Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Grzesiek202 napisał: Ja wątpię Zależy od kolumn :). Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wing0 napisał: Zależy od kolumn :). Jak w stopce: B&W 705 S3 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu @Grzesiek202 nie chce generalizować bo mnie miłośnicy B&W zjedzą, ale to nie są dla mnie kolumny uniwersalne, maja swoj ostry rys brzmieniowy za ktory sa uwielbiane, albo i nie. Sa kolumny ktore z lampą brzmia przyjemnie delikatnie, eterycznie z tranzystorem potrafią za to grac bardziej dynamicznie ostrzej, ale faktycznie Bowersy raczje maja zbyt mocny swoj charakterek i ciezko bedzie tu piecem coś popracować. :(można by spróbować dac im papu z klasy A, ale jaki efekt bedzie kij wie. Skąd jesteś tak w ogóle? Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 14 minut temu, Wing0 napisał: nie chce generalizować bo mnie miłośnicy B&W zjedzą, ale to nie są dla mnie kolumny uniwersalne, maja swoj ostry rys brzmieniowy za ktory sa uwielbiane, albo i nie. Nie są uniwersalne, bo nie gdaja wszystkiego dobrze. Kropka. Uwielbiam je. Kropka. Zastanawiam się tylko co robić dalej. 15 minut temu, Wing0 napisał: Skąd jesteś tak w ogóle? 20 km na północny-zachód od Kielc. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu O to mieszkasz w miarę blisko. Daj cynka na PW to podrzucę Ci do posłuchania wzmacniacz. Zobaczysz czy zmiana wzmacniacz da jakikolwiek efekt czy jednak przy tych kolumnach nie ma co kombinować. 1 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts