Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 943 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 699 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 463 wyświetleń
  1. Zestaw stereo do 1500 zł

• 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
  2. Wzmacniacz do Canton Quinto 520

• 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
  3. Karta dzwiekowa

• 1 odpowiedź
    • 939 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
  4. Zestaw

• 1 odpowiedź
    • 826 wyświetleń
  5. System multiroom

• 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,7k wyświetleń
  6. Jaki subwoofer do 1000zł (m2)

• 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 611 wyświetleń
  7. Tanie stereo dla szwagra

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  8. HK dvd 39 czy HK HD 980 ?

• 1 odpowiedź
    • 3,4k wyświetleń
  9. Yamaha i equalizer

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 849 wyświetleń
  10. Amplituner sieciowy do IL Tesi 261

• 1 odpowiedź
    • 336 wyświetleń
  11. Sprzęt stereo ok. 8kzł

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  12. Zestaw TV/Spotify

• 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 770 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Straight - to najlepsza opcja bo masz podany dźwięk źródłowy bez ingerencji ulepszaczy itd. Tylko tej opcji używam do filmów, natomiast jak coś poleci muzycznego z nośnika zewnętrznego itp.. to wtedy pure direct. 
    • Miałem podobny dylemat.  U mnie wybór padł na Cariny, głównie z tego samego powodu, co pisał Piotr. Bowersy wydają się bardziej detaliczne, analityczne, jasne. Mi ta droga w ogóle nie odpowiadała, choć np. mojemu tacie spodobało się na tyle, że nie tak dawno pokusił się na serie 700 Cariny to z kolei granie takie pełne, ciepłe i przyjemne. Też mi się wydaje, że Cariny mają więcej basu względem Bowersa. Pozostaje kwestia tego, co bardziej przypadnie Ci do gustu.
    • Trzymałem go włączonego 2 godziny i zaskoczył z aktualizacją. Potwierdzam działa connect z jakością losless.  Al co ciekawe dalej z aplikacji na telefon nie da sie sterować. "nieznany bład -6"  Co w takiej sytuacji? To jest to jak dawno nie był włączany? Tomek jakis pomysł ?
    • Paweł-dzięki za odpowiedź. Celowo nie pytałem o koszty i dostępność podzespołów do modyfikacji, bo pamiętam swoje rozmowy z Piotrkiem (PioOs), że nie zamierzał liczyć ile na to poszło -liczą się efekty 👍 i z nich był zadowolony.  Zaś temat rozsądnych (nie patrząc finansowo-tylko jako zrealizowany cel) i przemyślanych polskich modyfikacji Sansui to kawał historii wartej opowiedzenia w odpowiednim czasie i towarzystwie (osobowo-trunkowym 😎). A Twoje modyfikacje zaczęły się Sansui, od kolumn Jamo -czy jeszcze wcześniej? Pozdrawiam 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...