lpomis Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) @tomek4446 Ty to lubisz komplikować sobie życie, nie? Nie może być zbyt łatwo. Byłoby wtedy nudno To dopiero dyskusja o podłączaniu samego suba, a co będzie się działo z jego ustawianiem i kalibracją? Kibicuję mocno, będę śledził wątek. No i pochwal się bestią jak już przyjdzie na tej palecie 🥰 Edytowano 14 godzin temu przez lpomis 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu @tomek4446 chciałeś zabawy to Ci @MariuszZ zaplanował...😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 5 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Nastepnie odepnij kable rca (IC) i powtórz czynnosć. Przedzwoniłem , we wszystkich konfiguracjach cisza. Miernik na wyświetlaczu też niczego nie wskazuje. 3 godziny temu, MariuszZ napisał: plus wtyczkę speakon 3 pinową Jak , 3 pinową ! Kupiłem 4 pinową ! Nada się ? 3 godziny temu, MariuszZ napisał: to w przyszłym roku na urodziny sprawisz sobie drugiego a to już załatwiłem , na gwiazdkę . Prawda @Piotr Sonido 3 godziny temu, MariuszZ napisał: Oczywiscie przewody będziesz musiał zmienić bo dojdzie zwrotnica cyfrowa i zabawa DSP. A żebyś wiedział. Cały czas myślę o https://musiccenter.pl/sklep/naglosnienie/systemy-antysprzezeniowe/dbx-driverack-pa2/ A tak jeszcze . Czy ktoś mi powie dlaczego kawałek kabla głośnikowego z wtykiem speacon 5 mb. kosztuje 939 zł ? https://www.liniadzwieku.pl/Melodika-MDRSUB-Purple-Rain-Kabel-do-subwoofera-REL?srsltid=AfmBOoogTfEKmFF-csyPuwls80rtqQzIf7s195igqqblnd-QjBBfBTzK Skoro można go zrobić / 5 mb. / za 1/6 tej kwoty , a jak bym się uparł to jeszcze mniej . Bo sam wtyk to 25 zł. @lpomis przesyłka ruszyła. 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 38 minut temu, tomek4446 napisał: Przedzwoniłem , we wszystkich konfiguracjach cisza. Miernik na wyświetlaczu też niczego nie wskazuje. Dzięki za info. Wolałem się dowiedzieć jak to jest z tym połaczeniem pomiedzy segmentami. Zapytanie o przedzwonienie powstało w mojej głowie po wpisie w tamtym linku by czarny kabel zapiąć na obudowę z pre, a pozostałe kable do zacisków na monoblokach. Ale to juz nie ważne... bo jest cisza pomiedzy nimi. 🤔 Najlepsza opcja to po jednym subie na niezależny kanał i będzie "miodzio" Ps: koszty niestety rosną o 100% 🫤 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts