Warmer dotarł, popracował, więc można przystąpić do oceny.
Obudowa w miarę solidnie wykonana, dobrze spasowana, oczywiście jak na ten przedział cenowy. Przełączniki na panelu frontowym działają precyzyjnie i z lekkim, przyjemnym oporem. Wskaźniki - przy wyłączonym sprzęcie z daleka OK, po bliższej obserwacji widać niestety tzw. plastic fantastic. Po włączeniu DAC potwierdzam - świecą zdexydowanie za jasno 😅 Generlanie jak dla mnie mogło by ich w ogóle nie być. Tak na prawdę do mało którego
Trudny to był odsłuch. Człowiek to jednak nie maszyna. Nastawiłem się, że podejdę do testu z całkowicie chłodną głową, bez uprzedzeń. Ale jak tu ich nie mieć, kiedy naczytałem się wcześniej o wyjątkowym charakterze grania przetworników R2R. A w FiiO to przecież jeszcze lampy wsadzili! Tak czy inaczej, jak już wspominałem wcześniej, w niniejszym wpisie zależy mi na połączeniu wrażeń subiektywnych z "twardymi faktami". Będzie więc tu wszystko. Od bajek, ludzkich słabości, psikusów jakie potrafi sp
Recommended Posts
Posted by jakubk,
Recenzja
Recommended by MariuszZ
15 reactions
Go to this post
Posted by lpomis,
Recenzja
Recommended by MariuszZ
34 reactions
Go to this post