Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 378 tematów w tym forum

1. Zawężam poszukiwania

• 4 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  2. Wzmacniacz yamaha

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 8,3k wyświetleń
  3. (Pytanie) Kolumny Sony.

• 5 odpowiedzi
    • 9,2k wyświetleń
  4. Tanie stereo.

• 8 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  5. Zestaw Audio salon 30m2

• 14 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  6. Epos Elan 10

• 6 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  7. Jaki wzmacniacz do 2000zł?

• 5 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  8. Jaki wzmacniacz do TAV-806F

• 13 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
  9. Zestaw stereo 2-3tys zł 1 2 3

• 53 odpowiedzi
    • 19,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 11,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Do takiego pomieszczenia potrzebujesz dużych kolumn podłogowych. Żeby ocenić jakie sa dobre, trzeba na początek odsłuchać kilku zestawów w jakimś salonie audio i samemu wyrobić sobie zdanie. Tylko najpierw pochodzić i potestowac, podzielić sie wrażeniami, a dopiero później podejmować decyzje zakupowe.  Jeśli ma to być stereo to potrzebujesz wzmacniacza. Potrzebne jest też źródło. Obecnie najpopularniejsze sa streamery. Moze być to też wzmacniacz all in one z wbudowanym streamerem.  Z założonej kwoty większość przeznaczyłbym na zakup kolumn. Wybierz sie na odluchy i napisz tu swoje wnioski
    • @Nie wszystko wiedzący,taką argumentację mogę przyjąć,bo też i nie jestem w tym sporze stroną. Osobiście chodziło mi o swego rodzaju wolność wypowiedzi. Wielokrotnie na forum widywałem jak duperelne spory doprowadzały do afer,które kończyły się osobistymi wycieczkami,bez żadnego pożytku dla czytających.  Jako uczestnik forum hobbystycznego wolałbym poczytać coś ciekawego,niż dowiadywać się finalnie ,że ktoś słucha kabli ,bo nie może już słuchać żony,albo dlatego,że jej nie ma😁. A w pewnym momencie dyskusja zaczęła niebezpiecznie zbliżać się do tego momentu
    • Cześć Opcji tu może być od groma, więc przydałoby się udać na jakikolwiek odsłuch i sprawdzić ze 2/3 opcje. Tak, byś miał ogólny pogląd na sytuację  Kilka fajnych zestawów prezentujemy tutaj, zachęcam do obejrzenia      
    • Cześć wszystkim Od dłuższego czasu to streamingu muzyki z TIDAL używałem chromecast audio podłączone optykiem do Onkyo tx-nr905 jednak po 5 latach Chromecast odmówił posłuszeństwa (przeszedł na offline i nie można go ponownie sparować po usunięciu w google home). Obecna konfiguracja do stereo to w/w amplituner + dali oberon 7 I teraz mam dylemat czy pójść budżetowo i zakupić wiim mini - podłączyć go optykiem (tym samym znowu używać DAC z Onkyo) czy dołożyć, zakupić np Wiim ultra i korzystać z jego daca. Czy dac w takim wiim ultra jest lepszy niż ten z onkyo i czy da mi relatywną poprawę dźwięku z moim zestawie, a może wiim pro? Cena jaka mogę przeznaczyć to maksymalnie poziom wiim ultra. Pozdrawiam
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...