Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@Grzesiek202 nie chce generalizować bo mnie miłośnicy B&W zjedzą,  ale to nie są dla mnie kolumny uniwersalne, maja swoj ostry rys brzmieniowy za ktory sa uwielbiane, albo i nie. Sa kolumny ktore z lampą brzmia przyjemnie delikatnie, eterycznie z tranzystorem potrafią za to grac bardziej dynamicznie ostrzej, ale faktycznie Bowersy raczje maja zbyt mocny swoj charakterek i ciezko bedzie tu piecem coś popracować. :(można by spróbować dac im papu z klasy A, ale jaki efekt bedzie kij wie. 

Skąd jesteś tak w ogóle?

Napisano
14 minut temu, Wing0 napisał:

nie chce generalizować bo mnie miłośnicy B&W zjedzą,  ale to nie są dla mnie kolumny uniwersalne, maja swoj ostry rys brzmieniowy za ktory sa uwielbiane, albo i nie.

Nie są uniwersalne, bo nie gdaja wszystkiego dobrze. Kropka. Uwielbiam je. Kropka. Zastanawiam się tylko co robić dalej.

15 minut temu, Wing0 napisał:

Skąd jesteś tak w ogóle?

20 km na północny-zachód od Kielc.

Napisano

O to mieszkasz w miarę blisko. Daj cynka na PW to podrzucę Ci do posłuchania wzmacniacz. Zobaczysz czy zmiana wzmacniacz da jakikolwiek efekt czy jednak przy tych kolumnach nie ma co kombinować. 

Napisano (edytowany)

Dotarł i już jest w piwnicy:) Teraz czeka na zrobienie dedykowanego stolika i swoje stałe miejsce za regałem ze sprzętem:) Na razie odpoczywa po podróży i odpwrowuje głowice. Kasetowy, studyjny Tascam jeszcze czeka na renowację:(

IMG_20251123_192204.jpg

Edytowano przez Rega