Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 584 tematów w tym forum

• 9 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  1. Stereo "docelowe"

• 16 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  2. Pytanie

• 6 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  3. zestaw do 15 000zl

• 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  4. jbl es 100 !

• 21 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  5. Jakie kolumny wybrać?

• 18 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  6. Teraz czas na...

• 19 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  7. DENON PMA 320

• 1 odpowiedź
    • 4k wyświetleń
  8. Wybór kolumn

• 16 odpowiedzi
    • 17k wyświetleń
  9. kolumny - rock ,metal

• 10 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  10. hk6500, czy ra840bx4?

• 4 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 12,5k wyświetleń
  11. Wzmacniacz do KEF IQ50

• 5 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
  12. Wzmacniacz Pomocy !

• 5 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 91 odpowiedzi
    • 31,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  13. Onkyo A-8220

• 4 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Konsekwentnie odmawiają odpowiedzi ilu. A jak już podają jak rzecznik to tylko ilu na readmisji, a nie ilu "zawrócono". Co się dzieje w polskich miastach chyba widać gołym okiem... przynajmniej u mnie
    • @fp74 Ciągnę dalej wątek rozpoczęty przez Ciebie Chopinem na instrumentach z epoki. Zabrałem się za Bacha, którego mam już trochę w różnych wersjach, bo to klasyk uwielbiany przez jazzmanów i wszelkich dobrych instrumentalistów. I tu zrobiło się ciekawie - przecież w czasach Bacha nie było fortepianu. Organy? Nie odważyłem się, bo nie wiem, czy mój system by sobie z nimi poradził, a poza tym są zbyt zobowiązujące by ich słuchać w tle do pracy. I tak sięgnąłem po płyty z instrumentem, który zawsze lubiłem, choć do tej pory kojarzyłem głównie z filmów kostiumowych. Wciągnąłem się i nie poprzestaję na Bachu. Dziś dotarły do mnie cztery 3-płytowe części cyklu sonat Scarlattiego. Właśnie leci to w tle.  
    • Demagog sobie sprawdził te konserwatywno konfederacko PiSowkie wieści o tysiącach imigrantow z Niemiec. Lista linków do sprawdzenia: https://www.google.com/search?q=sytuacja+na+granicy+polsko+niemieckiej+demagog&client=tablet-android-samsung-nf-rev1&sca_esv=031453346484e3fe&biw=1333&bih=632&sxsrf=AE3TifMTz2YGeqVcsSRl03KjNm7SIUxj9w%3A1750936400917&ei=UCtdaO7jN_mi1fIPz8K66AQ&ved=0ahUKEwjuy82x-o6OAxV5UVUIHU-hDk0Q4dUDCBA&uact=5&oq=sytuacja+na+granicy+polsko+niemieckiej+demagog&gs_lp=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&sclient=gws-wiz-serp  
    • Dostrzegasz że twoi poplecznicy  rozwalają państwo i demokracje bo ich kandydat nie wygrał? najlepszy ten od statystki który policzył tylko przypadki  niekorzystne dla Trzaskowskiego, bo w wywiadzie uznał że tak mu pasowało i miał prawo do tego? A w międzyczasie pompują imigrantów z niemiec, nie wspomnę już że "zapomniano" o największym skandalu czyli finansowaniu z zagranicy kampani
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...