Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 076 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  1. Missiony warto ?

• 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
  2. wzmacniacz słuchawkowy

• 7 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  3. Jakie kolumny + wzmacniacz

• 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  4. HK 3390/3490 +....

• 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
  5. Wzmacniacz do duala 704

• 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
  6. Audioquest Gibraltar

• 2 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
  7. pioneer vsx 416

• 11 odpowiedzi
    • 11,7k wyświetleń
  8. Jaki wzmacniacz

• 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  9. porada

• 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  10. Jaki sprzęt na wymianę

• 13 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
  11. yamaha e810 i monitor z usb

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  12. Co wybrać?

• 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  13. Szukam wieży/miniwieży

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Roon podrzucił mi w samochodzie taką nowość. Jeśli ktoś lubi trąbkę ale niezbyt ofensywną i bogate brzmienie perkusji to proszę bardzo. Można nawet się zastanawiać kto tu właściwie jest solistą .... Naprawdę Joey Baron na perkusji wyczynia tu cuda. Nie znam za bardzo wcześniejszych dokonań ani jego (słyszałem jedną płytę), ani lidera (zupełnie nic). Okładka sugeruje wg mnie jakieś radosne granie na poranek w korkach ale raczej idzie to w kierunku mocno awangardowego brzmienia, nastawionego na rozbudowane i energiczne partie solowe trąbki i perkusji. Mnie się podoba bardzo. 👍 zwracam uwagę na widoczny ogromniasty talerz! To zapewne ride 24 - calowy, oczywiście ręcznie klepany, o ile dobrze widzę to Zildijan K Light. Umiejętne uderzenie w takie monstrum wywołać może wybrzmienie trwające dziesiątki sekund!
    • https://stereonet.com/news/arcam-returns-to-loudspeakers-with-radia-series-range?fbclid=IwdGRjcAPv0kRjbGNrA-_SPmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHvC5Je__aw6MK8eKE9zGfmHL37I   Nowe kolumny arcama , amplitunery kina tez pokazali na targach , widzialem gdzies jeszcze jakies info o pasywnym soundbarze od Lyngdorfa.
    • Ogólnie chce ocieplić bowersy bo mam Cambridge audio cxa 81 MK2 i trochę za wysoko. Nie chcę sprzedawać CA . 
    • Na jednej linii od tablicy mam audio, tv, dekoder, router, zegar cyfrowy. U mnie najlepiej sprawdziło się odseparowanie urządzeń analogowych od cyfrowych. Wszystkie "śmieciarze" na zasilaczach impulsowych są na osobnej listwie filtrującej z dala od pasywnej listwy z audio, odtwarzacz strumieniowy na iFi iPower Elite plus izolator Gigabit LAN 4 kV.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...