DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nowy75 napisał: @DiBatonio rozumiem,że polecasz zamiast tego foliowania ?😎 Hahahaha... Mało estetyczne dla wzrokowców, lepsza śnieżka zaproponowana przez Tomka 🤭 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: A sprawdzał ktoś czy we wnetrzu są kabelki z podświetlenia przylutowane czy może na "szybkozłączkę"? Tak. Ja się nie bałem rozkręcić i sprawdzić. Pisałem już tu o tym kilka postów wcześniej Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Palmos napisał: Może lepiej dokładniej doczytać zanim się coś napisze. Oj tam oj tam... Odnoszę się tylko do niektórych z ostatnich wpisów, nie będę analizować każdego wpisu z powodu jakiś rozkminek o świecidełkach. Trochę luzu... Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Palmos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Odnoszę się tylko do niektórych z ostatnich wpisów, nie będę analizować każdego wpisu No to trochę kiepsko bo warto jest wiedzieć do czego się pisze. Ale spoko, nie ma co się podgrzewać 😀 Ja tam nie wnikam i nie śmieje się z tego co kto robi że swoim sprzętem. Może malować, naklejać, a nawet na sankach na nim zjeżdżać. Co mi do tego. 😉 2 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, DiBatonio napisał: lepsza śnieżka zaproponowana przez Tomka Żeby nie było , nie ja to powiedziałem ! Mnie waliły po oczach niebieskie diody z DDRC 22 D. Kupiłem farbkę do szkła i przyciemniłem światełka. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, tomek4446 napisał: Żeby nie było , nie ja to powiedziałem ! Oczywiscie. 7 godzin temu, tomek4446 napisał: Jak by ktoś nie chciał się bawić w półśrodki , polecam Koszt niewielki , efekt trwały 😉 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, DiBatonio napisał: Oczywiscie. Nie bądźmy tacy drobiazgowi 1 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Królem nap...j diody jest u mnie rel t5 😵💫 Jeśli chodzi o świecenie warmera, to nie ma o co robić imby. Dla mnie mógłby świecić bardziej kameralnie, ale do rażenia w oczy jeszcze mu bardzo daleko. Planuję trochę poprzestawiać graty i wtedy będzie stał przede mną i dość blisko i dopiero wtedy jeśli będzie bardziej przeszkadzał, to przetestuję jakąś miodową folię. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, DiBatonio napisał: Ja mam jedno takie urządzenie z tylko jedna diodą, ale wali tak po oczach, że jak zgaszę światło do "spacia" to mam pokój w poświacie i na suficie blask tej diody. Co wieczór zorza i to niebieska! Ja "zazdraszczam"😝 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 22 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Co wieczór zorza i to niebieska! Ja "zazdraszczam"😝 Biała, Biała. Tutaj jakaś aberka, stąd obwódka niebieska na zdjęciu. Moony mają niebieskie, ale świecą jak są włączone w trybie standby nie świeci w nich żadna dioda. Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu 2 godziny temu, DiBatonio napisał: Nie każdy ma odwagę i narzędzia do rozkręcania takich urządzeń, żeby nie naruszać warunków gwarancji. Ja mam jedno takie urządzenie z tylko jedna diodą, ale wali tak po oczach, że jak zgaszę światło do "spacia" to mam pokój w poświacie i na suficie blask tej diody. Chciałem swego czasu wlutować jej rezystor, żeby przyciemnić, ale szkoda mi się bebrać i mam inne rozwiązanie bez ingerencji, teraz nie przeszkadza 🤭 Prosto, tanio, eko i co najważniejsze - skutecznie 😃 Odpisz, cytując
Recommended Posts