromnym zdaniem - absolutnie nie jest usprawiedliwiona. 2900 zł to ciężki zamach w biały dzień. Co do marki Meze, nie znam, z pewnością nie zaryzykuję bez możliwości wcześniejszego odsłuchu. Mimo wszystko dzięki za propozycję, będę mieć na uwadze. PS. Kolor biały średnio leży w parze z metalem. Są też czarne?    
    • Quali sono gli ingredienti per gli spaghetti alla bolognese? 320 g di spaghetti !!!! 300 g di carne macinata di manzo. 100 g di carne macinata di maiale. 1 cipolla. 1 carota. 1 costa di sedano. 400 g di passata di pomodoro. 1 bicchiere di vino rosso. Czyli: Jakie są składniki spaghetti bolognese? 320 g spaghetti!!! 300 g mielonego mięsa wołowego. 100 g mielonego mięsa wieprzowego. 1 cebula. 1 marchewka. 1 łodyga selera. 400 g przecieru pomidorowego. 1 szklanka czerwonego wina.   Dziękuję za uwagę 
    • Hehe, mój brat preferuje kolanka i niezmiennie od lat pytam go czy te rurki mają być proste, krzywe czy karbowane... A na koniec, serwuję lasagne 😁  Ale fakt, ja akurat uwielbiam "muszelki bolognese" 😋 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...