kaczadupa Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu (edytowany) 2 godziny temu, Robert eN napisał: klocków mam kilkanaście Matko i córko, czy ja widzę stary, dobry piecyk Cyrusa? To wzmak? Jaki model? Edytowano 52 minuty temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Robert eN Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu (edytowany) 50 minut temu, marcinmarcin napisał: I jakże się grzybek sprawuje? grzybka należy najpierw odpowiednio ustawić - częstotliwościowo, ma 10/12/15kHz oraz poziom -3/0/+3dB. na razie jadę na najwyższym odcięciu i 0db (bo ma chyba taką samą skuteczność co vela). podoba mi się, ale jeszcze wiele godzin odsłuchów. 33 minuty temu, kaczadupa napisał: Matko i córko, czy ja widzę stary, dobry piecyk Cyrusa? to pre, Pre2dac qxr. i jest w odstawce. zmieniła mi się koncepcja. a to dobre w sumie pre ale upraszczam system. będę chciał go niestety sprzedać (niestety bo dużo się traci na cyrusach a kupiony nówka z salonu). bo mam inne pre i kilka dac. za dużo tego. a moc zapewnia rotel rb-1582mk2. wystarczająco. Edytowano 19 minut temu przez Robert eN 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts