Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 519 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
  1. odtwarzacz CD do 400 PLN

• 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. CD jaki? 1 2

• 36 odpowiedzi
    • 11,3k wyświetleń
  3. Kenwood Ka-6100 vs dual cv-1460 1 2 3

• 72 odpowiedzi
    • 22,7k wyświetleń
  4. kolumny do yamahy cr620

• 15 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  5. Pomoc , jakie to kolumny ?

• 20 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  6. Pioneer X-HM51 a THD 10%

• 13 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
  7. Jaki subwoofer?

• 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
  8. Subwoofer do muzyki (stereo)

• 0 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  9. problem z Luxmanem L-430

• 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  10. Kolumny podłogowe do 1000zl

• 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  11. LUXMAN L-430 i ELAC 105 II

• 9 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
  12. Stereo do 3000 zl 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 15k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  13. wzmacniacz do tannoy m3

• 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  14. wzmacniacz do dali 450

• 4 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  15. Najlepsze głośniki cena/moc

• 8 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 94 odpowiedzi
    • 41,9k wyświetleń
  16. jaki model Marantza

• 17 odpowiedzi
    • 18,7k wyświetleń
  17. Dobór wzmacniacza

• 18 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
  18. Wzmaczniacz do Altus 110

• 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  19. Zestaw do 16m2

• 5 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ja jak najbardziej popieram decyzje o all in one. Też niedawno szukałem takiego sprzętu.  Ostatecznie wybrałem nada m33.  Z rynku wtórnego, w idealnym stanie.  Słuchałem tez naim unity nove - super dźwiękowo, ale nie spodobała mi sie obsługa i generalnie użytkowanie tego sprzętu. Gdzieś tu na forum jest mój wątek o wyborze wzmacniacza.  Możesz sobie odszukać  W cenie 15000 jest już spory wybór.  Możesz wypożyczyć sprzęt do siebie, ale jeśli później planujesz też zmianę kolumn to może sie okazać ze testy będą nieaktualne. 
    • Dzięki za odpowiedzi :)).   Odnoszac się po trochu do obu: Brzmi płasko/nieciekawie. trudno mi się tutaj jakoś konkretniej odnieść ale jak wrócę do domu to zrobię konkretniejszy odsłuch. amplituner nie był wyzerowany. zmieniałem ustawienia kolumn do tego jak stoją i ustawienia pomieszczenia. Teraz już nawet nie mam ekranu a wszystko się na nim robi przez ekran. Wydaje mi się że między innymi on ma wiele funkcji które są mi po prostu niepotrzebne stąd chęć znalezienia czegoś stricte pod muzykę.
    • Jeszcze Buchardy beda graly z Wba. Ale test zrobię w przyszly weekend. Natomiast jesli chodzi o moj glówny system. To WBA. Texas robi kosci do bardzo dobrych dac. Troche sie dziwię Twojemu oddaniu jesli chodzi o Hypexa. No ale nie chodzi tu o generalizowanie i rzucanie Markami bez konkretnych przykladow.
    • Rafał , myślę , że czynników było więcej. Po pierwsze człowiek , jego charakter , swoboda komunikacji ,piszę o Kwaśniewskim. Wierchuszka komuny , to nie byli głupi ludzie / oczywiście były wyjątki / , musieli lawirować między Moskwą a społeczeństwem. Pamiętajmy , że to rząd postkomunistyczny wprowadził nas do UE i NATO. Wyobrażacie sobie dzisiaj takie negocjacje w wykonaniu Nawrockiego , Sasina , Błaszczaka .....  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...