Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 082 tematów w tym forum

1. Konsola, telewizor, słuchawki

• 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 561 wyświetleń
  2. Klipsch the nines

• 2 odpowiedzi
    • 472 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  3. wieza do 300zł

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  4. Wharfedale DS-1 - czy warto?

• 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  5. SUBWOOFER

• 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  6. Ktora wieze najlepiej

• 2 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  7. Pytania "zielonego"

• 2 odpowiedzi
    • 876 wyświetleń
  8. Pathos

• 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  9. Arendal 1723 THX

• 2 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  10. Arcam A29+BK Gemini II

• 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• BŁOTO w Blue Note Jazz Club    JAZZ AROUND PRESENTS Błoto: We Remember J Dilla   Tak się złożyło, że dzień po dniu byłem w BN. Wczoraj zaniżałem średnią wieku, a dziś ją bardzo zawyżałem. O zespole Błoto nie będę pisał - kto zna, ten wie, kto nie zna, ten sobie doczyta, poslucha. Dzisiejszego wieczoru Błoto zagrało muzykę jednak trochę inną niż na swych płytach ale w swoim stylu. Błoto zagrało muzykę jakiej nigdy jeszcze nie słyszałem, muzykę przyszłości, muzykę, której twórcy nie znają granic wyobraźni i pomysłowości. Jestem w szoku. Uwierzcie, jestem na koncertach różnych, często i gdzie się da, od Strzeszynka, po Mexico City, od metalu po filharmonię, od kameralnych salek po wielkie festiwalowe błonia.... czegoś takiego nie słyszałem. Czterech ludzi, kilka instrumentów, kilometry kabli, niezliczona ilość przystawek, przetworników i sam nie wiem czego... Kunszt muzyków, nieokiełznana fantazja, brawura w wykonaniu, swoboda na scenie, dźwięki jakich nie znałem i nie próbuję nawet zaszufladkować.  Slyszy się czasem, że muzyka dotarła do kresu swej historii, że wszystko było, że juz wszystko słyszeliśmy. To nieprawda!!!   Miejsce pracy Latarnika... Cudo!
    • Dokładnie to samo miałem napisać ,a jeśli dobrze pamiętam to 23,99zł/m-c za yt bez reklam z opcją słuchania w tle, z możliwością pobierania nagrań aby następnie móc je odtwarzać offline to mniej zachodu niż instalowanie dodatkowej aplikacji biorąc dodatkowo pod uwagę, że z yt nie słucha się tylko muzyki, ale ogląda wiele rzeczy (bez irytujących reklam).
    • Wlasnie, zapomnialem dodac, ze nie zamierzam placic za premium, bo poki co nadal uwazam Tidala za swoje glowne zrodlo muzyki, ktoremu po prostu czasem potrzebuje pomoc youtubem. Zeby słuchać w tle tresci youtube'a nie trzeba wcale placic za premium. Wystarczy zamiast w aplikacji odtwarzac przez strone youtube.com na Firefoxie z wlaczonym rozszerzeniem Video Background Play Fix. No, ale to rozwiazanie sprawdza sie np na telefonie sluchajac przez sluchawki. Z firefoxem na dmp_a6 raczej sie nie pojedzie.
    • Rzuciłam wczoraj okiem na igrzyska olimpijskie - trafiłam na taniec na lodzie par. I w uszy rzuciła mi się ta piosenka (muszę poszukać filmu, do którego została napisana).   Przy okazji odbyłam małą podróż w czasie    Natomiast amerykańska para łyżwiarzy fenomenalnie zatańczyła do instrumentalnej wersji :    
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...