Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
3 minuty temu, Nowy75 napisał:

Jak patrzę na tę półeczkę kolegi @jakubk to nie jest mi przykro😁 Pal licho, że Warmer się nie sprawdził,za to Maestro chyba tak 😁

Ja zasadniczo dopiero niedawno zacząłem Majstra używać, tak na poważnie. Wcześniej był przede wszystkim do 'wyglądania' i ewentualnego odczytu z fizycznych nośników od tzw. 'święta'. Jak sprzedałem niedawno R26, to przejął niejako pomostowo rolę DAC dla transportu. Co ciekawe gra tak znaaaacznie lepiej niż z płyt 😅

Testuję teraz D90 III Discrete, jak nie to, to chyba faktycznie HD30...? Zobaczymy

1 minutę temu, DiBatonio napisał:

A dziwi to Ciebie ?

Nie 😁

Ale czytając któryś raz o kolejnym 'cudzie techniki' tym razem korzystając z miejsca na DAC, stwierdziłem, że mówię 'sprawdzam'.

Napisano
11 godzin temu, jakubk napisał:

Warmera w mojej ocenie polubią osoby z wyjątkowo jasnymi systemami lub lubiący przyjemne, miękkie i zaokrąglone granie, niestety kosztem części tzw. 'przekazu'.

Targetem tego produktu są budżetowe jasne i kanciasto grające systemy, zatem ten Warmer może być remedium dla takich systemów. 

3 minuty temu, jakubk napisał:

Ale czytając któryś raz o kolejnym 'cudzie techniki' tym razem korzystając z miejsca na DAC, stwierdziłem, że mówię 'sprawdzam'.

I słusznie, tylko że też Ci się chciało 🤭

Napisano
21 minut temu, jakubk napisał:

Testuję teraz D90 III Discrete, jak nie to, to chyba faktycznie HD30...? Zobaczymy

To ciekawi mnie bardzo jak się sprawdzi, koniecznie dawaj znać :) ale jak Warmer mocno zamulał to może warto patrzeć na dace które mają powyżej 2V ;) Pzdr

Napisano

Takie recenzje (zarówno @jakubk, jak i wcześniejsza @lpomis) powinny być umieszczone na początku wątku. Wątek ma już 36 stron, więc ktoś szukający konkretnej informacji może nigdy na nie nie trafić.