Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 060 tematów w tym forum

• 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  1. Kolumny Podstawkowe 1 2

• 30 odpowiedzi
    • 13,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  2. prośba o wycenę

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 11,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  3. Problem z CA 640A

• 8 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  4. Wzmacniacze stereo Koda

• 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  5. kolumny T+A pp120

• 0 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,7k wyświetleń
  6. Cerwin vega ve-12f

• 0 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  7. Zestaw do ok 1500zł

• 5 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  8. Harman Kardon HK990

• 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  9. Odtwarzacz CD

• 9 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  10. Wybór kolumn hi-fi

• 0 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Umyć się to Ty powinieneś. Na forum piszesz od dawna głupoty. Także żyłka Tobie pęka 😆 ja mam polewkę jak zachwalasz te diamondy bo piszesz o nie jak typowy Seba który ma problem przyjąć iż jego przezajebiste kolumny posiadają wadę fabryczną 😉 ( no i raczej nigdy tego nie przetrawisz)  Dla mnie to błąd nie do zaakceptowania i zawszę będę to powtarzał 😉 a skoro Twoja duma została urażona to już nie mój problem.  Skoro błędy konstrukcyjne są Ci obojętne to zakończymy tą rozmowę. Nie masz żadnych argumentów.  Także leję na Ciebie ciepłym moczem bo jesteś zwykłym burakiem. 😉
    • To nie ma nic wspólnego z wymysłem o "odgłosach z bass reflexu" który jest mi de facto obojętny,
    • Nie ma co do siebie krzywo pisać, przecież sobie luźno gadamy 😉i szczerze próbuje zrozumieć czego szuka Sin no bo wydawałoby się,że takiego liniowego i naturalnego grania (chyba wafle tak grają? poprawcie mnie jeśli nie,bo tak słyszałem),ale znowu pisze,że ma być mięcho no to znowu cieplej,ale przecież tego mięcha chyba w tej Unitrze tyle nie ma i w pracy na tym sprzęcie co w Pylonach ? Bo Pylon ma naprawdę dużo basu i ,że ta UNITRA i w pracy jakiś tam sprzęt gra jeszcze "lepiej" ?
    • No dla mnie to brzmi jak olanie bajkopisarza ciepłym moczem no chyba, że z tego tekstu mam się domyśleć co Ci siedzi Ci za żyłką na czole i jak przebiegały rozmowy. Spłakałeś się, olali Cię i teraz latasz po forach i pitolisz o jakiś cyrkach i jeszcze do tego na siłę za każdym razem chcesz udowodnić , że masz lepszy słuch jakbyś był mocno niedowartościowany w tej materii, nie wiem coś Ci wsadzali kiedyś do tych uszu czy o co chodzi? Może umyj?   Nie przypuszczałem, że będę miał swojego prywatnego hejtera
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...