R_33 Napisano 1 czerwca Udostępnij Napisano 1 czerwca 2 minuty temu, Kraft napisał: Co to za kolumny? Na przetwornikach SBA? Tak tak na Sb Acoustic Kolega dla mnie zrobił - w sumie są jedyne w swoim rodzaju (choć na wzór Initium) CNC Audio - może słyszałeś? https://cncaudio.eu/projekty/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Dnia 1.06.2024 o 15:14, Rega napisał: @Wing0 Ty to masz dobrze! Do mnie nikt , nigdy nie wpada ze sprzetem. Jak sobie nie kupię to NIE MAM😋 Bo nie zapraszasz 🤣🥃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca Już mi się znudziło prosić. I tak reaguje 1-2 osoby w roku. Już NIE zapraszam. Rzeczom w barku już dawno upłynął termin przydatności. No trudno, wyrzucę. PS. Z drugiej strony trudno się dziwić - muzea ostatnio nie są na topie😒 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca 2 minuty temu, Rega napisał: PS. Z drugiej strony trudno się dziwić - muzea ostatnio nie są na topie😒 Nie tyle muzea, co może Tymbark jest passé 😅 Pozdrawiam PS. Daleko mieszkasz i tyle 😞 A szkoda ... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca (edytowany) 2 minuty temu, RoRo napisał: Tymbark jest passé Ale za przypadkową reklamę przynajmniej nikt się nie przyczepi. Bo, za pokazanie etykiet tych butelek w środku to już może być różnie. A wolność jeszcze mi miła😉 Może i daleko, ale przecież NIE NA KSIĘZYCU. Edytowano 3 czerwca przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca @Rega wprawne oko i tak co najmniej 3 rozpozna także wiesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca Michał, CICHO! - Młodzież słucha (ogląda)😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca 1 godzinę temu, Rega napisał: Może i daleko, ale przecież NIE NA KSIĘZYCU. No fakt! Prędzej czy później się zdarzy ... bo skoro wszystkie drogi prowadzą do Rzymu, to kierunek się zgadza - wystarczy tylko zmienić zwrot! Pozdrawiam PS. A przy tym Ty wiesz i ja wiem (oraz jeszcze parę osób), że to słowo ma pewien podtekst 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca (edytowany) W przyszłym roku planujemy z Sebusiem się bujnąć do Ciebie Romku jeśli wyrazisz chęć 😉 Jak masz na podwórku miejsce to się rozbijemy i będziemy okupować z tydzień 😎 Edytowano 4 czerwca przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca (edytowany) Nie ma potrzeby się rozbijać. Dostaniecie pokój z łożem małżeńskim😉, a poza tym, jesli taka wola, można spać w pokoju odsłuchowym. Jest tam dwuosobowa, rozkładana kanapa. I barek pod ręką😉, i muza na wyciągnięcie ręki po pilota. I pięć wzmaków, a wkrótce sześć🙂 itd,itd,itd. Edytowano 4 czerwca przez Rega 8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca A u mnie takie cuda 🤪. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca 8 minut temu, KrólKiczu napisał: A u mnie takie cuda 🤪 Warsteinera to widzę, a te trzy niebieskie? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca (edytowany) 46 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Warsteinera to widzę, a te trzy niebieskie? BROK, zerówka. Edytowano 4 czerwca przez PanKlor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca A ja po książkach okiem. I te szafeczki wspominam, gdy córeczka pokoik dostała. I na balkon poszedłem. Brawo Sebastian. Ja także na rowerku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca (edytowany) @KrólKiczuJesli chodzi o piwo to NIE 4 , ale 64! I nie zerówka , tylko 7,2. A wzmaki to sobie policz sam😉 Edytowano 4 czerwca przez Rega 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca Oj Roman, coś mało tych wzmacniaczy, musisz się podciagnąć Myslisz, ze ja tak z dobrego serca pozyczam sprzęt. Kondensatory trzeba raz na jakis czas ładować Muszę coś Wam napisać na temat dźwięku Graaf GM50B. Jest wspaniały. Nie chcę bawic się tu w stopnie skali rozdzielczosci, wysokich, basu czy wokali. Wzmacniacz gra niesamowicie wyrafinowanym, mocnym, na wskroś realnym dźwiękiem. Co najwazniejsze chce się choć na chwilkę usiąść i posluchać muzyki. Czasu niewiele ale nawet na pół godzinki warto przysiąść. Lampa robi swoje. Tylko, ze warto zaznaczyć, ze to jest potwór. Mowienie o slabowitych lampach w tym przypadku jest calkowicie nietrafione. Ma zbior cech, ktore pozwalają na słuchanie muzyki, a nie sprzetu. Bardzo go polubilem. Myslałem o Sansujach, Mcintoshach, Mbl ach nawet Accu przeszło przez sita weryfikacyjne ( brrr musialem być bardzo wyposzczony) Oczywiscie nie tych topowych. Na szczescie o nich zapomnialem. Lubię go. Strzał w 10. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca @audiowit- właśnie szósty w drodze😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca Roman... dopiero 6? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca (edytowany) Mam nadzieję, że ten szósty zabierze ze soba trochę sprzętu do kompletu i zrobi się u mnie lekko przestronniej. @audiowit- to będzie sześć jednocześnie. Co prawda nie stać mnie na tak egzotyczne jak Twoje, ale też nie są to jakieś szroty z wystawki. Można posłuchać. Edytowano 4 czerwca przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca Więc jeśli ktoś się zastanawia zeby kupić wzmacniacz chiński, nowy, efektowny niech sie dobrze zastanowi. Najlepsza elektronika, wspaniale trafa, popularne lampy, schematy w necie. Podobna historia byla w PL z Luxmanami. W naszym kraju malo popularne mozna było kupić za grosze. No ale były Marantze, Yamahy z plastikowymi galkami itd. Teraz juz dobrego Luxa w cenie plastikowej Yamahy się nie kupi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca (edytowany) Luxy to dobre sprzęty, szczególnie te lampowe. @elektron6 miał pieknego. Zastanawiałem się czy go nie kupić, ale dla mnie był wtedy trochę zbyt drogi. Czasem zdarzają się jeszcze na DBA. Tak jak Sony STR-V7. Ostatnio był za równowartość 1400 zł. Edytowano 4 czerwca przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca Elektron też ma kilka perełek. No i można mu zazdroscić posluchania rożnego sprzetu w swoim systemie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca Byłem, widziałem🙂. A wszystko w stanie MINT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca Strv trzeba było kupić. Jeśli tylko frontpanel w dobrym stanie, to przeglad 1kzł do 2kzł i jesli nie masz krańcowego stadium audionervosy to zostajesz z nim na lata. No i masz odpowiednie zabawki, ktore sa w stanie mu towarzyszyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca (edytowany) Był sprawny, działający, ale miał zerwany sznurek napędowy skali tunera. Poza tym wszystko działało. I zewnetrznie wyglądał nienajgorzej. Tu ciekawy zestaw w dobrej cenie https://www.dba.dk/effektforstaerker-sony-sony/id-1113436513/ Edytowano 4 czerwca przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts